reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny ja też miałam bardzo ciężki poród, wywoływany, bóle krzyżowe. Ale jak patrzę na swoją ślicznotkę to od razu o wszystkim zapominam :)

reklama
nie ma za co E-lona:)ja dalej kwitnę na patologi, liczę ze wyjdę jutro bo to bez sensu siedzieć, dziś mam skurcze ,ale pewnie to jeszcze za mało, nawet na kg wyskoczyło przez chwile 50% dopiero wszystko idzie małymi krokami.

Kasis najważniejsze, że coś zaczyna się dziać. Może wybierz się na długi spacer po schodach, pomyj okna w szpitalu :p

Kroma ja też chciałam najeść się przed porodem i nie zdążyłam. A w nd miały być sajgonki to zjadłam kurczaka z rożna w szpitalu, ale dobre i to.

heeh miałbym co myc to wielki szpital cały przeszklony :))))
a u nas takie jaja nie chcą robic cesaek, sa laski 8 dni po terminie i nadal czekają bez kroplówek, masakra

Kasis to do roboty. Zbierz wszystkie dziewczyny, ubierzcie jakieś robocze stroje i do mycia naprzód marsz ;-)
A czemu nie chcesz w innym szpitalu rodzić jak ten nie do końca spełnia Twoje oczekiwania?

Najgorsze, że ta kolejka już całkiem niedługa:szok:

Ja umieram z bólu bioder i kręgosłupa! Jakoś tak zleciał dzień:/ zbieramy się do teściów właśnie:D moi rodzice też idą:p ale ja to chyba za długo nie posiedzę bo żadna pozycja nie jest dla mnie. Booooooooooli....

No i gratuluję kolejnej mamusi, a Wy dziewczyny nie spieszcie się tak! Bo jeszcze stanie się tak jak się obawiałam i ja tu ostatnia zostanę grr:wściekła/y:

Aaaaa właśnie!! Z opisu na gadu wnioskuję, że koleżanka married_82 urodziła też już córeczkę. Jedyna która rodzić miała w tym szpitalu, którego i ja wybrałam:D

reklama
Do góry