onesmile
Świat według Pafffcia
hej kochane.
dziekuje ze zaproszenia na nk
U nas wczoraj sennie bylo na maxa, maly spal caly dzien juz mialam do lekarza dzownic hehe, bo tylko cyc na cycu uspypial bach do wyrka i spal tak calutki bozy dzien. mial tylko pol h aktywnosci......... za to w nocy uhhh obudizl sie o 23.30 i nie spal do 5;p pozniej 40 min drzemki i do 8 nie spal;p no i dzis standardowo okolo 3 h snu w dzien. martwi mnie to, ze on tak malo spi, a wczoraj jak spal caly dzien to juz wogole swirowalam;p
Do tego ok polnocy jak go przewijalam po karmieniu zrobil nam neispodzianke, od 3 dni nei bylo kupy..... juz mialam dawac czopa, ale mowie poczekam. no i prosze, kupa wyladowala w czasie podmieniania pampersiora na.......... poduszcze mojej;p bleeeee wszedzie kupa ;p
i dzis druga strzelil taka ze nawet klejnoty rodowe i siusiorek cale upaprane ;p
a jaki zadowolony. po tym moim antybiotyku boli go troche brzuch, ale innych objawow nie ma na szczescie. dzis malo jakos jadl ale niedawno odbil sobie i wcinal poltorej h cyca ;p
ja dzisiaj obejrzalam film o tworcy facebooka z A. milo bylo, maly kimal w wozku a druga czesc filmu na cycu wisial. a teraz wcinamy kanapeczki z poledwiczkami wieprzowymi smazonymi na kotleciki ;p i karmii popijam ;p
pozdrawiam, ja za pierniczki sie tez wezme na swieta.
strip - ja mam dzis, tak jak Ty wczoraj. Pawel nie spal od rana, potem usnal kolo 14stej na pol godzinki, a potem miedzy 15-16sta i spi do tej pory i tylko sie budzi na cycka. W nocy znow bedzie cyrk, ale nie mam serca go budzic. Widocznie dzis tego potrzebuje.
A ja wciaz czekam na meza, az wroci z pracy (u nas jest 19.20). Po drodze ma wstapic do McDonala i wziac jakies frytki i czizburgerka :-) Taki bedziemy miec malo zdrowy piatkowy wieczor.
Ja tez wlasnie popijam Karmi :-)
ulisia - dzieki :-) obejrze sobie te stronki i chyba sie zdecyduje.
Kurcze, droga ta impreza...
Ostatnia edycja: