Witam po 3 dniowej niebytnosci w domu i na bb. Byłam 3 dni u rodziców w tym troche pozaławiałam rzeczy. Internista rano i krew mam idealna ale musze za 4 tygodnie jeszcze raz zrobic badanie moczu bo mam białko i jak nie spadnie za 4 tygodnei to wizyta u neopatologa. Odebrałam pesel małej i zaniosłam dokumenty do becikowego i juz tylko mam do miesiaca czekac na decyzje. W niedziele z mała byłam na cmentarzu u kolegi któy zginał w katastrofie lotniczej i tylko sie zyczałam a moje dziecko na mnie popatrzyło i tez sie rozpłakało. Wkurzajace było tylko ze jak kładłam roze i zapalałam swieczki to ludzie cykali zdjecia bo to była dosc znana ostatnio katastofa.
Jutro idziemy do ortopedy i ciekawa jestem jak bioderka. Zaczełam prowadzic dokładny kalendarz gdzie kiedy jaki lekarz bo codziennie cos jak nie ja to Laura a jak zadna z nas to dokumenty pesele, becikowe dla meza. eh
Dobranocka ja juz sie chyba przyzwyczaiłam bo nawet jak przygotowuje małej jedna reka mleko a druga ja trzymam i mama mowi daj potrzm\ymam ci ja to ja odpowiadam spokojnie poradze sobie. Zaczynam funkcjonowac jak maszyna. Jednak czasem przychodzi załamanie i musze sobie popłakac.
qrde, a ja narzekam... DAWIDOWE, JESTEŚ WIELKA!!!
A zadowolone jesteście z tych LOVI? Napiszcie coś więcej, bo właśnie planuję zakup większej ilości butelek i nie wiem które wybrać...
Jak dla mnie jakoś tak szybko mleko zapiernicza przez ten smoczek. ale ogólnie ok, choć chętniej jeśli już to używam tt.
ulisia może rozważ Dr Brown's, z tego co wiem to najlepsze anty kolkowe butelki na rynku. Przy sztucznym większe ryzyko więc warto.
Avent miałam ja i nie polecę. Mi poszła na gwincie po 3 sterylizacji w aventowskim parowniku...
Sorki, czy już tylko ja i Efa karmimy samym cycem? Czytam, że większośc na sztucznym już jedzie.
ja też na cycu!!! tylko dwa razy zgrzeszyłam i dałam sztuczne
dziulka to tez moze byc jeden z symptomow tego wzmozonego napiecia , jesli macie tak dobrych neurologow i rehabilitantow to radze sie wybrac na wizyte bo im szybciej rozpoznane tym krocej rehabilitacja potrwa
u nas tez pewnie bedzie rehabilitacja bo juz mi lampka sie zapala czerwona na pewne jego ruchy, oby to bylo tylko to napiecie a nie cos innego, tyle sie napatrzylam na chore dzieci jak bylam z Marysia w szpitalu na rehabilitacji ze do teraz dziekuje Bogu ze u nas tylko napiecie bylo!
dzis byla nocka kolkowa, ehhh moj maly ryczek nawet 3letnia corcie obudzil, a ta ma sen twardy
u nas też ciężka noc była, a położna dzisiaj na wizycie mi powiedziała, że po przestawieniu czsu dzieciaczki czasem szaleją... hm... moze i coś w tym jest?:/
ja mam LOVI i laktator też LOVI i w sumie nie narzekam.
a nie zacina ci się ta rączka???????? bo mi czasem nie naskakuje tak jak trzeba, jak zasysam to ona się nie chowa spowrotem, małpa... i nie wiem czy coś źle robię czy na gwarancję toto dać?
Dorisday u nas to samo jak u Dziulki raz coś się pojawia a za chwilkę znika. Ostatnio się śmialiśmy że małemu rogi rosną
My dziś po wizycie, bo miesliśmy się zaszczepić. Nic ze szczepienia nie wyszło bo nie ma szczepionek w przychodni a chciałam te skojarzone. Nie wiem tylko dlaczego lekarka nie dała mi recepty żeby kupić ją gdzieś w aptece hmmm. Przy okazji się zważyliśmy i Filip waży 4700 a jak wychodziliśmy ze szpitala to miał 2680 i też jesteśmy tylko na cycu. Śmieję się że mnie nie długo wciągnie jak będzie tak wcinać
Mała mi wszystkiego najlepszego --,-'-<@
frogg, a te szczepienie skojarzone to jaki koszt u was???????
mała mi, czapi berzdej
przyłączam się do zyczeń innych dziewczyn coby nie plagiatować;D i buziam:*:*:*
wiecie, że ja sie dzisiaj cieszyłam jak głupia myjąc naczynia i podłogi??? no powaliło mnie całkiem
:
ale to świetna odmiana po całych dniach spędzanych na karmieniu albo noszeniu dziecia na rączkach
chyba wyciagnę małża na zakupy bo nawet prania nie mam w czym zrobić... tylko najpierw go oprdolę bo położna zrobiła najazd a jego skarpetki jak zwykle w salonie na podłodze (nie sprzątam na złość, a tu dzisiaj sama sobie zrobiłam siarę:///)GRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!! A taki pedant kiedyś z niego był...
dziewczyny, jakie wy witaminy przy karmieniu cycem bierzecie???
margerrita, czy ty bierzesz jakieś dodatkowe preparaty z wapniem? bo nie jesz nabiału, tak?