reklama
dziekuje
musze byc silna dla nastepnej Fasolki a staram sie myslec pozytywnie bo teraz juz nic nei da sie zmienic ani cofnac czasu, nie moge rozpaczac bo sie nei pozbieram a przeciez musze dosjc do formy zeby szybko moc postarac sie o kolejna fasolke
mi najgorzej bylo we wtorek jak sie dowiedzielismy, wczoraj jak do szpitala poszlam no i dzis po zabiegu, teraz w domu juz jakos lepiej
wiadomo przykro jest i plakac sie chce ale musze jakos to przetrwac, staram sie szukac dobrych stron w tym neiszcesciu bo nei mozna sie poddawac trzeba wytrzymac i znowu walczyc
a teraz jak sie uda to odrazu beda lepiej sie mna zajmowac
ja juz uciekam bede czasem zagladac
musze byc silna dla nastepnej Fasolki a staram sie myslec pozytywnie bo teraz juz nic nei da sie zmienic ani cofnac czasu, nie moge rozpaczac bo sie nei pozbieram a przeciez musze dosjc do formy zeby szybko moc postarac sie o kolejna fasolke
mi najgorzej bylo we wtorek jak sie dowiedzielismy, wczoraj jak do szpitala poszlam no i dzis po zabiegu, teraz w domu juz jakos lepiej
wiadomo przykro jest i plakac sie chce ale musze jakos to przetrwac, staram sie szukac dobrych stron w tym neiszcesciu bo nei mozna sie poddawac trzeba wytrzymac i znowu walczyc
a teraz jak sie uda to odrazu beda lepiej sie mna zajmowac
ja juz uciekam bede czasem zagladac
MORIAM powiedz mi bo ja mam problem mianowicie z tym ze dzis na usg dowiedzialam sie ze jestem w 7tyg i 3 dniu ciazy a zarodek ma 4.5mm i gin mi powiedzial ze to bardzo maly zarodek jak na 7 tydz... wczesniej moja prowadzaca gin mi wyliczyla 6 tydz... niewiem komu wierzyc bo jesli swojej gin to by wychodzilo ze wszystko jest ok bo Ty masz 6tydz i masz zarodek 4mm... i jeszcze powiedz mi czy na prawde na Twoim usg widac juz gdzie głowka i gdzie tułów? u mnie widac jedna mała czarną plamke wielkosci 4,5mm i nic nie potrafie tam wypatrzec bardzo sie boję bo na usg mi wyszlo ze nieuwidoczniono echa płodu (kolezanka mowila ze moze byc za wczesnie na to echo a mi sie wydaje ze juz powinno byc) powiedz mi cos wiecej na ten temat
pozdrawiam :-)
pozdrawiam :-)
Kasia88- chyba mnie z kims pomylilas ja nic na forum nie pisalam o swoim usg. Co prawda mialam robione jakposzlam do gin, zeby potwierdzic ciaze. Po pierwsze ona wyliczyla mi 7 tydz, ale jest 6 liczac od OM. Po drugie, nic mi nie mowila, patrzac na obraz usg. Tzn zapewnila ze wszystko ok, ze widzi bijace serduszko no ale ja tam nic nie widzialam tylko czarna fasolke i dwie biale kropki w srodku, takie mikromalusie;-) A ze w szoku bylam niezmiernym, to nawet o nic nie pytalam, nawet nie wiedzialam o co pytac. Na kolejne usg wybiore sie za tydz lub dwa(do innego gin) i dopiero wtedy bede wiedziec, o co pytac. Przykro mi. ale nie potrafie rozwiac Twoich obaw. Ale pewnie wszystko bedzie ok, nie ma sie co zamartwiac na zapas!
edit: wlasnie zobaczylam, ze te 4mm moglas wyczytac z suwaczka! ten napis pojawia sie automatycznie, inny przy kazdym tyg. Jest czysto pogladowy
edit: wlasnie zobaczylam, ze te 4mm moglas wyczytac z suwaczka! ten napis pojawia sie automatycznie, inny przy kazdym tyg. Jest czysto pogladowy
mlodam
mama Oleńki
Ren przykro mi bardzo:-(
ale nie załamuj się i bądz silna, wiara i przekonanie, że nadejdzie ten szczęśliwy moment działa cuda. trzymam kciuki za Ciebie, głowa do góry.
ale nie załamuj się i bądz silna, wiara i przekonanie, że nadejdzie ten szczęśliwy moment działa cuda. trzymam kciuki za Ciebie, głowa do góry.
karolina29
Zaciekawiona BB
witam wszystkie pazdziernikowe mamusie :-d
ja tez spodziewam sie malenstwa w pazdzierniku tego roku. Obecnie koncze 5 tydzien ciazy. U lekarza jeszcze nie bylam. Wybieram sie we wtorek. Nie wiem czy nie za pozno jak na pierwsza wizyte
To moja druga ciaza. Synek, piotrus, we wrzesniu skonczy trzy latka.
Postaram sie tu do was zagladac i od czasu do czasu cos tam napisac. Nie jest to jednak latwe z powodu wiecznego braku czasu, zreszta kazda mama, ktora ma kilku letnie dziecko w domu wie o czym pisze ;-)
trzymaj sie!!!!
L
Lila001
Gość
reklama
Efa
Fanka BB :)
Ren, jesteśmy z Tobą. Trzymam mocno kciuki, żeby udało się Wam bardzo szybko dać życie kolejnemu dzieciątku.