reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej! A ja dzisiejszy dzień spędziłam w salonie odnowy biologicznej:-D. Miałam robione zabiegi na twarz, oraz skorzystałam sobie z basenu(nie wiedziałam,czy mogę korzystać z sauny, więc wolałam nie ryzykować....). Rewelacja!!!! Nie przeszkadzało mi nawet to, że pojechałam tam z katarem. Dobrze jest się czasem odstresować;-)

zawodowo... zazdraszczam:)

ja tez jeszcze nie spie,a rano nie bede sie mogla zwlec z wyrka.O 9 mam wizyte u gina PIERWSZA

Powodzenia! Czekamy na relację po.

Witam wszystkie panie! I te, ktore juz tu sie zadomowily i wszystkie nowe przyszle mamusie!
Ja juz na nogach od godziny:-) Wczoraj znowu padlam przed 22;-)
Wczorajszy dzien byl pelen emocji. Powiedzielismy o fasolce moim rodzicom. Radosci bylo co niemiara! Czasem mysle, ze jestem straszna i okropna i nie umiem docenic tego, co mam:sorry2:bo chyba najmniej to ja sie ciesze:crazy: Ale juz powoli zaczynam..
Dzisiaj powiem w pracy. Moj TZ za to do swoich (a sa daleeeko w Portugali) nawet nie dzwoni. Boi sie zapeszyc:) Mowi, ze daje sobie jeszcze tydzien, bo dluzej nie wytrzyma;-)
A ja nie wierze w takie zapeszanie, co ma byc, to bedzie. Nie mozna myslec caly czas o najgorszym. A ja bym chyba zwariowala, jakbym miala te wszystkie emocje w sobie dusci.

MILEGO DZIONKA WSZYSTKIM!

emiliab-zazdroszcze niedzieli;-)

ja bym się też nie spieszyła:) poprzednim razem też sami długo się cieszyliśmy stanem:) tym razem musieliśmy wcześniej powiedzieć, ale gdybym mogła, to bym jeszcze nie mówiła. Zwłaszcza jak nie masz ochoty sto razy odpowiadać na pytanie jak się czujesz i wysłuchiwać mądrości dziadków i ciotek:)

Dziewczyny a jak wasze samopoczucie?

nie narzekam:) coraz lepiej, chociaż mogłabym spać i spać:)
Twój suwaczek pokazuje już 3 miesiąc! Gratulacje!!

A ja się rozkoszuję poranną kawą, którą piję już godzinę;) I się martie, bo samochód mężowi w mieście stanął, prawdopodobnie skrzynia padła:(

reklama
witam kochane:)
u mnie ok samopoczucie tez w porzadku...ale dzis taka pogoda ze nawet na dwor nie chce sie wychodzic przez ten wiatr:(

Hej, dziewczynki.
Ja dzisiaj mam niewielkie mdłości - a już myślałam, że będzie spokój :)

Iwcia1234 mocno trzymam kciuki, żebyś więcej nie przeżywała takich stresów, biedactwo!

A przy okazji witam cieplutko wszystkie nowe mamusie.

Iwcia 1234 ciesze się, że ustąpiły, u mnie też jakby już się skończyły ale zobaczymy.

Dzisiaj się czuję fatalnie, głowa mnie boli, ale to chyba przez tą okropną pogodę.

Dziekuje dziewczyny za wsparcie!dzis plamienie ustalo.dzikuje ze jestescie ze mna:-d

super, to możesz odetchnąć, ale skonsultować się nie zaszkodzi.

Iwcia 1234 ciesze się, że ustąpiły, u mnie też jakby już się skończyły ale zobaczymy.

Dzisiaj się czuję fatalnie, głowa mnie boli, ale to chyba przez tą okropną pogodę.

heh, paskudnie wietrznie, aż się z domu nie chce wychodzić. Pies jednak zmobilizuje, żeby tyłek ruszyć.

Dziekuje dziewczyny za wsparcie!dzis plamienie ustalo.dzikuje ze jestescie ze mna:-d

Trzymam kciuki aby plamienia nie wróciły i żeby było już wszystko jak należny:)

A co do USG postanowiłam faktycznie poczekać na ta umówiona wizytę na 12 marca, mam nadzieje,ze zrobi mi Pani doktor a i pixeka można będzie zobaczyć, tak wiec muszę być cierpliwa, tym bardziej, ze jak na razie nie mam niepokojących objawów, będę miała również pierwsze badanie krwi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam po dłuższej nieobecności!
No przede wszystkim to myślałam, ze forum pomyliłam - cóż za zmiany! Ale ciężko się przyzwyczaić... A natworzyłyście Mamuśki tych postów, oj natworzyłyście...
Przede wszystkim gdzie są najstarsze Mamuśki-Październikówki? Ulisia, Muminka, Bira wracajcie!!!!
Witam nowe Mamy - życzę dużo zdrowia i radości w nadchodzących miesiącach. Jednocześnie proszę (te Mamuśki, które tego nie zrobiły) o napisanie kilku słów o sobie - skąd jesteście, co porabiacie itd. i o zapoznanie się z regulaminem.
Ren bardzo bardzo mi przykro... Jestem pełna podziwu dla Twojej postawy - jesteś silna i pełna nadziei. Nie waż się od nas uciekać! To forum bez Ciebie nie będzie takie samo ;-)
Kindzia zamelduj się po wizycie (czy to może bliżniaki będą?) A propos bliźniaków - Nikita też zniknęła!
Monimoni ja będę miała 3 usg w ciąży i nie chciałabym mieć więcej. To wszystko zależy od tego, co daje Ci poczucie bezpieczeństwa i w co wierzysz. JA wierzę, że 3 usg wystarczą i na pierwsze szykuję się w 11 t.c.
iwcia piszesz, że brązowe plamienie, najgorsze z nitkami krwi, jeśli takie będziesz miała leć do lekarza! Ale mam nadzieję, że skoro sobie posżło to już nie wróci.
Dziewczyny przypominam o wątku objawowym - tam możecie pisac o swoich problemach i sprawdzać to co się u innych Mamusiek dzieje/działo. No i oczywiście wątek o wizytach u lekarza - łatwo jest porównać kto kiedy czy co ile ma wizyty. Wątek główny znacznie nam się rozszerze i ciężko będzie coś znależć niedługo.
Ja po badaniach i po wizycie - wszystko ok. Więc sobie łykam Feminatal N i czekam na koniec marca na usg...

Jestem jestem juz po wszystkich załatwianiach papierów i oczywiscie nie wszystko załatwiłam. Wkurzyły mnie tylko dwie krowy z Urzedu Stanu Cywilnego. Jest szansa ze do nastenego piatku bede wszystko miała. Tak wiec od 12 popołudnia bede przez 2 miesiace zagladała tylko czasami.
Na USG tez bede miała te 3 onbowiazkowe i jedno dodatkowo za jakis miesiac bo maz sie uparł ze chce zobaczyc bo ja widziałam a on nie chce byc gorszy. heh te chłopy.

reklama
Witam kobietki ! Zaglądam, zaglądam regularnie i skrobnę coś czasem, żeby było wiadomo, że żyję :D
Zupełnie mi nie leży nowy wygląd forum buuuuu. Jutro mam kolejną, drugą wizytę.
Wpadę później do was kofane, bo teraz do domku już się zbieram. Tylko dzisiaj mam spotkanie o godz. 20 z klientem :/ i nici z błogiego nic nie robienia.

Do góry