reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej Frogg,
Nie chciałam Cię nakręcać... :( Przykro mi, że tak wyszło, ale skoro lekarz nic nie powiedział, to na pewno wszystko jest OK. Pewnie masz rację, że to bardzo indywidualna sprawa. Wiadomo, że martwieniem się nic nie zdziałamy i na pewno lepiej się od tego nie poczujemy, choć trudno o tym nie myśleć. W sumie to małe te nasze przyszłe dzidzie jeszcze, ale dziś zamówiłam jakieś książki o ciąży na necie, co by śledzić cały rozwój w brzuszku :) Trzeba szukać pozytywów:) To będzie Twoje pierwsze dziecko? Moja tak. Przez to jestem taka panikara, bo doświadczenia brak...

reklama
Tak jest to moje pierwsze maleństwo i bardzo długo wyczekiwane. Lekarz wyliczył że to 6 tydzień a z tego co czytałam na necie to jeszcze trochę czasu dla serduszka. Tym bardziej że jeszcze dwa tygodnie temu nie było nic widać. W poniedziałek idę na badania krwi. Najwyżej jak je odbiorę to pójdę do innego lekarza chociaż znowu tak panikować to chyba też nie ma sensu. Nie wiem co mam robić:sad:

Tak jest to moje pierwsze maleństwo i bardzo długo wyczekiwane. Lekarz wyliczył że to 6 tydzień a z tego co czytałam na necie to jeszcze trochę czasu dla serduszka. Tym bardziej że jeszcze dwa tygodnie temu nie było nic widać. W poniedziałek idę na badania krwi. Najwyżej jak je odbiorę to pójdę do innego lekarza chociaż znowu tak panikować to chyba też nie ma sensu. Nie wiem co mam robić:sad:
Nie ma co panikować, bo można tylko zaszkodzić nerwami. Zobaczysz jak wyszły badania i na pewno wszystko będzie okej. Zobaczysz :)
Połóż się, obejrzyj jakiś film albo poczytaj gazetki o ciąży i się zrelaksujesz :)

Pozdrawiam

reklama
Do góry