reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

IDUS sprobuj wziac na klate tak jak ja robie zeby glowke miala tam co twoje serce, glaskaj jej plecki i dupke-to uspokaja w moment, a jak nie to poloz sie przy niej np na lozku i glaskaj jej buzie od czola przez powieczki do policzek bardzo powoli i delikatnie i mow do niej slodko szeptem-serio mozna dostac swira nieraz, dzisiaj moja zrobila mi jaja rano od 4 do 6h nie chciala spac, obudzila sie regularnie po 3h i nie byla glodna bo wczeniej wrabala cycka+ DWIE butle po 60 i 90 ml w sumie wiec brzuszek pelny. z moim zesmy juz padali na pyski i wizelismy ja do lozka do nas przytulalismy glaskalismy i dopiero po 2h sie uspila skubana az dobudzic nie szlo jak mielismy wyjechac do tesciowej-w konsekwencji godzina spoznienia:ppppppp

puszczalam sms do DAGISU bo cos od niej dlugo wiesci nie mialam-patrzec -goraca linia

Ostatnia edycja:
reklama
A ja bylam w nocy ze skurczami regularnymi w szpitaly byly co 8 min odwiozlam oskara do kolezanki maz z kustykajaca noga i naszym kolega pojechali ze mnaod 21 byly co 10 min o 2 w nocy co 8 pojechalam dziecka serce bilo szybko i skurcze 145 na full przyszla polozna zbadala mowi ze szyjka twarda i wysoko mala siedzi jeszcze nie ma glowki calkowicie w kanale i 2 cm rozwarcia
Jestem tak wsciekla bo mowie jej ze syna odwiozlam mam jedna nerke i maz ze zlamana noga i wolalabym zostac a ona mowi ze z 5 godzin jeszcze potrwa cos tam sie rozkreca ale nie wiadomo i wyslala mnie do domu!!!!
Dala mi jakas tabletke niby na bol ze m,nie prawie sparazlizowalo i ciezko oddychalam ze strachu to mi wszystkie skurcze odeszly i jestem zalamana pije wlasnie herbatke z malin i placze jak bobr!!!!!
Znowbede musiala syna wozic po nocach maz skakac po schodach z bolaca noga a ja dzwonic do szpitala ze 3 razy tym razem i bole miec co 5 min!!!!!!!Jakie to niesprawiedliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
W PL dalabym z 500zl czy 1tys i kroplowka i szybko po klopocie tu jest to karalne wiezieniem i nikt nic nie bierze sama natura mowia a ja w d... mam ta nature mowie wam siadlam psyhicznieeeeeeeeeeeeeee

IDUS sprobuj wziac na klate tak jak ja robie zeby glowke miala tam co twoje serce, glaskaj jej plecki i dupke-to uspokaja w moment, a jak nie to poloz sie przy niej np na lozku i glaskaj jej buzie od czola przez powieczki do policzek bardzo powoli i delikatnie i mow do niej slodko szeptem-serio mozna dostac swira nieraz, dzisiaj moja zrobila mi jaja rano od 4 do 6h nie chciala spac, obudzila sie regularnie po 3h i nie byla glodna bo wczeniej wrabala cycka+ DWIE butle po 60 i 90 ml w sumie wiec brzuszek pelny. z moim zesmy juz padali na pyski i wizelismy ja do lozka do nas przytulalismy glaskalismy i dopiero po 2h sie uspila skubana az dobudzic nie szlo jak mielismy wyjechac do tesciowej-w konsekwencji godzina spoznienia:ppppppp

puszczalam sms do DAGISU bo cos od niej dlugo wiesci nie mialam-patrzec -goraca linia

Dzis zaczynam rowny 40 tydzien nie chce rodzic jutro ani pojutrze chyba caly dzien po schodach bede chodzila herbatki z lisci malin pila i lyzeczke tego olejku i znow lekkie skurcze co 10 min ja sfiksuje dzis
tak mi wstyd ze musialam syna w nocy budzic wozic go do znajomych jechac z mezem do szpitala na darmo!!!!!!
Juz mam dosc tej ciazyyyyyyyyyy

Dziewczyny, a ja wam zazdroszczę, bo u was to chociaż jakiś skurcz wystąpi, a u mnie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby nie brzuch, to bym nie powiedziała, że ciąża się kończy...
Wszyscy wydzwaniają i pytają, czy to już, a mnie normalnie strzela ze złości, chociaż z drugiej strony, już wolę niech się naturalnie zacznie, niż mają wywołać, więc czekamy nadal ;-).

Witam niedzielnie:)

Svensonka- tez bym sie wqrzyla, szkoda ze nic z tego nie wyszlo

Agrafa- na ciebie tez przyjdzie czas!!A ja nie masz objawow to pewnie raz dwa i bedzie po porodzie

A moja smoczka nie chce, za nic, probowalam jej dac, zeby zobaczyc czy spasuje, ale plula i sie krzywila jakbym jej trucinze dawala, z butla tak samo nie bardzo jej smok zaczyna podchodzic, ale musi sie przyzwyczaic bo za kilka m-cy bedzie juz na butli tylko:)

U nas bylo chorobowo przez dwa dni, starsza cora dostala jelitowki, goraczka ponad 39, woda z niej leciala, ale dalismy rade bez lekarzy jak szybka ja dopadlo tak szybko poszlo. Wczoraj Madzia byla na pierwszym balkonowym spacerku, dzisiaj tez ja wywietrze, a w poniedzialek mysle ze juz pojdziemy na pierwszy rodzinny spacerek:)

Witam niedzielnie:)

Svensonka- tez bym sie wqrzyla, szkoda ze nic z tego nie wyszlo

Agrafa- na ciebie tez przyjdzie czas!!A ja nie masz objawow to pewnie raz dwa i bedzie po porodzie

A moja smoczka nie chce, za nic, probowalam jej dac, zeby zobaczyc czy spasuje, ale plula i sie krzywila jakbym jej trucinze dawala, z butla tak samo nie bardzo jej smok zaczyna podchodzic, ale musi sie przyzwyczaic bo za kilka m-cy bedzie juz na butli tylko:)

U nas bylo chorobowo przez dwa dni, starsza cora dostala jelitowki, goraczka ponad 39, woda z niej leciala, ale dalismy rade bez lekarzy jak szybka ja dopadlo tak szybko poszlo. Wczoraj Madzia byla na pierwszym balkonowym spacerku, dzisiaj tez ja wywietrze, a w poniedzialek mysle ze juz pojdziemy na pierwszy rodzinny spacerek:)

I znow siedze co 15 min skurczyki kujace i nic ja chyba sfiksuje dzis caly dzien i znow na wieczor mnie wezmie
o 8 wiezal dwie lyzeczki olejku i nic normalnie nie wiem juz co myslec

reklama
Dziewczyny, a ja wam zazdroszczę, bo u was to chociaż jakiś skurcz wystąpi, a u mnie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby nie brzuch, to bym nie powiedziała, że ciąża się kończy...
Wszyscy wydzwaniają i pytają, czy to już, a mnie normalnie strzela ze złości, chociaż z drugiej strony, już wolę niech się naturalnie zacznie, niż mają wywołać, więc czekamy nadal ;-).

Podziwiam cie kochana za odwage i cierpliwosc ja jestem strasznie nerwowym czlowiekiem jak cos nie idzie po mojej mysli to sie strasznie denerwuje a jak kazdy wie nerwy nie pomagaja tylko w wiekszosci szkodza

Do góry