reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ulisia ale chociaż będziesz mogła jeść co chcesz no i nie będziesz non stop siedzieć z cycem wywalonym i dodatkowo będziesz wiedziała ile dziecko zjadło.

reklama
ja sie tez coraz bardziej jak bar leczny czuje, ciagle z cycem na wierzchu,
mowisz ulisia, ze calkiem si jest ta chusta, jeszcze jakies chustowe mamy sa, bo ja na dniach mam zamiar zamowic wiec prosze o porady co i jak, gdzie zamawiac

DOBRANOCKA jak ja kiedys mialam sakramencka goraczke to moj ojciec w aptece kupil jakies czopki i to dopiero pomoglo (mialam 41 prawie bo dostalam udaru slonecznego kupe lat temu), majaczylam telepalo mnie a bylam goraca jak piec. te czopki wlasnie zbily goraczke w godzine, a lalo sie ze mnie jak sie pocilam po nich ze lozko bylo mokre a ja taka mokra jakbym z kapieli w ciuchach wyszla. wspolczucia w kazdym razie.
zrobie sobie zakupy przy okazji i spacer bo u nas slonce i kolo 22 stopni. takze popludnie bede miala zajete:ppp

Dzięki Dziulka i Ladygab - z mężem już lepiej - po taaaakiej dawce leków spadla mu gorączka - teraz leży osłabiony bo tak kręci mu się w głowie, że się przewraca. Ale myślę że jutro będzie już dobrze :-) Brat zabrał mnie z Małą na zakupy do Kauflandu, ale z tym Piotrem i Pawłem to nie głupi pomysł jest! :-)

Aha, kupiłam mleko początkowe Gerbera. Zobaczymy czy posmakuje :-)

Dziuluś, a może napisz nam na forum jak wygląda słońce i ładna pogoda, co? Bo u mnie tak szaro buro i deszczowo, że zapomniałam już jak to jest kiedy jest ciepło...

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziulka i Ladygab - z mężem już lepiej - po taaaakiej dawce leków spadla mu gorączka - teraz leży osłabiony bo tak kręci mu się w głowie, że się przewraca. Ale myślę że jutro będzie już dobrze :-) Brat zabrał mnie z Małą na zakupy do Kauflandu, ale z tym Piotrem i Pawłem to nie głupi pomysł jest! :-)

Aha, kupiłam mleko początkowe Gerbera. Zobaczymy czy posmakuje :-)

Dziuluś, a może napisz nam na forum jak wygląda słońce i ładna pogoda, co? Bo u mnie tak szaro buro i deszczowo, że zapomniałam już jak to jest kiedy jest ciepło...

chwale sie wczoraj urodzilam dzis juz w domciu caluje pa pa

dzięki za rady dziewczyny, zaraz jadę do mojej pani dr :-( boję się i nie wiem czy w ogóle znajdzie dla mnie czas. poryczałam się już dzisiaj jak głupia i mam doła :-( i mały też dzisiaj marudzi cały dzień, a już było tak dobrze...

Natolinko kochana, Mały odreagowuje Twój nastrój! Wypij melisę i puść jakąś dobrą muzykę, spróbuj usiąść z Maleństwem i popatrzeć mu wtedy prościutko w oczka - przecież nie ma takiej rzeczy której byś dla Niego nie zniosła, prawda? Dasz radę :-*

ja sie tez coraz bardziej jak bar leczny czuje, ciagle z cycem na wierzchu,
mowisz ulisia, ze calkiem si jest ta chusta, jeszcze jakies chustowe mamy sa, bo ja na dniach mam zamiar zamowic wiec prosze o porady co i jak, gdzie zamawiac

ja uważam że jest fajna :-) ale oczywiście biorę pod uwagę że starcza tylko na pierwsze miesiące - do 9kg.
najwyżej potem sprzedam na chusty.info
a zamawiałam tu:
Chusty, nosidła i inne

Dobranocka mój syn chory już chyba miesiąc. Co mu przejdzie to od nowa go coś łapie. Lekarz kazał odizolować go od Laury i często myć ręce. Jak na razie jest ok i Laura zdrowa.

Margerrita ja ze względu na wypadające włosy po pierwszej ciąży fryzjera odwiedziłam przed porodem.

Ulisia najważniejsze, że już decyzja podjęta. Ile mogłaś to karmiłaś. Będzie dobrze.

Svensonka gratuluję!

A ja dzisiaj zrobiłam karuzelę dla córci w kolorach czarnym, białym i czerwonym. Bardzo ją zainteresowała. Głowę od razu do góry podniosła, oczy wielkie :)

reklama
no wlasnie mi garciami e-lona te wlosy wychodza, a ja mam takiego malego bzika na punkcie moich wlosow i podlamka, zaczelam witaminki lykac, bo boje sie ze wylysieje i mam zamiar na krotko wlosy obciac tylko dostac sie musze do fryzjera nie wiedzialam, ze to takie trudne
ulisa, ladygab dziekuje slicznie za informacje, bardzo mi sie ulisia podoba tej firmy, ale z budzetem ciezko i zamowilam na allegro elastyczna tansza, jak sie malemu spodoba to tkana wtedy chyba tej firmy zamowie, mam nadzieje, ze kangurowanie mu sie spoodba
a dzis maly caly dzien nie spokojny, chyba zmiana pogody mu nie sluzy a ja padam na cyc, teraz czekamy co by sie rozbudzil, bo usnelo mu sie w koncu, kapiel, karmienie i mam nadzieje, ze pojdziemy spac
svensonka gratki i sie doczekalas

Do góry