reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

to naprawdę Ci zazdroszczę monimoni.
bo u mnie dzisiaj od rana zero snu, a mnie tak boli krocze :-(
moja mama wróciła do pracy, a mi chyba wróci depresja...

poczekajcie az wasze bede miały 1,5 miesiaca. Mała sie całkiem zmieniła. Teraz juz umie sie sama zajac soba i moze przez godzine gugac do grzechotek. A jak sie nachyle to radocha na maxa.

reklama
fajnie :-)
a onesmile mocno gratuluję!!!
dziewczyny, a obecnie jest ktoś kto by uzupełniał listę rozpakowanych? bo chyba jest więcej dzieciaczków

Ostatnia edycja:
To gratki dla Loliszki:)
Hmmm nieśmiało zapytam która następna:/?

no my jutro zapomnialas :)
ja dzis biegam po schodach i licze ze cos da

a i pytanie do juz rozpakowanych czy skurcze zaczynaja sie bezpolesnie tylko twardnieniem brzucha i potem sie rozkreca czy nic sie nie dzieje a potem napierdziela na calego ?
dzieki z gory:-D

agalotta, opisałaś początek mojego porodu:D

natuś, ja się postaram "uśmiechać" rozpakowane, ale co do listy tej osobnej to ja się nie piszę

ej, jak to jest że moje dziecię uspokaja się i zasypia przy mojej mamie w 5 minut, w 15minut na klacie męża, a przy mnie tylko jak zaśnie przy cycu;/;/;/;/;/;/;/ załamię się niedługo........

no my jutro zapomnialas :)
ja dzis biegam po schodach i licze ze cos da

a i pytanie do juz rozpakowanych czy skurcze zaczynaja sie bezpolesnie tylko twardnieniem brzucha i potem sie rozkreca czy nic sie nie dzieje a potem napierdziela na calego ?
dzieki z gory:-D

ja nierozpakowana, ale jesli chodzi o twardnienie brzucha to bym sie nie nakrecala, bo moj twardnieje od kilku tygodni. nawet ktg wychwytywalo skurcze na poziomie 100% i dupa blada, nic sie nie rozkreca!

mój zasypia przy mężu, przy moim tacie, a ze mną też nie bardzo... ;/
mi brzuch twardniał dwa miesiące przed porodem już
a akcja jak się zaczęła rozkręcać to był lekki ból okresowy

Ida oczywiscie chodzilo mi o Ciebie nie o Ize, to z niewyspania, przepraszam
zaraz maly bedzie wzywal mamusinegeo cyca, ja tez juz widze zmiany w zachowaniu, rozglada sie i nie tylko czytsa pileucha, mamusia i przytulanie mu w glowie, ostatnio Chopenem sie zainteresowal, bo lecial koncerta akurat w radio
my jutro na pobranie krwi i pierwsze odwiedziny u dziadkow,

agalotta, opisałaś początek mojego porodu:D

:tak:jesli moge byc dociekliwa to dlugo to rwalo zanim pojechalas do szpitala? ja jeszcze musze mojego m sciagnac z pracy i sie wykapac, ogolic (brrrrrr), torbe dopakowac....itd plany mam ambitne a jak bedzie sie zobaczy:-)

ja nierozpakowana, ale jesli chodzi o twardnienie brzucha to bym sie nie nakrecala, bo moj twardnieje od kilku tygodni. nawet ktg wychwytywalo skurcze na poziomie 100% i dupa blada, nic sie nie rozkreca!

:no::no:blagam nie odbieraj mi resztek zludzen ;-) ja juz u siebie wyszukuje jakiekolwiek objawy byle tylko cos sie dzialo, co prawda termin mam na jutro wiec niby jeszcze nie tragedia ale ja juz od tygodnia siedze w domu w nic sie nie mieszcze a na dworze bu bu :-D

Super ze Lolisza i Onesmile juz urodzily

Wy tez sie dzisiaj tak paskudnie czujecie?? jakby mnie co rozjechalo, caly kregoslup, glowa, ogolnie sil nie mam na nic i bym tylko spala i spalajakby mi sie organizm chcial na zapas wyspac, a na nocne spanie nie moge narzekac.

ktora jutro ze mna rodzi???

reklama
Mi coś dzisiaj brzuch twardnieje, coś za często, chyba się przepracowałam. Chociaż z chęcią piszę się na jutrzejszy poród :)

Do góry