reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam kobietki ! Zaglądam, zaglądam regularnie i skrobnę coś czasem, żeby było wiadomo, że żyję :D
Zupełnie mi nie leży nowy wygląd forum buuuuu. Jutro mam kolejną, drugą wizytę.
Wpadę później do was kofane, bo teraz do domku już się zbieram. Tylko dzisiaj mam spotkanie o godz. 20 z klientem :/ i nici z błogiego nic nie robienia.

mnie ten wkurza nowy wyglad formu

reklama
Nie wiem czy już o sobie pisałam, ale w razie co to piszę lat: 28, wielkopolska, pracuję w Biurze Obsługi Klienta (nerwowa i gadatliwa robota), dojeżdżam do pracy codziennie w jedną stronę 30 km, posiadam na stanie tylko dwa koty i męża i od paru dni czarną Corsę:)

A mnie dzisiaj nawet fajnie było w pracy, nic nie mdliło, ale kawy i herbaty to już pić nie mogę............ bleeeee

Za to gorący barszczyk czy rosołek to okej i przyznam się wam wczoraj otworzyłam kiszone ogórki:zawstydzona/y: i soku już nie mają i kilka ogórków zostało tylko..........................

Witam także nowe osoby i życzę miłego popołudnia.:-)

Zazdroszczę tym co mają chwile relaksu i maseczki i zabiegi:tak::tak::tak::tak: też bym tak chciała:-)

Witam nowe Mamy - życzę dużo zdrowia i radości w nadchodzących miesiącach. Jednocześnie proszę (te Mamuśki, które tego nie zrobiły) o napisanie kilku słów o sobie - skąd jesteście, co porabiacie itd. i o zapoznanie się z regulaminem.

proponuje założyć do tego osobny wątek, gdzie będzie można skrobnąć parę słów o sobie, zawsze można tam wrócić:)

i fajnie byłoby, żeby lista sierpniówek była albo alfabetyczna albo lepiej wg terminów z OM, bo w tej chwili jest totalny chaos.

popieram aby lista była wg terminu porodu i kilka słów o mamie.

a ja od wczoraj zaczełam puszczac pawia na prawo i na lewo. Jak juz siedze w domu to nawt nie ma szans dotrzzec do łazienki. Jak mi sie zachce to odrazu leci wiec siedze ciagle z torebka. ble

To ja tez poproszę o wpisanie mnie na listę ,bo jeszcze nie zostałam dopisana, termin mam najprawdopodobniej na 30 Października, mam lat 30, obecnie pracuje w branży turystycznej:)chwilowy koniec z wyjazdami w świat.

wiec ja mam na imie Iwona mam (jeszcze:p) 20LAT TERMIN WG OSTATNIEJ @ TO 25-26PAŻDZIERNIK ALE WG USG CIAZA MLODSZA IWEC DOPIERO PO NASTEPNEJ WIZYCIE POWIEM WAM DOKLADNIE ALE TERAZ MOZECIE WPISAC 26PAZDZIERNIK:0 A TAK POZATYM AKTUALNIE ZAJMUJE SIE DOMEM OPIEKUJE SIE 2 STARSZYMI OSOBAMI

Witam wszystkie przyszłe mamy! Mam na imię Ania i chciałabym dołączyć do Waszego grona. Termin porodu wypada mi na początek października, według USG jestem w 8 tyg ciąży natomiast w/g ostatniej @ wychodzi 10 tydz. Jest to moja pierwsza ciąża, wraz z mężem staraliśmy się o dzidziusia aż półtora roku i jak na ironię od stycznia przerwaliśmy starania i tu taka niespodzianka:) Chciałabym sie z Wami podzielić swoimi odczuciami na temat przebiegającej ciąży. Pozdrawiam!!!

Witam, no to może ja też się troszkę przedstawię:)
Jestem Mirka. Mam 28 lat. Czekamy na pierwszą dzidzię. Co do terminu urodzin, to jakoś ok. połowy października. Chyba za wcześnie, by w miarę dokładnie ją określić. Może lekarz coś więcej powie podczas następnej wizyty, tj. 18. marca.
Pracuję w outsourcingu, po pracy tłumaczę. Obecnie mieszkam w Krakowie.

Witam wszystkie przyszłe mamy! Mam na imię Ania i chciałabym dołączyć do Waszego grona. Termin porodu wypada mi na początek października, według USG jestem w 8 tyg ciąży natomiast w/g ostatniej @ wychodzi 10 tydz. Jest to moja pierwsza ciąża, wraz z mężem staraliśmy się o dzidziusia aż półtora roku i jak na ironię od stycznia przerwaliśmy starania i tu taka niespodzianka:) Chciałabym sie z Wami podzielić swoimi odczuciami na temat przebiegającej ciąży. Pozdrawiam!!!
Cześć Aniu witamy w naszym gronie:)Tak to bywa bardzo często ,kobieta dopiero jak odpuści i się wyluzuje ma większą szanse,.Zycze szczekliwych 9 miesięcy:)

reklama
witam serdecznie wszystkie nowe i zapraszam do dzielenia sie odczuciami

a ja teraz siedze sama w domu ogladam horror i zaczynam sie bac:angry:

Do góry