witam wszystkie zafasolkowane!:-)
Dzis sobota i wszystkie pewnie jeszcze smacznie spicie
Ja za to padlam wczoraj przed 22 i dzisiaj juz na nogach:-)
Mnie na szczescie zadne mdlosci nie mecza. Piersi tez mniej bola. Za to brzuch tak dziwnie ciagnie, kilkakorotnie mialam tez takie silne klucia w podbrzuszu-znikaly po chwili, ale wiecej niz bolu napedzily mi strachu:-(
Jesc mi sie nie chce, jem raczej, bo wiem, ze musze-dla dzidzi;-).Waga stoi. Brzuszek plaski. Mam nadzieje, ze nie wywali mnie zbyt szybko. Pod koniec maja lecimy do rodzinki narzyczonego,bede sie wiec wylegiwac na plazy,mamnadzieje, jeszcze bez wielkiego brzuchola
a jeszcze wam nie pisalam, ze moj TZ jest Portugalczykiem:-)
Musze wam powiedziec, ze jak wy caly czas jestem pelna obaw, szczegolnie przez ten Metro, ktory bralam w pierwszych tc
Mam tez watpliwosci , co do wyboru ginekologa. Swojego stalego nie mam. Aby zdiagnozowac ciaze poszlam do pierwszej lepszej pani doktor. Wrazenia na mnie super nie zrobila. Nastepne badanie zlecila z poczatkiem kwietnia-usg 3D. A widze, ze wasi gin widuja sie z wami co miesiac. Dostalam tez skierowanie na bad.moczu i morfologie(zaraz wlasnie lece robic, bo w tygodniu czasu brak
)
Wybralam wiec kilku lekarzy, do ktorych bym chciala trafic, ale terminy baardzo odlegle. A ja nie wytrzymam
Chcialabym pojsc jeszcze w tym tygodniu:-)Bo u tamtej gin, to w takim szoku bylam, ze nawet nie wiedzialam o co pytac, a ona nic nie mowila.
A chce wiedziec ile mm ma moja fasolka, czy serduszko bije...