LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
ja mam LOVI i laktator też LOVI i w sumie nie narzekam.Dziewczyny które używają butelek ze smoczkiem do karmienia - jakiej firmy macie te akcesoria? Czy któraś używa może LOVI?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam LOVI i laktator też LOVI i w sumie nie narzekam.Dziewczyny które używają butelek ze smoczkiem do karmienia - jakiej firmy macie te akcesoria? Czy któraś używa może LOVI?
Moni, też tak miałam, położna powiedziała że to jeszcze poporodowe a nie miesiączka i że często tak się zdarza gdy np karmisz częściej.
Sugar - ja też tylko z cycka karmię
Dziewczyny czy to możliwe, że po 4 tygodniach od porodu dostałam okres? Już nie krwawiłam od kilku dni i wszystko było okej a teraz nagle zaczęłam podkrwawiać i brzuch boli jak na okres:/ czuje się beznadziejnie - dokładnie jak podczas okresu. Ale przecież karmię i powinien być dużo później.
Cześć dziewczynki :-).
Dzisiaj nadszedł ten dzień kiedy skończyłam 22 lata. Synuś zrobił mi dziś niezły prezent urodzinowy bo idąc wczoraj spać o 22 obudził się dopiero o 5 na jedzenie. Ja po 3 wstając do toalety ( a to dotychczas była godzina naszych karmień nocnych) chciałam go nakarmić, wzięłam z łóżeczka, przebrałam pieluchę, łaskotałam a on NIC. Tak więc odłożyłam go spowrotem i poszłam spać. Widocznie głodny nie był.
Chciałabym gdzieś dzisiaj wyjść, spędzić ten dzień inaczej. Ciekawe czy mąż w ogóle na coś wpadnie i czy w ogóle ....
margerrita co do moich studiów to rozpoczęłam biologię zaocznie ale na innej uczelni w Krakowie:-). A po rozmowie z dziekan z poprzedniej uczelni okazało się że już nigdy nie otworzą zaocznej biologii tak więc dobrze że nie czekałam ten rok i poszłam na inną uczelnię :-).
Nie bardzo lubię dzień swoich urodzin, no ale jakoś przeżyć go trzeba. W czwartek jedziemy do moich rodziców na weekend i mama mówiła że zrobi mi mój ulubiony tort urodzinowy, pycha:-).
Dziewczyny Wasze dzieci też tak mają ciągle brudne łapki tzn takie syfki się zbierają pomiędzy paluszkami u rąk? Takie farfocle jakby. Ja mojemu chodzę i czyszczę kilka razy dziennie chusteczką nawilżającą. Pomyśleć że on jeszcze nie chodzi a zbiera brudy pomiędzy paluszkami.