reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

onesmile a masz może jakiś pomysł dlaczego tak maja:-)
i jaki typ wg Tracy Hogg reprezentuje Twój synek?
mój jest ponoć średniaczkiem

dziewczyny czy któraś używa chusty do noszenia maleństwa
we wtorek przychodzi do mnie instruktorka i spróbuje na początek z chusta kółkową i mam nadzieje że będzie lepiej i coś w domu zrobię, bo jego ciągły płacz jak mnie nie ma w pobliżu mnie rozwala:-(

reklama
margerrita, zgadzam się z onesmile:)))moja jak prześpi cały dzień to w nocy śpi JAK ANIOŁ!!! a jak w dzień marudzi to zanim zaśnie na noc to dopiero są przeboje...

onesmile, ja też anglistka:D:D:D
joli, fakt że dla kobiety super zawód, ale tyle tej biurokracji NIEPOTRZEBNEJ!!! że cała radość z nauczania uciekała jak tylko siadałam do papierków... może jakaś nienormalna jestem albo pecha miałam że dyrektorki na które trafiłam były takie służbistki, ze stwierdziłam że to nie dla mnie - choć za dzieciakami tęsknię...

dziewczyny czy któraś używa chusty do noszenia maleństwa
we wtorek przychodzi do mnie instruktorka i spróbuje na początek z chusta kółkową i mam nadzieje że będzie lepiej i coś w domu zrobię, bo jego ciągły płacz jak mnie nie ma w pobliżu mnie rozwala:-(

Ja używam. Czemu akurat kółkowa? Osobiście poleciłabym na początek raczej elastyczną, EWENTUALNIE tkaną. Kółkowa lepsza na potem... Moim zdaniem.

A w ogóle chusta to super wynalazek. Uwielbiam ją. :-)

My już po wizycie pediatry, wszystko czyściutkie osłuchowo :-)

Byłam w mieście, w rynku jakiś festyn świąteczny...ale klimatycznie :-)

Kupiłam smoczek Nuk-a z lateksu, na próbę... no i się wściekłam, bo po powrocie do domu zauważyłam, że jest po terminie :wściekła/y:

idek - szczerze? Nie mam pojecia. Moze ich jeszcze denerwuje przechodzenie ze stanu aktywnosci w stan spania?
Z testu wychodzi mi pomiedzy Aniolkiem, a Sredniaczkiem, ale na kilka pytan jeszcze nie umiem w ogole odpowiedziec, wiec w sumie nie wiem.

Ida - ale numer :-) :-) :-)
Ja tez nie znosilam biurokracji, a przede wszystkim niewystarczajacej ilosci godzin jezyka w tygodniu i napietego programu,ktory trzeba bylo zrealizowac.
No i te zarobki!!!!! Masakra!!!

ulisia - a gdzie kupilas chuste? Ja sie nad nia powaznie zastanawiam.

hej kochane.
dziekuje ze zaproszenia na nk :)
U nas wczoraj sennie bylo na maxa, maly spal caly dzien juz mialam do lekarza dzownic hehe, bo tylko cyc na cycu uspypial bach do wyrka i spal tak calutki bozy dzien. mial tylko pol h aktywnosci......... za to w nocy uhhh obudizl sie o 23.30 i nie spal do 5:D;p pozniej 40 min drzemki i do 8 nie spal;p no i dzis standardowo okolo 3 h snu w dzien. martwi mnie to, ze on tak malo spi, a wczoraj jak spal caly dzien to juz wogole swirowalam;p
Do tego ok polnocy jak go przewijalam po karmieniu zrobil nam neispodzianke, od 3 dni nei bylo kupy..... juz mialam dawac czopa, ale mowie poczekam. no i prosze, kupa wyladowala w czasie podmieniania pampersiora na.......... poduszcze mojej;p bleeeee wszedzie kupa ;p
i dzis druga strzelil taka ze nawet klejnoty rodowe i siusiorek cale upaprane ;p
a jaki zadowolony. po tym moim antybiotyku boli go troche brzuch, ale innych objawow nie ma na szczescie. dzis malo jakos jadl ale niedawno odbil sobie i wcinal poltorej h cyca ;p
ja dzisiaj obejrzalam film o tworcy facebooka z A. milo bylo, maly kimal w wozku a druga czesc filmu na cycu wisial. a teraz wcinamy kanapeczki z poledwiczkami wieprzowymi smazonymi na kotleciki ;p i karmii popijam ;p
pozdrawiam, ja za pierniczki sie tez wezme na swieta.

reklama
Do góry