reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ja też mam lovi i tt
stripMYmind
ja mam nuka smoki najmniejsze z wolnym przeplywem, niby do mleka matki, a nie modyfikowanego, ale wydaje mi sie, ze i tak niezle z niego leci to modyfikowane. maly nie narzekal wczoraj, wiec chyba ok. butle mam szklane i plastikowe, ale wole szklane, nie wiem jakies "czystsze" mi sie wydaja
wiecie co... dostaje zalamki!!! ciuszki i pizamki ktore jeszcze 10 dni temu byly dobre sa juz na styk.....a juz reklamowke uskladalam tych co za male!!! moja kielbasa strasznie szybko wyrasta az plakac sie chce ze tylko kilka razy noszone i klapa....a tyle kasy poszlo... nic tylko zrobie drugie za rokpppoza tym moja odkrywa swiat zabawek, tzn moja mama kupila jej taki luk muzyczny z melodyjkami przyciskami itp,i mloda jak jej to puscilam dzis to gadala do tego a jedna muzyczka ja wpienia bo za szybkappp a przy innych macha raczkami i nozkami i gada)))
dawidowe
Witam po 3 dniowej niebytnosci w domu i na bb. Byłam 3 dni u rodziców w tym troche pozaławiałam rzeczy. Internista rano i krew mam idealna ale musze za 4 tygodnie jeszcze raz zrobic badanie moczu bo mam białko i jak nie spadnie za 4 tygodnei to wizyta u neopatologa. Odebrałam pesel małej i zaniosłam dokumenty do becikowego i juz tylko mam do miesiaca czekac na decyzje. W niedziele z mała byłam na cmentarzu u kolegi któy zginał w katastrofie lotniczej i tylko sie zyczałam a moje dziecko na mnie popatrzyło i tez sie rozpłakało. Wkurzajace było tylko ze jak kładłam roze i zapalałam swieczki to ludzie cykali zdjecia bo to była dosc znana ostatnio katastofa.
Jutro idziemy do ortopedy i ciekawa jestem jak bioderka. Zaczełam prowadzic dokładny kalendarz gdzie kiedy jaki lekarz bo codziennie cos jak nie ja to Laura a jak zadna z nas to dokumenty pesele, becikowe dla meza. eh
Dobranocka ja juz sie chyba przyzwyczaiłam bo nawet jak przygotowuje małej jedna reka mleko a druga ja trzymam i mama mowi daj potrzm\ymam ci ja to ja odpowiadam spokojnie poradze sobie. Zaczynam funkcjonowac jak maszyna. Jednak czasem przychodzi załamanie i musze sobie popłakac.
Jutro idziemy do ortopedy i ciekawa jestem jak bioderka. Zaczełam prowadzic dokładny kalendarz gdzie kiedy jaki lekarz bo codziennie cos jak nie ja to Laura a jak zadna z nas to dokumenty pesele, becikowe dla meza. eh
Dobranocka ja juz sie chyba przyzwyczaiłam bo nawet jak przygotowuje małej jedna reka mleko a druga ja trzymam i mama mowi daj potrzm\ymam ci ja to ja odpowiadam spokojnie poradze sobie. Zaczynam funkcjonowac jak maszyna. Jednak czasem przychodzi załamanie i musze sobie popłakac.
stripMYmind
dawidowe, podziwiam i jednoczesnie wspolczuje, bo wiem, ze samej ciezko, ale dzielna babka jestes, ze dajesz rade!
DAWIDOWE,DOBRANOCKA ja tez umiem jedna reka robic wszystko, szczegolnie w nocy -trzymam mala gadam do niej ciiiiiiii jak szykuje zeby sie nie darla i jedna reka robie jej jesc a do tego caluski jej robie po polikach)) to sie nazywa podzielnsc)) a poza tym dzisiaj sie smialam bo mloda tak nogami przebiera jak pieluszke zmieniam ze mam wrazenie jakby to osmiornica byla))) padam ze smiechu doslownie bo nieraz nie umiem zapiac pieluszki tak daje czadupp
dawidowe
dawidowe, podziwiam i jednoczesnie wspolczuje, bo wiem, ze samej ciezko, ale dzielna babka jestes, ze dajesz rade!
poprostu nie mam wyjscia.
Moja juz spi w łózeczku i tylko słysze jak baki puszcza.
jak ostatnio w sklepie bylismy to przy kasie mloda baczki puszczala dosc mocno a ludzie na mnie sie patrzeli jakbym to ja sadzila... i wez teraz sie tlumacz ze to nie twoja d... tylko dzieciatka ktore niewinnie spi
reklama
ulisia
chustomama :)
Ja używam butelek Aventu ale wymieniliśmy w nich smoczki na smoczki z LOVI ze względu na to że mają lepszy przepływ mleczka bo my podajemy małemu mleczko przeciw ulewaniu które jest bardziej gęste (Bebilon AR) i w tych smoczkach z Aventu małemu mleko w ogóle nie leciało:-)
ja mam m.in. lovi
ja też mam lovi i tt
A zadowolone jesteście z tych LOVI? Napiszcie coś więcej, bo właśnie planuję zakup większej ilości butelek i nie wiem które wybrać...