reklama
kroma
Fanka BB :)
Na szczęście tam mnie nie boli ;D kość ogonowa tylko, za to na "grażynce " są żylaki jak tralala
A tam też mogą być?
Witam a my dzis pospalysmy ) i wyjatkowo nikt mi nie zjadal moich slodyczy w snach a rano ( z 20 min temu ) moje kochanie zaserwowalo mi toffifee do lozka jak sie spytalam za co to stwierdzil ze bylam bardzo mila w nocy problem w tym ze nie pamietam zebym byla mila... w sumie to zasnelam zanim on z lazienki wrocil ;P
a co do golenia... to widze ze nie tylko ja mam problem z ta czescia higieny na szczescie ja musze miec ogolony tylko ten pasek miedzy dziurkami zeby jak cos szef ladnie mi siadl a na grazynce moge miec bobra ze hoho no ale co kraj to obyczaj ale i tak wstyd by mi bylo lekarzowi taaaaaaki busz pokazac wiec gole sie regularnie ;P
mam pytanie tak wogole jak to jest ze znieczuleniami w polsce... bo ktos mi glupot nagadal ze za epidural trzeba placic
a co do golenia... to widze ze nie tylko ja mam problem z ta czescia higieny na szczescie ja musze miec ogolony tylko ten pasek miedzy dziurkami zeby jak cos szef ladnie mi siadl a na grazynce moge miec bobra ze hoho no ale co kraj to obyczaj ale i tak wstyd by mi bylo lekarzowi taaaaaaki busz pokazac wiec gole sie regularnie ;P
mam pytanie tak wogole jak to jest ze znieczuleniami w polsce... bo ktos mi glupot nagadal ze za epidural trzeba placic
Dziewczyny, nie meczcie sie z zyletami i nie golcie, tylko kupcie sobie krem do depilacji. Po pierwsze nie powoduje podraznien, po drugie nie trzeba tego robic codziennie, a po trzecie mozna taki zabieg wykonac samemu i bez akrobacji,wystarczy lusterko.
No ja bym z chęcią spróbowała ale boję się uczulenia. Bo jakby tam mnie uczuliło to bym chyba zwariowała. Joanna kiedyś spowodowała taką wysypkę na moich nogach że szok, po prostu mnie poparzyła. A pachy też sobie kiedyś strasznie poparzyłam. Zagoić się nie chciało.
Veet na nogi używałam przed ciążą i jakoś szło ale jednak maszynką szybciej.
Te miejsca elektryczną maszynką więc się nie zacinam. Ale co z tego skoro szybko odrastają i odrastające włoski strasznie mnie podrażniają.
A tak w ogóle to właśnie prałam ciemne rzeczy i wrzuciłam do pralki małża spodnie jasne tzn takie beżowe, swoje białe majteczki i jego białe skarpetki. Czasem tak robię i nic się nie dzieje a tu zonk. Zafarbowało. Gatki i skarpetki to pal licho ale te spodnie. Wstawiłam kolejne pranie, zobaczymy czy coś puści. Grrr
Ostatnia edycja:
asiorek82
A tam też mogą być?
Ja mam na wargach sromowych moja gin. wielmożnie ostatnio spojrzała i na moje pytanie co przy nacięciu krocza odpowiedziała że będziemy omijać hehe, nie pozostaje nic tylko czekac i liczyc na to że obejdzie się bez nacinania (w co szczerze wątpie)
ptaszyna83
Nina wspaniałe wieści - gratuluję!
reklama