reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Synek leży w łóżeczku a ja buszuje na chwilę po necie. Zdążyłam już też przygotować się do dzisiejszego wyjścia na uczelnie, o 15 zaczynam swoją przygodę z nową uczelnią, nowymi ludźmi. Lekko się stresuję ,ale chyba potrzebuje wyjść wśród ludzi. No ale już tęsknie na samą myśl za synkiem. :-( Są tutaj mamy które też studiują? Macie zamiar ściągać na uczelni mleczko dla maluszka, bo przez tyle godzin to piersi mogą się przepełnić?!

Mąż wróci dzisiaj z pracy dopiero po 18 tak więc synek zostaje z teściową pod opieką. Ona jest taka zafascynowana nim :-).

reklama
Mała_mi88- ja na studia wracam za tydzień. Chociaż chodzi mi po głowie nawet żeby jutro jechać bo dobrze się już czuję i nawet siadam :D A jak pojadę to na calutki dzień więc na pewno biorę laktator. Będę gdzieś cichaczem w wc odciągać, żeby mi cycki nie pękły :p

Synek leży w łóżeczku a ja buszuje na chwilę po necie. Zdążyłam już też przygotować się do dzisiejszego wyjścia na uczelnie, o 15 zaczynam swoją przygodę z nową uczelnią, nowymi ludźmi. Lekko się stresuję ,ale chyba potrzebuje wyjść wśród ludzi. No ale już tęsknie na samą myśl za synkiem. :-( Są tutaj mamy które też studiują? Macie zamiar ściągać na uczelni mleczko dla maluszka, bo przez tyle godzin to piersi mogą się przepełnić?!

Mąż wróci dzisiaj z pracy dopiero po 18 tak więc synek zostaje z teściową pod opieką. Ona jest taka zafascynowana nim :-).

ja jak studiowalam z mala coreczka to chodzilam wszedzie z laktatorem:-)ale przewaznie sie nie przydawal bo na wyklady nie chodzilam-indywidualny tok, no a cwiczenia po 1,5 i malo ich bylo na 5tym roku wiec zdazalam w biegu wrocic na karmienie:-)

witam w ta brzydka deszczowa pogode. Po całym dniu goszczenia sie u kolezanki moje dziecie jak zjadło o 23 to zasneło w swoim łózeczku i wstało dopiero 5,30. Zjadła w 15 minut cała flache i spała dalej do 10 ale juz koło mnie. Pierwsza noc przespana i jeszcze w samotnie w łózeczku. A teraz chce dalej spac ale na raczkach u mamusi a jak ja wsadziłam to płacze. heh. Teraz mogła by pospac troszke ja sobie poczytam a jak sie obudzi zje i ide do sklepu po cole bo oszaleje jak sie jej nie napije.

witam. ja dzis sama z dwojka dzieciaczkow bo M pracuje do 18stej:((ale dobrze ze starsza corcia sama sie soba zajmuje a mlodsza jest grzeczna. wlasnie sie najadla i spi...juz teraz daje jej prawie caly czas bebiko bo z cycka sie nie najada i glodna..a ktora z was daje dzicku MLEKO GERBER ??????????slyszalam ze jest bardzo dobre i ma probiotyki. sama mysle zeby mojej je kupic albo przejsc na bebilon...bo bebilon chyba tez lepszy od bebiko?

witam w ta brzydka deszczowa pogode. Po całym dniu goszczenia sie u kolezanki moje dziecie jak zjadło o 23 to zasneło w swoim łózeczku i wstało dopiero 5,30. Zjadła w 15 minut cała flache i spała dalej do 10 ale juz koło mnie. Pierwsza noc przespana i jeszcze w samotnie w łózeczku. A teraz chce dalej spac ale na raczkach u mamusi a jak ja wsadziłam to płacze. heh. Teraz mogła by pospac troszke ja sobie poczytam a jak sie obudzi zje i ide do sklepu po cole bo oszaleje jak sie jej nie napije.

moja juz ktorys dzien od 8-13h wybudzona na maksa nie chce spac, tzn jej sie chce spac momentami ale walczy ze snem zeby nie spac, oczy czerwone a ta sie drze, w nocy spoko co 3.5h sie teraz budzi czasem co 4, ale jak widze twoja cora niezle se lubi polulac... fakt ze jest starsza od mojej i to tez swoje robi. ja dopiero teraz odciagalam mleko bo nie mialam kiedy bo caly czas bylam zajeta karmienie, przewijanie tulenia -jak usnela na mojej klacie i potem zanioslam do spania to 5 min potem darcie... nozzz kurnaaaa.......

reklama
Do góry