reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ladygab dobrze,że Zosia wraca do domku! Dużo zdrówka:-)
monimoni mam nadzieję,że niedługo katar minie Lence:tak:

A my po spacerze. U nas pięknie świeci słońce,a powietrze mroźne. Lubię taką pogodę;-).

witam mamuśki:-)
my byliśmy dziś na szczepieniu. Krzysiulek dzielnie je zniósł a teraz odsypia i budzi się tylko na amam

wreszcie, diagnoza to poczatki sepsy, lekarka ma sie jeszcze zastanowic nad zmiana antybiotyku z dozylnego na doustny slabszy, ale jestem szczesliwa, bo wyjsciowo miala byc do wtorku
zdrówka dla Zosi, to musiało być dla was ciężkie przeżycie.
efa- to nieciekawie, może mu tak nie zostanie. Pewnie w dzień odsypia takie nocne koczowanie
lolisza- bb to wielki rywal dla mężów;-):-D a uzależnia jak nie wiem co. Wiem to po sobie bo jestem tu już 3 lata:tak:

Margerrita - lekarz zalecił nam Nasivin.
To juz są jaja z tymi lekarzami, nam Nasivinu zabroniono, bo jest od 3 miesiąca...

A ja dziś posprzątałam całe mieszkanie, uprasowałam pranie z dwóch suszarek, wysłałam męża na zakupy i zrobiłam się na bóstwo. Wczoraj byłam u fryzjera, bo zarosłam jak małpa. Do swojej fryzjerki mam 60 km, więc musiałam iść do "nieznajomego" ;-) obciął mnie "na Kożuchowską"... niech mu będzie, tylko ona dwa razy chudsza ode mnie i dużo brzydsza :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
he mamusie)
Kolejna Kaska dziękuję za życzonka:)
Ladygap ciesze sie ze Zosia wychodzi:)))
Ida współczuję u mnie też nie za wesoło,mam nadzieje,ze zmieni sie w dość krótkim czasie:)))

reklama
no wlasnie, jak na szczepieniu dopytywalam sie co mozna podac dziecku jak o brumienie nie przejdzie i tez podala mi nazwe tego leku i w sumie zamowilam go i chyba zapodam, bo no strasznie to moje dziecko brumi i woda morksa nic nie daje
sugar jest wersja dla mniejszych dzieci Nasivin 0,01 % krople 5ml

Do góry