No to ja tez w koncu sie przedstawie bo jeszcze tego nie zrobilam;-)
Mam 25 lat , termin porodu na 22 pazdziernika.
Pracuje w złobku ale jeszcze tylko do konca marca, bo troszke juz ciezko mi zajmowac sie tyloma maluszkami-wiadomo trzeba podnosic, przewijac, nosic... no i po pracy w domu czeka na mnie moja mala dwulatka:-) wiec mam co robic. Dobrze ze maz mnie troche odciaza. Jestesmy malzenstwem od 3 lat.
Co do ciazy to z objawow to mdlosci, SENNOSC- chodze spac przewaznie z corka i wstaje tez razem z nia, jak tylko wstane to spowrotem mam ochote isc spac
, do tego ostatnio czesto odwiedzam lazienke wiec w nocy pobudka z 4 razy to norma
, bolace piersi to standart
aha no i nie pobolewa mnie brzuch jak wiekszosc z was , w poprzedniej ciazy bolal jak jasna ch....a a teraz nic. Nie wiem czy to dobrze czy zle czy normalnie, zobaczymy 22 bo wtedy ide do lekarza- po raz drugi.Za pierwszym razem niewiele bylo widac bo byl to 4 ty tydzien
Co do powiklan w ciazy to najprawdopodobniej znowu bede miala cukrzyce ciazowa, w poprzedniej tak bylo, teraz mierze cukier i tez zaczyna byc podwyrzszony wiec niestety nie moge jesc wszystkiego, mam jesc malo, czesto,zdrowo i jak dla mnie to niezbyt smacznie
no ale jakos przezyjemy