reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej:)))))))moge powiedziec ze moja sie uregulowala, juz ktorys dzien budzi sie 23h, 2.30 lub 3h, potem 6.00 -6.30 i potem 9h, potem wielka faza aktywnosci do 13h-14h . teraz zebym mogla odciagac mleko to mloda lezy obok mnie na podusi i kocyku dalam smokusia do dojenia zeby byl spokoj i tak se lezy i troche drzemi troche rozglada sie:))) nie jest zle:))) wczoraj od 18.10-19h zanim wocil maz z pracy to spala se u mnie na klacie a ja ogladalam tv:))))))) uwielbiam ja tak miec na klacie ale nie chce za czesto bo sie przyzwyczai za bardzo:ppp

Sugar - ja też tylko z cycka karmię

Dziewczyny czy to możliwe, że po 4 tygodniach od porodu dostałam okres? Już nie krwawiłam od kilku dni i wszystko było okej a teraz nagle zaczęłam podkrwawiać i brzuch boli jak na okres:/ czuje się beznadziejnie - dokładnie jak podczas okresu. Ale przecież karmię i powinien być dużo później.

monimoni- moja kumpela tak miala ze dostala okresu po porodzie jakis miesiac a potem dopiero po 8!!!!natura jest pokrecona:p

Moni, też tak miałam, położna powiedziała że to jeszcze poporodowe a nie miesiączka i że często tak się zdarza gdy np karmisz częściej.

To by pasowało bo Lena od kilku dni je częściej. Non stop jest głodna. Hm sama nie wiem - przez pierwsze 4 tyg czułam się inaczej teraz mam typowe bóle miesiączkowe. Zobaczymy za kilka dni.

Sugar - ja też tylko z cycka karmię

Dziewczyny czy to możliwe, że po 4 tygodniach od porodu dostałam okres? Już nie krwawiłam od kilku dni i wszystko było okej a teraz nagle zaczęłam podkrwawiać i brzuch boli jak na okres:/ czuje się beznadziejnie - dokładnie jak podczas okresu. Ale przecież karmię i powinien być dużo później.

tak, mam to samo

Cześć dziewczynki :-).
Dzisiaj nadszedł ten dzień kiedy skończyłam 22 lata. Synuś zrobił mi dziś niezły prezent urodzinowy bo idąc wczoraj spać o 22 obudził się dopiero o 5 na jedzenie. Ja po 3 wstając do toalety ( a to dotychczas była godzina naszych karmień nocnych) chciałam go nakarmić, wzięłam z łóżeczka, przebrałam pieluchę, łaskotałam a on NIC. Tak więc odłożyłam go spowrotem i poszłam spać. Widocznie głodny nie był.
Chciałabym gdzieś dzisiaj wyjść, spędzić ten dzień inaczej. Ciekawe czy mąż w ogóle na coś wpadnie i czy w ogóle ....

margerrita co do moich studiów to rozpoczęłam biologię zaocznie ale na innej uczelni w Krakowie:-). A po rozmowie z dziekan z poprzedniej uczelni okazało się że już nigdy nie otworzą zaocznej biologii tak więc dobrze że nie czekałam ten rok i poszłam na inną uczelnię :-).

Nie bardzo lubię dzień swoich urodzin, no ale jakoś przeżyć go trzeba. W czwartek jedziemy do moich rodziców na weekend i mama mówiła że zrobi mi mój ulubiony tort urodzinowy, pycha:-).

Dziewczyny Wasze dzieci też tak mają ciągle brudne łapki tzn takie syfki się zbierają pomiędzy paluszkami u rąk? Takie farfocle jakby. Ja mojemu chodzę i czyszczę kilka razy dziennie chusteczką nawilżającą. Pomyśleć że on jeszcze nie chodzi a zbiera brudy pomiędzy paluszkami:-D.

reklama
Cześć dziewczynki :-).
Dzisiaj nadszedł ten dzień kiedy skończyłam 22 lata. Synuś zrobił mi dziś niezły prezent urodzinowy bo idąc wczoraj spać o 22 obudził się dopiero o 5 na jedzenie. Ja po 3 wstając do toalety ( a to dotychczas była godzina naszych karmień nocnych) chciałam go nakarmić, wzięłam z łóżeczka, przebrałam pieluchę, łaskotałam a on NIC. Tak więc odłożyłam go spowrotem i poszłam spać. Widocznie głodny nie był.
Chciałabym gdzieś dzisiaj wyjść, spędzić ten dzień inaczej. Ciekawe czy mąż w ogóle na coś wpadnie i czy w ogóle ....

margerrita co do moich studiów to rozpoczęłam biologię zaocznie ale na innej uczelni w Krakowie:-). A po rozmowie z dziekan z poprzedniej uczelni okazało się że już nigdy nie otworzą zaocznej biologii tak więc dobrze że nie czekałam ten rok i poszłam na inną uczelnię :-).

Nie bardzo lubię dzień swoich urodzin, no ale jakoś przeżyć go trzeba. W czwartek jedziemy do moich rodziców na weekend i mama mówiła że zrobi mi mój ulubiony tort urodzinowy, pycha:-).

Dziewczyny Wasze dzieci też tak mają ciągle brudne łapki tzn takie syfki się zbierają pomiędzy paluszkami u rąk? Takie farfocle jakby. Ja mojemu chodzę i czyszczę kilka razy dziennie chusteczką nawilżającą. Pomyśleć że on jeszcze nie chodzi a zbiera brudy pomiędzy paluszkami:-D.

Mała_Mi sto lat :-D Trzymam kciuki żeby małż się domyślił ;-)

Mój mały też brudki ma na łapkach :-) Od łapek niedrapek. Ja na początku myślałam że to skórki bo jak chciałam zobaczyć to on zaciskał i nie dawał patrzeć. A tu się okazało że to brud :-D A pod pachami jakie zbiera codziennie. I też średnio chce łapki w kąpieli podnosić żeby tam umyć, no ale walczymy. Też od ubranek te syfki.

Do góry