reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dorisZobacz załącznik 299446i kwatki od nas
najlepszego!!!

no maly usnal, to sie syzbko ubieram, jego w fotlelik i kiernunek przychodnia, trzymajcie kucikasy by ten sluz w kupkach okazal sie moja nadgorliwoscia i wypytam o ten nosek to wam napisze co mi pani doktor powie na ten temat, normalnie chrapie przez niego jak staruszek

doris wszystkiego naj! to Mikołaj ma młodziutką mamę! zawsze chciałam mieć szybko dziecko ale jakoś nie wyszło ;-)
mała mi zazdroszczę nocek, ja miałam takie ze trzy

Doris, wszystkiego naj! :-) i się nie martw, to piękny wiek :-)

Dziewczynki, moja Majka też ulewała, podłozyłam jej pod materac z jeden strony ręcznik żeby materac był pod kątem ok 30 stopni i teraz już nie ulewa jak leży :-)

A u mnie piękne suwaczki prawda? Moja Zuzanka kończy dziś 3 latka a Majeczka miesiąc :-)

coffee u mnie podobnie . Róznica wieku między dziećmi spora , ale wlasnie nie ma zadnej zazdrosci albo jakiegos zwracania na siebie uwagi przez starszego. Fajnie jest.
Co do wagi to ja tez mam jeszcze dobrych kilka kilogramów , ale do wiosny juz je zgubie na pewno - no dobra, tak sobie postanowilam hehe
Zakupy to najlepsza sprawa na poprawe nastroju , tak jak fryzjer czy kosmetyczka - takze bardzo dobrze zrobilas :-)

mała_mi teraz to juz tak bedzie. Zeby sie wybrac na kilka dni gdzies z dzieckiem to trzeba całą wyprawę szykowac. Takze powodzenia , ale fajnie ze sie do swojej rodzinki wybierasz ... odpoczniesz ;-)

Iduś, Natolin, Cass - dziekuje kochane. Sama jestem ciekawa ile mnie jeszcze w tym zyciu czeka ....szkoda tylko ,ze tamte lata tak szybko minęły , a ja jeszcze nie czuje się na trzydziesci.

Malutka i Margerrita - Wam też slicznie dziękuje za zyczonka, jestescie kochane - posylam buziaki :-)

Ostatnia edycja:
dorisday WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! SAMYCH PIĘKNYCH CHWIL W ŻYCIU!!
Rzeczywiście wyprawa z takim małym brzdącem to nie lada wyzwanie. Trzeba przewidzieć wszystko :)
Tak w ogóle to jadę w Twoje rejony heh, bo Cieszyn a B-B to bliziutko :)
Chciałabym mieć drugie dziecko w tym wieku co Ty, po Twoim suwaczku widzę ze Mikołaja urodziłaś w podobnym wieku co ja swoje pierwsze dziecko.

Doris Wszystkie NAJJJJJJJJJJJJ :). Ale wymyśliłas z ta 30 ;) hehe. A kochana jesli chodzi o krostki to moja Zuzka tez je ma i jak byl pediatra to mowił ,ze to od ubrań naszych ,jak ja odbijamy i powiedział ,ze mamy sie tym nie przejmowac bo to bzdura hehe. Przemywamy octanisept i jest ok.
Mala Mi udanej wyprawy zycze :).
Margarita kupkami nie powinnas sie tez przejmowac , u nas tez takie byly i to podobno normlane. Ale dowiedz sie wszystkiego u lekarza i bedziesz spokojniesza i daj znac jak wizyta.
Moja na szczescie nie ulewa az tak czesto ,czasem sie zdarzy .
Ja miałam dziś cieżką noc , bo Zuzka postanowila wstawać co 2 godziny .Jak jej cyca dawłam to po 10 minutach spała i pewnie była głodna stąd ta nieprzespana noc ,ale powiem ,ze pierwsza taka od jej narodzin wiec dalam rade,ale moje niewyspanie ,wpłynęło na moj humor i troche niedobra byłam. Ale juz ok.Chcialam sie przespać,ale mam tyle innych rzeczy do zrobienia ohhhhhhhh

Doris wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! A to prezent dla ciebie!

A co do tej 30 to wcale nie jest taka zła! Wiem co mówię-znam to z autopsji:). Też się nie czuję na 30 z hakiem...

cass wszystkiego najlepszego dla Zuzi:)

Ostatnia edycja:
dorisday WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! SAMYCH PIĘKNYCH CHWIL W ŻYCIU!!
Rzeczywiście wyprawa z takim małym brzdącem to nie lada wyzwanie. Trzeba przewidzieć wszystko :)
Tak w ogóle to jadę w Twoje rejony heh, bo Cieszyn a B-B to bliziutko :)
Chciałabym mieć drugie dziecko w tym wieku co Ty, po Twoim suwaczku widzę ze Mikołaja urodziłaś w podobnym wieku co ja swoje pierwsze dziecko.

.... no proszę , to faktycznie moj teren ;-) droga z cieszyna do bielska jest expresowa , takze w wolnej chwili zapraszam na kawe !
Jesli chodzi o pierwsze dziecko to urodzilam jak mialam 21 i powiem szczerze , ze (zabrzmi to glupio) ale im wczesniej tym lepiej!!! naprwade majac 20 lat - ciaza byla superowa , dojscie do siebie po porodzie bezproblemowe i wogole super wszystko.... wiem co mowie bo mam porównanie, ale nie zebym narzekala.

Dziękuje jeszcze raz Wam wszystkim za życzenia - poprawilyscie moj nastrój i czuję się tak fajnie!

Sarisko a jak tym octeniseptem traktujesz te krostki?

emiliab dziekuję za prezencik :-)

reklama
Doris psikam na wacik i przemywam. Nie mowie ,ze znikły ,ale sa chyba mniej widoczne. Ale i tak najbardziej małej wychodzą jak tatus na rączkach nosi. Wiec teraz piore wszystkie rzeczy w proszku dla niej i zobaczymy czy faktycznie od ciuchów czy moze od brody tatusia?

Do góry