reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej kochane.
dziekuje ze zaproszenia na nk :)
U nas wczoraj sennie bylo na maxa, maly spal caly dzien juz mialam do lekarza dzownic hehe, bo tylko cyc na cycu uspypial bach do wyrka i spal tak calutki bozy dzien. mial tylko pol h aktywnosci......... za to w nocy uhhh obudizl sie o 23.30 i nie spal do 5:D;p pozniej 40 min drzemki i do 8 nie spal;p no i dzis standardowo okolo 3 h snu w dzien. martwi mnie to, ze on tak malo spi, a wczoraj jak spal caly dzien to juz wogole swirowalam;p
Do tego ok polnocy jak go przewijalam po karmieniu zrobil nam neispodzianke, od 3 dni nei bylo kupy..... juz mialam dawac czopa, ale mowie poczekam. no i prosze, kupa wyladowala w czasie podmieniania pampersiora na.......... poduszcze mojej;p bleeeee wszedzie kupa ;p
i dzis druga strzelil taka ze nawet klejnoty rodowe i siusiorek cale upaprane ;p
a jaki zadowolony. po tym moim antybiotyku boli go troche brzuch, ale innych objawow nie ma na szczescie. dzis malo jakos jadl ale niedawno odbil sobie i wcinal poltorej h cyca ;p
ja dzisiaj obejrzalam film o tworcy facebooka z A. milo bylo, maly kimal w wozku a druga czesc filmu na cycu wisial. a teraz wcinamy kanapeczki z poledwiczkami wieprzowymi smazonymi na kotleciki ;p i karmii popijam ;p
pozdrawiam, ja za pierniczki sie tez wezme na swieta.

strip - ja mam dzis, tak jak Ty wczoraj. Pawel nie spal od rana, potem usnal kolo 14stej na pol godzinki, a potem miedzy 15-16sta i spi do tej pory i tylko sie budzi na cycka. W nocy znow bedzie cyrk, ale nie mam serca go budzic. Widocznie dzis tego potrzebuje.

A ja wciaz czekam na meza, az wroci z pracy (u nas jest 19.20). Po drodze ma wstapic do McDonala i wziac jakies frytki i czizburgerka :-) Taki bedziemy miec malo zdrowy piatkowy wieczor.
Ja tez wlasnie popijam Karmi :-)

ulisia - dzieki :-) obejrze sobie te stronki i chyba sie zdecyduje.

Kurcze, droga ta impreza...

Ostatnia edycja:
reklama
moj usnal godzine temu i dalej spi a wczesniej tez spal godzine z przerwa na cyca. ale czas kapieli wiec go delikatnie wybudze. ja to sie martwie czy cos mu nie jest, ze tak spi, zwlaszcza, ze za cycem specjalnie dzis nie swiruje.... i jaksi tak grzeczny... moze ja juzfiksuje bo mam w koncu grzeczne dziecko, a wczesniej diabel!!!
onesmile... zdrowko! :D

moj usnal godzine temu i dalej spi a wczesniej tez spal godzine z przerwa na cyca. ale czas kapieli wiec go delikatnie wybudze. ja to sie martwie czy cos mu nie jest, ze tak spi, zwlaszcza, ze za cycem specjalnie dzis nie swiruje.... i jaksi tak grzeczny... moze ja juzfiksuje bo mam w koncu grzeczne dziecko, a wczesniej diabel!!!

strip - nie swiruj, pewnie tego potrzebuje. Moj juz pare razy tak mial, wiec ja juz sie nie martwie. A zobaczysz, ze twoj jutro juz znow bedzie szalal :-) (sama nie wiem, czy Ci tego zyczyc, hihi)

ZDROWKO:-)

cześć kobitki:)
Melduje sie wieczornie, muszę was trochę po nadrabiać:)Błażej śpi smacznie,wiec korzystam,mąż ma wychodne, pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Co do tych kartek to ja Dziulki nie przebiję - takich ze zdjęciem w ramce wysłałam po urodzeniu Justysi tylko 12, a świątecznych - właśnie wypisuję 16... Może mam po prostu mniejszą rodzinę niż Dziulka? ;-)
no powiem ci ze w 3 dni wyslalam 32 pwiadomienia te à la laurka, na okladce leane, w srodku wyciete naklejone serce i ta bajka ktora ulozylam wszystko recznie pisane i dolaczylam do tego tez kartki swiateczne z moim wierszem co dalo 64 kartki w sumie... masakraaaaaaa

SUGAR wlasnie fotki dalam na galerie i nk, a w ciagu dnia nie ma mnie wcale bo tata do mnie przyjechal na 2 tyg i wyjezdza 13 grudnia, wiec chamsko siedziec na forum przy nim:pppp po drugie za tydzien wielka perzeprowadzka wiec teraz trwa reszta prac remontowych ktore sami se wymyslilismy, bo chcemy zeby bylo na tiptop za tydzien juz.

Ostatnia edycja:
nie zgubiłam sie tylko dużo roboty przy małym:) a teraz grzecznie śpi a mamusia hapyy:)))ja na kontrole z małym ide za tydzień, i teraz mnie czekają szczepienia. Byłam dzis w kosciele zalatwic chrzest i jak na zlosc dzis kancelaria zamknieta, mam nadzije,ze pozwolą zrobic mi na swieta, chce miec juz to z głowy. a Co do marudzen u nas standardowo ryk w nieboglosy i tylko suszarka daje rade.(jeszcze) a co do herbatek czy wy je słodzicie?

nie umiem jeszcze cytować
no normalnie nie mam siły tego teraz szukać
jak ktoś ma dobre chęci to może podpowie:blink:
jak nie to pomęczę się z tym jutro:rofl2:
ulisia ja kółkowa dostałam od koleżanki na ta tkana na razie mnie nie stać
a koleżanka nosiła w niej swego synka od samego początku do 8 miesięcy i bardzo zachwalała - zobaczymy co mi powie instruktorka we wtorek

wpadłam przypadkiem jak wymęczyć swego synka by zasnął w końcu
położyłam go na brzuszek pomęczył się zmachał strasznie, bo mu to leżenie nie wychodzi a podnoszenie głowy to już w ogóle - źle trzyma łapki - i zasnął ;)
dziulka wielki szacun a to, że mieszkasz we Francji - zazdraszczam...

nie umiem jeszcze cytować
no normalnie nie mam siły tego teraz szukać
jak ktoś ma dobre chęci to może podpowie:blink:
jak nie to pomęczę się z tym jutro:rofl2:
ulisia ja kółkowa dostałam od koleżanki na ta tkana na razie mnie nie stać
a koleżanka nosiła w niej swego synka od samego początku do 8 miesięcy i bardzo zachwalała - zobaczymy co mi powie instruktorka we wtorek

wpadłam przypadkiem jak wymęczyć swego synka by zasnął w końcu
położyłam go na brzuszek pomęczył się zmachał strasznie, bo mu to leżenie nie wychodzi a podnoszenie głowy to już w ogóle - źle trzyma łapki - i zasnął ;)
dziulka wielki szacun a to, że mieszkasz we Francji - zazdraszczam...
Idek na dole każdej wypowiedzi masz słowo cytuj ,kliknij na nie i wtedy bedziesz mogła dać odpowiedz pod danym cytatem.

reklama
strip, ja sie modle żeby moje dziecko w wieku twojego tak się zachowywało jak twój synuś;D

Do góry