reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Mnie nauczyli prostego wiązania na targach Mother & Baby we Wrocławiu - byłaś może?lady-a gdzie sie uczylas chusty wiazac?
Ja sie przymierzam do tematu i chce sie z mala na jakis kurs zapisac. Moze mi cos polecisz?
W szpitalu dostałam przykaz, że jak pojawi się żółto-zielona wydzielina to trzeba się zgłosić szybko do gina, bo to stan zapalny i ropa cieknie... Może dlatego Cię tam boli tak długo...? Wiem, że jak ja już wygojona to łatwo mi gadać, ale... Trzymaj się dzielnie Kochana! Bardzo się o Ciebie martwię. A jeszcze dzisiaj mam taki nastrój, że od byle czego płaczę i się wzruszam, także możesz sobie łatwo wyobrazić, jak teraz wyglądam zasmarkana i zapłakana nad klawiaturą ;-)kurcze... już było tak jakoś lepiej, a dzisiaj jak wstałam, poszłam zrobić siku, podmyłam się tantum rosa i zaczęłam się osuszać ręcznikiem to jakaś żółto-zielona wydzielina się pojawiła :-( tak trochę jakby upławy :-( i znowu mi źle i nie wiem co robić :-( straszny jest ten połóg!!! mam dość :-(
Nocka minęła pracowicie, Mała znowu gardzi moim cycem, a ja wpadam w depresję.
Mąż ma 37,7 ale to dlatego, ze jest rano i po lekach - wcale nie wygląda lepiej. Temperatura już idzie w gorę a ja muszę isć na zakupy, bo nie mam nawet chleba w domu! O pampersach nie wspomnę - właśnie założyłam ostatnią jedyneczkę, a Justynka leży na moich kolanach i popierduje, nic tylko czekać na kupkę!
DOBRANOCKA jak ja kiedys mialam sakramencka goraczke to moj ojciec w aptece kupil jakies czopki i to dopiero pomoglo (mialam 41 prawie bo dostalam udaru slonecznego kupe lat temu), majaczylam telepalo mnie a bylam goraca jak piec. te czopki wlasnie zbily goraczke w godzine, a lalo sie ze mnie jak sie pocilam po nich ze lozko bylo mokre a ja taka mokra jakbym z kapieli w ciuchach wyszla. wspolczucia w kazdym razie.
poza tym moja nie dawala takeigo czadu jak wczoraj rano, za to odkrywala moja twarz, posadzilam sobie na podusi na wprost mojej geby i mala zrobila wielkie oczy, dotykala moich policzkow, uszczypnela nawet, zlapala za nos jakby chciala urwac a na koniec wyrwala mi pare wlosow ktore zlapala a zwiazane mialam wiec zabolalooooo.
Dzis tak w ogole jade pochwalic sie dzidziolem do mojej roboty zanim mnie zamorduja i wyklna z klanu. zrobie sobie zakupy przy okazji i spacer bo u nas slonce i kolo 22 stopni. takze popludnie bede miala zajetepp
poza tym moja nie dawala takeigo czadu jak wczoraj rano, za to odkrywala moja twarz, posadzilam sobie na podusi na wprost mojej geby i mala zrobila wielkie oczy, dotykala moich policzkow, uszczypnela nawet, zlapala za nos jakby chciala urwac a na koniec wyrwala mi pare wlosow ktore zlapala a zwiazane mialam wiec zabolalooooo.
Dzis tak w ogole jade pochwalic sie dzidziolem do mojej roboty zanim mnie zamorduja i wyklna z klanu. zrobie sobie zakupy przy okazji i spacer bo u nas slonce i kolo 22 stopni. takze popludnie bede miala zajetepp
Efa
Fanka BB :)
A ja w nocy śmiałam się z mojego dziecka, które sobie robiło numery: co zmieniłam pieluszkę, to prrrt! i znowu kupa. I tak kilka razy . Zużyłam ich w sumie do rana chyba z dziesięć, a za każdym razem Olek buzia w ciup i ten wzrok: "no co się dziwisz?"
