reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Pierwsza Kaśka bardzo dziękuje :-)

te strony sa z plastiku i mozna tym rzucac o sciany i sie nie rzwali:)
No to pewnie taka książeczka co to linka do niej dałam.
http://www.urwis.pl/sklep/z6209-fish...rymowanka.html
Natolinko, nie trzeba sobie wyobrażać, wystarczy kliknąć linka hehe ;-)

Iduś, coś o tym wiem... Solidaryzuję się z Tobą!

Sugar, a czy chodzenie w maseczce pomaga w niezarażaniu dziecka? No bo ja nie mam takiej możliwości żeby się odizolować od dziecka... Mąż w pracy. Dzisiaj idę do internisty żeby mnie osłuchał, bo kaszlę jak gruźlik już, od niedzieli to trwa i nie jest lepiej...

Dziulka, a z czego tak polewała Twoja Mała? :-)

Ostatnia edycja:
DOBRANOCKA nie wiem z czego polewala:) moze w moim cycu bylo troche winka z wieczornego obiadku:))) (zart) ale serio ja ze smiechu wyrobic nei moglam:)))

Ja znów w weekend nie miałam jak zaglądnąć - M jęczy nad głową jak na BB wchodze. A potem było co chwila coś. No ale dziś się udało wreszcie. Zaliczyliśmy wczoraj USG bioderek i jest git :) Mały już spokojny, mam nadzieję że czas ryków minął bo przez kilka dni dał popalić. W przyszłym tygodniu sie szczepimy więc ciekawe co będzie. No i zaczął się już uśmiechać świadomie - uwielbiam to :)

ladygab, ojej, wspolczuje twojej coreczce, a jakie miala objawy, ze do szpitala trafiliscie, dobrze, ze juz lepiej, ze was wypuszczaja, zdrowka zycze
dobranocka ja na szczescie kaszlu nie mam, tez zdrowka zycze
jakos sezon jesienno chorubskowy sie zaczal :crazy::crazy::crazy:
lolisza moj tez jest o was zazdrowsny, ciesze, ze sie z bioderkami ok i u onesmile tez
no tak a nasza dziulka mala upila :-):-):-)
i u nas snieg pada, ale, ze jest 1 stopien, to plucha straszna, wyszlam na chwile, ale zaraz wrocilismy, bo moj nochalek zapchal sie na amen

ladygab, wspaniale, że Zuzia wraca do domku :)
Ja też życzę wszystkiego najlepszego wszystkim Kasiom!
Moja rodzinka nie ma nic przeciwko mojemu siedzeniu na BB, mąż też nie. Nieraz już mądrych rzeczy się tu dowiedziałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkim Kasiom - Wszystkiego naj!

Ladygab - Monika Kr to ja :) i cieszę się, że Zosia wychodzi do domku!

U nas bez zmian, katar jest, od czasu do czasu lekki kaszel. Daję kropelki do noska i maść majerankową. Temperatury nie ma, 36,6.

Poza tym mam zdjęty aparat z dolnej szczęki :) za 2 tygodnie góra i nareszcie będę miała normalne zęby.

Do góry