wiesz ja szanuje Twoje zdanie i nie mowie ze trzeba robic czesto usg ale w 6 tyg nei zaszkodziRen bardzo mi przykro , dopiero doczytałam,,, ale Ty wiesz, że na tym etapie ciąży jak się coś dzieje złego Ty ani lekarz nie macie na to niesety wpływu. Moja ciąża jest zagrożona i tylko dostałam duphaston 3 razy dziennie i trzeba czekać żeby zobaczyć, że jest dobrze . Moje maleństwo już miało 5 razy robione USG bo się martwiłam tymi plamieniami, ale to nic nie daje bo nie ma cud leków, a tak częste USG może szkodzić. Teraz cierpliwie czekam do 8 marca i zobaczymy i tak co 2 tyg mam i będę miała wizyty z USG. A i oczywiście jestem na zwolnieniu jak tylko się dowiedziałam o dzidziusiu i staram się pomimo wszystko leżeć, chociaż czy to ma wpływ,,, Buziaki dla Ciebie, a i pamietaj nie czekaj za długo ze starankami bo to był mój błąd a po czasie i tak nie jest łatwiej, zawsze się będziesz martwić.
ja wiem ze nei zawsze mzona pomoc ale ja nosila 3 tyg martwy plod wiec to usg w 6-7 tyg bylo by wskazane a dodam ze nei mialam oznak ze cos zlego sie dzieje organizm funkcjonowal tak jakby ciaza byla zdrowa, o bozu ale boli pisanei o tym w tak dokladnych slowach:-( a ze starankami czekac bedziemy tylko tyle ile lekarka wspomni bo nei zamierzamy sie poddawac a mysli teraz to mam rozniaste ale musi byc dobrze
zycze aby Twoje dzieciatko bylo zdrowe i nie uciekalo od Ciebie
trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze a nei zawsze takie plamienei brazowym sluzem to zla oznaka, czasami sie zdarza we wczesnej ciazy przy terminie bylej @ i zycze zeby to wlasnie bylo takie neiwinne plamienie, odpoczywaj i nei zamartwiaj sie bedzie dobrzedziewczynki:-( bardzo sie boje.w piatek mialam wizyte.wszystko ok tylko ciaza mlodsza z usg to 4t 5d.wszystko bylo dobrze do wczoraj:--(plamie..mam brazwoy sluz..:--( tak bardzo sie boje nie jest go duzo.nawet na bieliznie nie ma.. ale czasem jest mi mokro i jak ide sie wytrzec to jest taki brazowy sluz:--( prosze trzymajcie kciuki.wzielam sobie luteina pod jezyk bo mam kilka tabl. i leze..