reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

to naprawdę Ci zazdroszczę monimoni.
bo u mnie dzisiaj od rana zero snu, a mnie tak boli krocze :-(
moja mama wróciła do pracy, a mi chyba wróci depresja...

poczekajcie az wasze bede miały 1,5 miesiaca. Mała sie całkiem zmieniła. Teraz juz umie sie sama zajac soba i moze przez godzine gugac do grzechotek. A jak sie nachyle to radocha na maxa.

reklama
fajnie :-)
a onesmile mocno gratuluję!!!
dziewczyny, a obecnie jest ktoś kto by uzupełniał listę rozpakowanych? bo chyba jest więcej dzieciaczków

Ostatnia edycja:
To gratki dla Loliszki:)
Hmmm nieśmiało zapytam która następna:/?

no my jutro zapomnialas :)
ja dzis biegam po schodach i licze ze cos da

a i pytanie do juz rozpakowanych czy skurcze zaczynaja sie bezpolesnie tylko twardnieniem brzucha i potem sie rozkreca czy nic sie nie dzieje a potem napierdziela na calego ?
dzieki z gory:-D

agalotta, opisałaś początek mojego porodu:D

natuś, ja się postaram "uśmiechać" rozpakowane, ale co do listy tej osobnej to ja się nie piszę

ej, jak to jest że moje dziecię uspokaja się i zasypia przy mojej mamie w 5 minut, w 15minut na klacie męża, a przy mnie tylko jak zaśnie przy cycu;/;/;/;/;/;/;/ załamię się niedługo........

no my jutro zapomnialas :)
ja dzis biegam po schodach i licze ze cos da

a i pytanie do juz rozpakowanych czy skurcze zaczynaja sie bezpolesnie tylko twardnieniem brzucha i potem sie rozkreca czy nic sie nie dzieje a potem napierdziela na calego ?
dzieki z gory:-D

ja nierozpakowana, ale jesli chodzi o twardnienie brzucha to bym sie nie nakrecala, bo moj twardnieje od kilku tygodni. nawet ktg wychwytywalo skurcze na poziomie 100% i dupa blada, nic sie nie rozkreca!

mój zasypia przy mężu, przy moim tacie, a ze mną też nie bardzo... ;/
mi brzuch twardniał dwa miesiące przed porodem już
a akcja jak się zaczęła rozkręcać to był lekki ból okresowy

Ida oczywiscie chodzilo mi o Ciebie nie o Ize, to z niewyspania, przepraszam
zaraz maly bedzie wzywal mamusinegeo cyca, ja tez juz widze zmiany w zachowaniu, rozglada sie i nie tylko czytsa pileucha, mamusia i przytulanie mu w glowie, ostatnio Chopenem sie zainteresowal, bo lecial koncerta akurat w radio
my jutro na pobranie krwi i pierwsze odwiedziny u dziadkow,

agalotta, opisałaś początek mojego porodu:D

:tak:jesli moge byc dociekliwa to dlugo to rwalo zanim pojechalas do szpitala? ja jeszcze musze mojego m sciagnac z pracy i sie wykapac, ogolic (brrrrrr), torbe dopakowac....itd plany mam ambitne a jak bedzie sie zobaczy:-)

ja nierozpakowana, ale jesli chodzi o twardnienie brzucha to bym sie nie nakrecala, bo moj twardnieje od kilku tygodni. nawet ktg wychwytywalo skurcze na poziomie 100% i dupa blada, nic sie nie rozkreca!

:no::no:blagam nie odbieraj mi resztek zludzen ;-) ja juz u siebie wyszukuje jakiekolwiek objawy byle tylko cos sie dzialo, co prawda termin mam na jutro wiec niby jeszcze nie tragedia ale ja juz od tygodnia siedze w domu w nic sie nie mieszcze a na dworze bu bu :-D

Super ze Lolisza i Onesmile juz urodzily

Wy tez sie dzisiaj tak paskudnie czujecie?? jakby mnie co rozjechalo, caly kregoslup, glowa, ogolnie sil nie mam na nic i bym tylko spala i spalajakby mi sie organizm chcial na zapas wyspac, a na nocne spanie nie moge narzekac.

ktora jutro ze mna rodzi???

reklama
Mi coś dzisiaj brzuch twardnieje, coś za często, chyba się przepracowałam. Chociaż z chęcią piszę się na jutrzejszy poród :)

Do góry