reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam Kobitki z rana :)
Ja nadal w dwupaku, właśnie zobaczyłam na tvn, że dzisiaj imieniny Pawła, fajnie by było jakby się dzisiaj wykluł, to miał by imieniny i urodziny w jeden dzień :)

Dziewczyny czy Was też przed porodem tak strasznie bolało "podwozie"?
Ja normalnie chodzić nie mogę tak mnie nawala, poruszam się jak pingwin :(

reklama
Kasia mnie też strasznie boli, szczególnie spojenie łonowe w nocy i zaraz po wstaniu, pierwsze kroki wygladaja jakbym chodzić nie umiała, a potem sie jakoś rozkrecam ;)

Mój mąż miał wczoraj urodzinki ale niestety nasz synek nie chciał osobiscie złożyć tacie życzeń i nie zaszczycił nas swoja obecnościa :) Dzisiaj jade na KTG i zobaczymy czy cos tam sie wogole rozkreca, mam tylko nadzieje że nie każą mi zostać bo wogóle nie jestem na to przygotowana :/

Witajcie dziewczyny!!!
Mam nadzieję,że pozwolicie dołączyć do Waszego grona,mam termin na 25pażdziernika,od jakiegos czasu Was podczytuje i bardzo mi się tu u Was podoba,czuje jakbym Was znała dzięki Waszym przeżyciom i spostrzeżeniom,jesteście super ekipą :-),chciałabym z Wami dotrwać do końca ciąży,a potem dzielić się informacjami o maluszku,pozdrawiam bardzo serdecznie

Witam Kobitki z rana :)
Ja nadal w dwupaku, właśnie zobaczyłam na tvn, że dzisiaj imieniny Pawła, fajnie by było jakby się dzisiaj wykluł, to miał by imieniny i urodziny w jeden dzień :)

Dziewczyny czy Was też przed porodem tak strasznie bolało "podwozie"?
Ja normalnie chodzić nie mogę tak mnie nawala, poruszam się jak pingwin :(

Widze ze tez chodzicie jak pingwinki ahhaha

onesmile urodzila - szczegóły na gorącej lini

a ja wlasnie wyprałam wszystkie dywany w domu i jak od tego nie urodze to juz chyba nigdy nie urodze!!!

nie bój sie, ja to się chyba nigdy nie rozpakuje

no ja to sie chyba na listopadówki przerzuce bo u mnie nic się nie dzieję...

Nie przezucaj sie tam bo ja z tamtad ucieklam i doklejam sie tu haha mam nadzieje ze nie urodze 1 czy 2 bo na 2 niby mam termin
masakra ja chce juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nie krzywdź dziecka ;-) lepiej mieć więcej okazji do świętowania;-)

moj maz ma w niedziele imieniny moze ten olejek rycynowy cholera zadziala w 39 tygodniu bo ja juz po scianach skakam z nudow
armia meza nie zadzialala na nowym lozeczku herbatka malinowa i z lisci malin tez nie strasznie twarda sztuka z tej mojej coreczki ahahah

He,he dobre :)
U mojego mężusia w rodzinie jest taka tradycja, że imiona nadają w dniu urodzin, też się z tego śmiałam a dzisiaj mnie zamurowało jak zobaczyłam, że imieniny Pawła.

A co do oleju rycynowego to koleżanak mi opowiadała, że wypróbowały ze znajomą obie były po terminie i wylądowały razem w szpitalu, obydwie miały CC. Ja to się boję takich eksperymentów.

Ostatnia edycja:
Ja to nawet jak pingwin nie chodzę ;-(. Zero dolegliwości przy poruszaniu się, czasem brzuch boli jak na @, a to i tak lekko i tyle. Nie czuję Jagi nisko, więc pewnie lata łepkiem jeszcze.

Ale dziś mam wizytę u gin i zobaczymy, czy powoooooooooooooli coś się rusza...no i muszę ją koniecznie zmolestować o usg, bo nie widziałam małej od wielu tygodni i nawet nie wiem ile waży.

Pogoda się robi coraz gorsza, nie mam się w co ubrać jak jest tak zimno, a ona nie chce wyjść ;-). No chyba, że pełnia ją ruszy (albo zamienię się w wilkołaka ;-)).

reklama
He,he dobre :)
U mojego mężusia w rodzinie jest taka tradycja, że imiona nadają w dniu urodzin, też się z tego śmiałam a dzisiaj mnie zamurowało jak zobaczyłam, że imieniny Pawła.

A co do oleju rycynowego to koleżanak mi opowiadała, że wypróbowały ze znajomą obie były po terminie i wylądowały razem w szpitalu, obydwie miały CC. Ja to się boję takich eksperymentów.

To moze duzo tego olekju wypily bo ja tylko 8ml czyli jedna lyzke hahaha
pozatym to jest roslinny sirodek na przeczyszczenie jelit wiec albo biegunki dostaniesz albo nie podziala tak jak na mnie ja wrecz przeciwnie zatwardzenia dostalam hahahah myslalam ze pekne ze smiechuuuuuu
co ma byc i tak bedzie widocznie jest jej tam dobrze
a pozatym u mnie bardzo ale tpo bardzo zadko cesarki robia musi byc sama natura korki jedne.... w tych szpitalach najlepiej zebys miala skurcze co 5 min i to parte bo nie chca znieczulen dawac wiec kicha totalna zobaczymy jak ze mna bedzie oby w dzien hahaha

Do góry