reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
efa- twój synek ma widać zdrowy brzuszek skoro możesz jeść takie łakocie. Pozazdrościć. Ja tez pokusiłam się na ciasteczka ale efekt taki że ból brzuszka murowany
https://www.babyboom.pl/forum/members/kathhe-22244.html kathhe - mój krzyś po kąpieli o 19.30 śpi do 23 ewentualnie jak się poszczęści to do 24 potem je i budzi się o 2 a potem ma fazę płaczu i niespania tak koło godziny a potem to już często się budzi.
svensonka - ja również trzymam kciuki żeby ci się udało do 24, ale tak patrzę na twój suwaczek to widzę ze jeszcze w sumie masz troszkę czasu
nilona- ja miałam wywoływany poród, załozyli mi cewnik foleya na noc żeby doprowadzić do rozwarcia na 3 palce. Poszło nieźle nawet nie bolało a rano podłączyli kroplówkę z oksytocyną ale w zasadzie skurcze pojawiły się jeszcze zanim zaczęła działać
https://www.babyboom.pl/forum/members/kathhe-22244.html kathhe - mój krzyś po kąpieli o 19.30 śpi do 23 ewentualnie jak się poszczęści to do 24 potem je i budzi się o 2 a potem ma fazę płaczu i niespania tak koło godziny a potem to już często się budzi.
svensonka - ja również trzymam kciuki żeby ci się udało do 24, ale tak patrzę na twój suwaczek to widzę ze jeszcze w sumie masz troszkę czasu
nilona- ja miałam wywoływany poród, załozyli mi cewnik foleya na noc żeby doprowadzić do rozwarcia na 3 palce. Poszło nieźle nawet nie bolało a rano podłączyli kroplówkę z oksytocyną ale w zasadzie skurcze pojawiły się jeszcze zanim zaczęła działać
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
a ja mam pytanie do mam które mają dwójkę dzieci - jak sobie radzicie i jak wasze starsze pociechy przyjęły rodzeństwo?
stripMYmind
Fanka BB :)
mój Wojtek to samo. Tzn czasem przebłysk i od 21 do 3 pospi, ale zazwyczaj p kapieli o 21 to do 23 pospi pozniej o 1 znow pobudka i o 3 albo 4, i od 4 juz nie spi czesto........ ledwo zyje ;p
KASIS
gratuluje! 3malam kciuki
KASIS
gratuluje! 3malam kciuki
U mojej maleńkiej ze spaniem jest na ogół ładnie oprócz pory 23.00-2.30. Wtedy sporo płaczu jest. Potem śpi tak do 5-6.00. Na szczęście są noce kiedy ładnie śpi. W dzień chyba dłużej sypia. Średnio budzi się co 3 godziny.
Kal.aga tu jest wątek dla mam ze starszymi dziećmi chociaż coś obumarł. Widzę, że mamy dzieci z tego samego roku. Mój syn na razie nie jest zazdrosny i stara się pomagać, śpiewać piosenki, itd. Ja jestem zadowolona z tego jak się zachowuje w stosunku do Laury.
Kasis witaj.
Svensonka trzymam kciuki.
Kal.aga tu jest wątek dla mam ze starszymi dziećmi chociaż coś obumarł. Widzę, że mamy dzieci z tego samego roku. Mój syn na razie nie jest zazdrosny i stara się pomagać, śpiewać piosenki, itd. Ja jestem zadowolona z tego jak się zachowuje w stosunku do Laury.
Kasis witaj.
Svensonka trzymam kciuki.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Jeśli chodzi o spanie mojego synka to zasypia w godzinach 21-22 i budzi się na jedzonko w godzinach 2-3 a potem 7-8 tak więc całkiem ładnie. Kiedyś zdarzyło mu się zasnąć po 22 i obudzić dopiero o 5:30.
Zaraz właśnie bierzemy się z mężem za kąpiel małego, powiem Wam szczerze że ja sama bałabym się go kąpać, jakoś nie czuję tego... a mężowi to bardzo dobrze wychodzi. Potem nakarmimy cycem i butlą i miejmy nadzieję że synek pójdzie ładnie spać po odbeknięciu po mleczku.
Dzisiaj byliśmy na rodzinnym spacerku na Wawelu i Łukaszek miał swoje pierwsze spotkanie ze smokiem krakowskim
Kasis witaj i super że już jesteś po !!
Zaraz właśnie bierzemy się z mężem za kąpiel małego, powiem Wam szczerze że ja sama bałabym się go kąpać, jakoś nie czuję tego... a mężowi to bardzo dobrze wychodzi. Potem nakarmimy cycem i butlą i miejmy nadzieję że synek pójdzie ładnie spać po odbeknięciu po mleczku.
Dzisiaj byliśmy na rodzinnym spacerku na Wawelu i Łukaszek miał swoje pierwsze spotkanie ze smokiem krakowskim
Kasis witaj i super że już jesteś po !!
KAthe - moja Lena śpi średnio 5,6 h w nocy. Najczęściej 23-5, 24-6
podaj przepis jak ty to robisz prooooooooooooooooooooszeeeeeee!!!!!!!!!!!
wrzucilam nowe zdjecia mlodej na galerie)) od paru dni jak ja laskoczemy albo cos jej sie spodoba to mowi "KAAAAAAAAAA" -co to znaczy??
Ostatnia edycja:
dobranocka
podwójna październikówka!
A czy któraś z Was miała wywoływany poród?
Ja miałam.
jesli chodzi o smoka ,jesli dzidziolek wypluwa smoka po karmieniu tzn. ze jeszcze głodny (bynjamniej tak mowila położna i u nas sie to sprawdza.
U nas też jest dokładnie tak! :-)
od paru dni jak ja laskoczemy albo cos jej sie spodoba to mowi "KAAAAAAAAAA" -co to znaczy??
Lepiej nie wnikaj co to znaczy - jeszcze wyjdzie na to, że przeklina albo co ;-P
Wiecie co? Okazało się że moje dziecko wcale nie ma kolek, że mogę jeść co chcę, ze brzuszek przy kupkach wcale nie boli, że prześpi nawet 6 godzin ciurkiem (!) jesli.... SIĘ NAJE! Zaczęłam po cycu podawać swój pokarm z butli - i moja Justynka stała się ANIOŁEM! Ze też ja na to wcześniej nie wpadłam....
Dziś kończymy miesiąc :-)
Ostatnia edycja:
reklama
sugar_and_spice
matka Króla
kathe ku pokrzepieniu... mój Arturek budzi się co 2-3 godziny, a czasami je przez 1-2 godz. Pocieszam się, że będzie lpiej :-)
Witaj kasis dumna Mamusiu Bartusia :-)
Witaj kasis dumna Mamusiu Bartusia :-)