reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hej ja juz po zakupach na których ostro poszalałam buty i to dwie pary torebka spodnie hihihi poprawiam sobie humor jak moge pozniej bede wazniejsze wydatki.
Jakos mam dzis cały dzien brak weny tylko was podczytuje.

reklama
czesc
prosze o wypisanei mnei z listy :-( niestety stracilismy Fasolke
ciezko strasznie nawet nei moge o tym pisac a zreszta moze lepiej nei pisac zebyscie sie nei zamartwialy
jesli chcecie to moge zagladac do Was , trzymam za Wss wszystkie kciuki i zycze zfrowych i spokojnych meisiecy ciazy!!

witam wszystkie pazdziernikowe mamusie :-D
ja tez spodziewam sie malenstwa w pazdzierniku tego roku. obecnie koncze 5 tydzien ciazy. u lekarza jeszcze nie bylam. wybieram sie we wtorek. nie wiem czy nie za pozno jak na pierwsza wizyte :eek:
to moja druga ciaza. synek, piotrus, we wrzesniu skonczy trzy latka.
postaram sie tu do was zagladac i od czasu do czasu cos tam napisac. nie jest to jednak latwe z powodu wiecznego braku czasu, zreszta kazda mama, ktora ma kilku letnie dziecko w domu wie o czym pisze ;-)

oj ren, przykro mi strasznie... pewnie nie wiadomo co sie stalo. nie matrw sie, za niedlugo bedziecie mogli rozpoczac nowe staranka. powodzenia zycze.

reklama
Do góry