Ja też tak miałam dzisiaj w nocy Co go przebrałam, zaczynam karmić a tu słychać że kupsko zrobił. No to przebieram znowu... potem za 10 min znowuA ja w nocy śmiałam się z mojego dziecka, które sobie robiło numery: co zmieniłam pieluszkę, to prrrt! i znowu kupa. I tak kilka razy . Zużyłam ich w sumie do rana chyba z dziesięć, a za każdym razem Olek buzia w ciup i ten wzrok: "no co się dziwisz?"
margerrita
u nas tez dzis noc kup,
chcialam pojsc do frzyjera i co zadnych wolnych miejs, az sie poryczalam, bo wlosy mi wypadja garsciami,
dobranocka zdrowka rodzinie zycze
natolin oj ty masz przeboje, dziewczyny dobrze radza, skontroluj to u lekarza
jakie chusty chcecie kupic, elastyczne czy te tkane, polecicie cos, bo sie do zakupu przymierzam
chcialam pojsc do frzyjera i co zadnych wolnych miejs, az sie poryczalam, bo wlosy mi wypadja garsciami,
dobranocka zdrowka rodzinie zycze
natolin oj ty masz przeboje, dziewczyny dobrze radza, skontroluj to u lekarza
jakie chusty chcecie kupic, elastyczne czy te tkane, polecicie cos, bo sie do zakupu przymierzam
dagisu
Dzień dobry mamusie
Jeju nie wiedziałam, że aż tak będzie mi brakować czasu na wszystko. Nasz krasnoludek ma już tydzień i 4dni. Powiem Wam że jestem szczęśliwa zakochaną mamusią do tego niewyspaną, wyglądającą jak upiór no i nie brakuje chwil załamania. To karmienie nieszczęsne. Była u mnie już 2 razy położna środowiskowa. Nie wiedziałam, że będzie aż przez 6 tyg przychodzić, ale w sumie zawsze ma dobre rady i pokazuje wiele przydatnych rzeczy! Ja po cesarce czuje się dobrze. Tylko jak właśnie położna zauważyła moje opuchnięte nogi jeszcze nie wyglądają normalnie i kontrolnie sprawdziła ciśnienie i lipa! I nie wiem co to znowu! O swoim porodzie podwójnym napiszę Wam na odpowiednim wątku jak znajdę większa chwilę i jak oczywiście macie ochotę jeszcze wracać do takich tematów jak poród. Co do forum hmmm niestety nie nadrobie tych stronic wszystkich. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i prosze o wybaczenie nieobecności i skąpego udzielania przez najbliższe dni. No chyba że mój syn zmieni swe nawyki i da mi czasem odpocząć buziaczki:*
Jeju nie wiedziałam, że aż tak będzie mi brakować czasu na wszystko. Nasz krasnoludek ma już tydzień i 4dni. Powiem Wam że jestem szczęśliwa zakochaną mamusią do tego niewyspaną, wyglądającą jak upiór no i nie brakuje chwil załamania. To karmienie nieszczęsne. Była u mnie już 2 razy położna środowiskowa. Nie wiedziałam, że będzie aż przez 6 tyg przychodzić, ale w sumie zawsze ma dobre rady i pokazuje wiele przydatnych rzeczy! Ja po cesarce czuje się dobrze. Tylko jak właśnie położna zauważyła moje opuchnięte nogi jeszcze nie wyglądają normalnie i kontrolnie sprawdziła ciśnienie i lipa! I nie wiem co to znowu! O swoim porodzie podwójnym napiszę Wam na odpowiednim wątku jak znajdę większa chwilę i jak oczywiście macie ochotę jeszcze wracać do takich tematów jak poród. Co do forum hmmm niestety nie nadrobie tych stronic wszystkich. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i prosze o wybaczenie nieobecności i skąpego udzielania przez najbliższe dni. No chyba że mój syn zmieni swe nawyki i da mi czasem odpocząć buziaczki:*
Efa
dagisu, witaj z powrotem
reklama
ulisia
chustomama :)
elastyczne są do 9kg, tkane powyżej.
ja mam elastyka lenny lamb i już próbowałam nosić Dziubaska - fajnie jest.
wczoraj po wizycie w poradni laktacyjnej lipa. konsultantka na koniec stwierdziła że świat nie kończy się na karmieniu piersią i lepiej sobie odpuścić niż się męczyć.
także mam trochę doła ale będziemy kończyć karmienie. może i tak będzie lepiej.