reklama
gabires
Fanka BB :)
Że tak powiem - się wie co klasa :-) No i podziwiam bo skoro na forum doradzasz to masz sporą wiedzę techniczną. Ja coś tam wiem ale ekspertem nie jestem.
PW to wiadomość prywatna. W ten sposób informacja od Was na 100% do nas dociera i nie musimy przedzierać się przez całe forum.
PW to wiadomość prywatna. W ten sposób informacja od Was na 100% do nas dociera i nie musimy przedzierać się przez całe forum.
Efa
Że tak powiem - się wie co klasa :-) No i podziwiam bo skoro na forum doradzasz to masz sporą wiedzę techniczną. Ja coś tam wiem ale ekspertem nie jestem.
Niewiele zdarzyło mi się tam doradzać, Gabires . Jestem moderatorem jednego z forum ogólnych. Ale forum jest unikatowe, jestem na nim od samego początku istnienia i mam tam sporo świetnych znajomych. Co jakiś czas się spotykamy, kolegujemy się też poza forum, a raz na rok robimy wielki ogólnopolski zlot. Świetna zabawa no i kopalnia wiedzy na forum.
Mam nadzieję, że tutaj na forum BB też znajdę pokrewne duszyczki . Fajnie jest ponadawać z ludźmi na podobnych falach, choćby i tylko przez internet
Ostatnia edycja:
kasis
dzięki GabiresŻe tak powiem - się wie co klasa :-) No i podziwiam bo skoro na forum doradzasz to masz sporą wiedzę techniczną. Ja coś tam wiem ale ekspertem nie jestem.
emiliab
lola33
Zadomowiona
Witajcie nowo przybyłe Mamuśki życzę wam cudwnych 9 miesięcy dużo zdrówka i radości z rosnących pociech i najmniej uciążliwych dolegliwości
ulisia moja drga współczuje tej bieganiny praca szkoła ja właśnie skończyłam staż więc będę miała więcej czasu by tu zaglądać teraz spokojnie w tygodniu ale też niestety szkoła w weekend
gabires prosisz o odzew początkujących mam więc jestem chociaż wcale nie o mnie Ci chodziło :-)
a ogólnie byłam u gin i wszystko w porządku serduszko bije więc dzidzia rośnie badania wstępne ok oprócz krzywej cukrowej miałam 50g glukozy i po godzinie wyszło mi 180mg skierowanie do diabetyka dostałam myśle że to nic złego i czytałam że takie badanie zlecają raczej kol 22 tyg. ciąży a może się mylę na razie staram się nie stresować , wzdęcia mam niesamowite wyglądam jak w 4m-cu mdłości jeszcze czasem męczą dzisiaj mam ochotę na pomidorki ale takie malinówki z krzaczka z tym cudownym zapachem pomidora ale nie jest mi dane takiego osiągnąć w sklepie nie ta pora roku
a więc jak na razie to tyle będę uzupełniać informacje a mój termin z wyliczeń się nie zmieni 5 październik
pozdrawiam życzę spokojnej nocy
ulisia moja drga współczuje tej bieganiny praca szkoła ja właśnie skończyłam staż więc będę miała więcej czasu by tu zaglądać teraz spokojnie w tygodniu ale też niestety szkoła w weekend
gabires prosisz o odzew początkujących mam więc jestem chociaż wcale nie o mnie Ci chodziło :-)
a ogólnie byłam u gin i wszystko w porządku serduszko bije więc dzidzia rośnie badania wstępne ok oprócz krzywej cukrowej miałam 50g glukozy i po godzinie wyszło mi 180mg skierowanie do diabetyka dostałam myśle że to nic złego i czytałam że takie badanie zlecają raczej kol 22 tyg. ciąży a może się mylę na razie staram się nie stresować , wzdęcia mam niesamowite wyglądam jak w 4m-cu mdłości jeszcze czasem męczą dzisiaj mam ochotę na pomidorki ale takie malinówki z krzaczka z tym cudownym zapachem pomidora ale nie jest mi dane takiego osiągnąć w sklepie nie ta pora roku
a więc jak na razie to tyle będę uzupełniać informacje a mój termin z wyliczeń się nie zmieni 5 październik
pozdrawiam życzę spokojnej nocy
No to ja też napiszę kilka słów o sobie.
Mam na imię Ewa, mam 30 lat, jestem z Bydgoszczy. Od prawie 3 lat jestem mężatką, a od jakichś niecałych czterech staramy się o dzidziusia (niestety raz już poroniłam).
Obecnie nie pracuję, a do niedawna byłam asystentką dyrekcji centrum handlowego. Moją życiową pasją jest śpiewanie, do niedawna był to też dla mnie jeden ze sposobów zarabiania. Teraz czasami nagrywam wokale do różnych piosenek, tak dla hobby.
Mam jeszcze jedno hobby: mój samochód. Od lat należę do klubu mitsumaniaków, czyli miłośników marki Mitsubishi i udzielam się jako moderator na forum klubowym.
To chyba wszystko
Ja też jestem z Bydgoszczy Pozdrawiam
Witam po weekendowej nieobecności, widze, że wątek się rozrasta
U mnie w zasadzie bez zmian, wzdęcia masakra, nudności co jakiś czas + zgaga i ogromna senność. Jutro wybieram sie do lekarza, mam nadzieję, że już coś bedzie widać, z jednej strony sie tym stresuje, z drugiej nie moge doczekać.
Miłego dnia życze
U mnie w zasadzie bez zmian, wzdęcia masakra, nudności co jakiś czas + zgaga i ogromna senność. Jutro wybieram sie do lekarza, mam nadzieję, że już coś bedzie widać, z jednej strony sie tym stresuje, z drugiej nie moge doczekać.
Miłego dnia życze
reklama
ulisia
chustomama :)
Witam się z rana!
Ale Wam zazdroszczę... tam jest najwięcej inicjatyw dla rodzin z małymi dziećmi... Działa fundacja kreatywnej edukacji, powstała inicjatywa Rodzic działa... Właśnie do Bydgoszczy jeżdżę raz w miesiącu na kurs dot. edukacji muzycznej niemowląt i małych dzieci... w ten weekend też będę :-)
Gabires mnie uprzedziła więc już wieszUlisia co to jest PW?
Ja też jestem z Bydgoszczy Pozdrawiam
Ale Wam zazdroszczę... tam jest najwięcej inicjatyw dla rodzin z małymi dziećmi... Działa fundacja kreatywnej edukacji, powstała inicjatywa Rodzic działa... Właśnie do Bydgoszczy jeżdżę raz w miesiącu na kurs dot. edukacji muzycznej niemowląt i małych dzieci... w ten weekend też będę :-)