reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Pokonałam dzisiaj z wózkiem chyba z 3-4 km na spacerku :). Pogoda przefajna. Oprócz tego umyłam ręcznie autko na podwórku u rodziców. I wynegocjowałam z mężem, że zostanę w Starogardzie co najmniej do czwartku. Jest mi tu fajnie, a frykasy do jedzonka są takie, że hej! Na obiad wcinałam z mamą i siostrą tort czekoladowy!!! Wczoraj był serniczek na deser. A w zamrażarce czekają 4 owocowe sorbety i dwa pudła zwykłych lodów (latte i waniliowych). Normalnie przydałby się dodatkowy żołądek :D

Svensonka, kciukasy za szybkie rozpakowanie!!!

mam nadzieje ze przed 24:01 zdarze kujace skurczybyki i nic
jejku ile ja tak sie meczyc bede od 12 popoludniu dzis a na wieczor najgorzej tak miedzy 7 a 9

czesc kochane:) witam sie ze szpitala:)mały właśnie ciągnie cyca:)ja jestem zajechana na maksa,ale uzależnienie od bb jest:)dziekuje za gratulacje, a za nierozpakowane trzymam kciuki:) nie dlugo sie odezwę:)))

Dziekuje Natolince w pierwszej kolejnosci:)a takze za smski od dziewyn:Sugar.Malutkiej
Sugar masz rewelacyjne przeczucie:)))
Dziekuje równiez za miłe słowa na forum:)))))
Błażejek jest kochany ,słodziutki taki synuś mamusi:)))) poród błyskawiczny no ale wcale nie bez bóli ale nie mam co narzekać:)) za to teraz te szfy cholerne:((((napewno opisze to na odpowiednim watku:)narazie tylko tak szybko sie odezwałam:)

Ostatnia edycja:
Jasne, że karmię piersią. Tylko piersią. I co, miałabym sobie odmówić? Never!!! :-)
A Olek nie prostestuje. Do słodyczy przyzwyczajony od pierwszych dni życia, włącznie z czekoladą. Do nabiału też.

no pozazdroscic tylko:) ja jak zjadlam troche czekolady to prawie caly dzien maly sie prezyl bo kupka nie mogla wyjsc, ehhh juz mi sie tak chce slodyczy, no ale przynajmniej waga szzybko spada:)

kasis witaj , nareszcie rozpakowana:)

dziewczyny ile wam dzieciaki spia w nocy? bo moj 2 godziny:( raz mu sie zdazylo 3 godziny przespac wiec jestem zalamana, z corcia ja nastawialam sobie budzik co 4 godziny i musialam ja wybudzac! a ten maluch jakis wiecznie nienasycony, tylko cyc i cyc a potem prezenie!

Ostatnia edycja:
no pozazdroscic tylko:) ja jak zjadlam troche czekolady to prawie caly dzien maly sie prezyl bo kupka nie mogla wyjsc, ehhh juz mi sie tak chce slodyczy, no ale przynajmniej waga szzybko spada:)

kasis witaj , nareszcie rozpakowana:)

No i dalöej kwitne w dwupaku mam juz tego dosc
ciotka przyjechala bo jakby co z synkiem zostanie
male skurczyki nic konkretnego

czesc kochane:) witam sie ze szpitala:)mały właśnie ciągnie cyca:)ja jestem zajechana na maksa,ale uzależnienie od bb jest:)dziekuje za gratulacje, a za nierozpakowane trzymam kciuki:) nie dlugo sie odezwę:)))

Dziekuje Natolince w pierwszej kolejnosci:)a takze za smski od dziewyn:Sugar.Malutkiej
Sugar masz rewelacyjne przeczucie:)))
Dziekuje równiez za miłe słowa na forum:)))))
Błażejek jest kochany ,słodziutki taki synuś mamusi:)))) poród błyskawiczny no ale wcale nie bez bóli ale nie mam co narzekać:)) za to teraz te szfy cholerne:((((napewno opisze to na odpowiednim watku:)narazie tylko tak szybko sie odezwałam:)

Byle by sie nie rozchulalo kolo 9 i zebym na 1 listopada nie trafila :-(((((((

reklama
Do góry