reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam kobietki ! Zaglądam, zaglądam regularnie i skrobnę coś czasem, żeby było wiadomo, że żyję :D
Zupełnie mi nie leży nowy wygląd forum buuuuu. Jutro mam kolejną, drugą wizytę.
Wpadę później do was kofane, bo teraz do domku już się zbieram. Tylko dzisiaj mam spotkanie o godz. 20 z klientem :/ i nici z błogiego nic nie robienia.

mnie ten wkurza nowy wyglad formu

reklama
Nie wiem czy już o sobie pisałam, ale w razie co to piszę lat: 28, wielkopolska, pracuję w Biurze Obsługi Klienta (nerwowa i gadatliwa robota), dojeżdżam do pracy codziennie w jedną stronę 30 km, posiadam na stanie tylko dwa koty i męża i od paru dni czarną Corsę:)

A mnie dzisiaj nawet fajnie było w pracy, nic nie mdliło, ale kawy i herbaty to już pić nie mogę............ bleeeee

Za to gorący barszczyk czy rosołek to okej i przyznam się wam wczoraj otworzyłam kiszone ogórki:zawstydzona/y: i soku już nie mają i kilka ogórków zostało tylko..........................

Witam także nowe osoby i życzę miłego popołudnia.:-)

Zazdroszczę tym co mają chwile relaksu i maseczki i zabiegi:tak::tak::tak::tak: też bym tak chciała:-)

Witam nowe Mamy - życzę dużo zdrowia i radości w nadchodzących miesiącach. Jednocześnie proszę (te Mamuśki, które tego nie zrobiły) o napisanie kilku słów o sobie - skąd jesteście, co porabiacie itd. i o zapoznanie się z regulaminem.

proponuje założyć do tego osobny wątek, gdzie będzie można skrobnąć parę słów o sobie, zawsze można tam wrócić:)

i fajnie byłoby, żeby lista sierpniówek była albo alfabetyczna albo lepiej wg terminów z OM, bo w tej chwili jest totalny chaos.

popieram aby lista była wg terminu porodu i kilka słów o mamie.

a ja od wczoraj zaczełam puszczac pawia na prawo i na lewo. Jak juz siedze w domu to nawt nie ma szans dotrzzec do łazienki. Jak mi sie zachce to odrazu leci wiec siedze ciagle z torebka. ble

To ja tez poproszę o wpisanie mnie na listę ,bo jeszcze nie zostałam dopisana, termin mam najprawdopodobniej na 30 Października, mam lat 30, obecnie pracuje w branży turystycznej:)chwilowy koniec z wyjazdami w świat.

wiec ja mam na imie Iwona mam (jeszcze:p) 20LAT TERMIN WG OSTATNIEJ @ TO 25-26PAŻDZIERNIK ALE WG USG CIAZA MLODSZA IWEC DOPIERO PO NASTEPNEJ WIZYCIE POWIEM WAM DOKLADNIE ALE TERAZ MOZECIE WPISAC 26PAZDZIERNIK:0 A TAK POZATYM AKTUALNIE ZAJMUJE SIE DOMEM OPIEKUJE SIE 2 STARSZYMI OSOBAMI

Witam wszystkie przyszłe mamy! Mam na imię Ania i chciałabym dołączyć do Waszego grona. Termin porodu wypada mi na początek października, według USG jestem w 8 tyg ciąży natomiast w/g ostatniej @ wychodzi 10 tydz. Jest to moja pierwsza ciąża, wraz z mężem staraliśmy się o dzidziusia aż półtora roku i jak na ironię od stycznia przerwaliśmy starania i tu taka niespodzianka:) Chciałabym sie z Wami podzielić swoimi odczuciami na temat przebiegającej ciąży. Pozdrawiam!!!

Witam, no to może ja też się troszkę przedstawię:)
Jestem Mirka. Mam 28 lat. Czekamy na pierwszą dzidzię. Co do terminu urodzin, to jakoś ok. połowy października. Chyba za wcześnie, by w miarę dokładnie ją określić. Może lekarz coś więcej powie podczas następnej wizyty, tj. 18. marca.
Pracuję w outsourcingu, po pracy tłumaczę. Obecnie mieszkam w Krakowie.

Witam wszystkie przyszłe mamy! Mam na imię Ania i chciałabym dołączyć do Waszego grona. Termin porodu wypada mi na początek października, według USG jestem w 8 tyg ciąży natomiast w/g ostatniej @ wychodzi 10 tydz. Jest to moja pierwsza ciąża, wraz z mężem staraliśmy się o dzidziusia aż półtora roku i jak na ironię od stycznia przerwaliśmy starania i tu taka niespodzianka:) Chciałabym sie z Wami podzielić swoimi odczuciami na temat przebiegającej ciąży. Pozdrawiam!!!
Cześć Aniu witamy w naszym gronie:)Tak to bywa bardzo często ,kobieta dopiero jak odpuści i się wyluzuje ma większą szanse,.Zycze szczekliwych 9 miesięcy:)

reklama
witam serdecznie wszystkie nowe i zapraszam do dzielenia sie odczuciami

a ja teraz siedze sama w domu ogladam horror i zaczynam sie bac:angry:

Do góry