hej dziewczynki
co do laktatorow to ja mam aventu ale rzeczywiscie nie wiem czy taki dobry, sredni raczej. kiedys mialam nuka elektryczny i byl super ale cos z silniczkiem mi sie zepsulo ale sciagal extra
ulisia witaj super ze juz za soba masz wszystko
u mnie nadal wielka ciiiszaaaaaaaaaaaa. Wszyscy sie smieja ze dzis juz nawet gornikow wyciagaja z zawalonej kopalni a moj maly nadal siedzi w brzuchu:/
to masz fajnie bo moja mARYSIA OD SKONCZENIA ROKU CZASU NIE spala juz wogule w dzien wogule nie lubi spac, wieczorne usypianie trwalo 2-3 godziny , teraz juz lepiej.Zosi zawsze byla wielkim spiochem, nawet teraz w nocy spi okolo 11 godzin, a w ciagu dnia zalicza okolo3-5 godzin snu, co jak na 1,5 roczne dziecko jest bardzo duzo, pytalam sie nawet kardiologa (jestesmy pod stala kontrola) czy to jej wada serducha moze na to wplywac ale nie, ona po prostu tak ma ze spi i tyle
A na twoim miejscu bym sie cieszyla, ze masz 5 godzin snu i oby ten sen sie wydluzal....
co do laktatorow to ja mam aventu ale rzeczywiscie nie wiem czy taki dobry, sredni raczej. kiedys mialam nuka elektryczny i byl super ale cos z silniczkiem mi sie zepsulo ale sciagal extra
ulisia witaj super ze juz za soba masz wszystko
u mnie nadal wielka ciiiszaaaaaaaaaaaa. Wszyscy sie smieja ze dzis juz nawet gornikow wyciagaja z zawalonej kopalni a moj maly nadal siedzi w brzuchu:/