reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a ja mam na prawej nodze żylaki i ciągnie mnie ból z lewej strony. A jeśli boli cię pupa, to też mogą boleć żylaki odbytu.

Ostatnia edycja:
Witam ;) a my dzis pospalysmy ;)) i wyjatkowo nikt mi nie zjadal moich slodyczy w snach ;) a rano ( z 20 min temu :p) moje kochanie zaserwowalo mi toffifee do lozka ;) jak sie spytalam za co to stwierdzil ze bylam bardzo mila w nocy ;) problem w tym ze nie pamietam zebym byla mila... w sumie to zasnelam zanim on z lazienki wrocil ;P

a co do golenia... to widze ze nie tylko ja mam problem z ta czescia higieny ;) na szczescie ja musze miec ogolony tylko ten pasek miedzy dziurkami zeby jak cos szef ladnie mi siadl ;) a na grazynce moge miec bobra ze hoho :) no ale co kraj to obyczaj ;) ale i tak wstyd by mi bylo lekarzowi taaaaaaki busz pokazac wiec gole sie regularnie ;P

mam pytanie tak wogole jak to jest ze znieczuleniami w polsce... bo ktos mi glupot nagadal ze za epidural trzeba placic

Dziewczyny, nie meczcie sie z zyletami i nie golcie, tylko kupcie sobie krem do depilacji. Po pierwsze nie powoduje podraznien, po drugie nie trzeba tego robic codziennie, a po trzecie mozna taki zabieg wykonac samemu i bez akrobacji,wystarczy lusterko.

No ja bym z chęcią spróbowała ale boję się uczulenia. Bo jakby tam mnie uczuliło to bym chyba zwariowała. Joanna kiedyś spowodowała taką wysypkę na moich nogach że szok, po prostu mnie poparzyła. A pachy też sobie kiedyś strasznie poparzyłam. Zagoić się nie chciało.
Veet na nogi używałam przed ciążą i jakoś szło ale jednak maszynką szybciej.
Te miejsca elektryczną maszynką więc się nie zacinam. Ale co z tego skoro szybko odrastają i odrastające włoski strasznie mnie podrażniają.

A tak w ogóle to właśnie prałam ciemne rzeczy i wrzuciłam do pralki małża spodnie jasne tzn takie beżowe, swoje białe majteczki i jego białe skarpetki. Czasem tak robię i nic się nie dzieje a tu zonk. Zafarbowało. Gatki i skarpetki to pal licho ale te spodnie. Wstawiłam kolejne pranie, zobaczymy czy coś puści. Grrr

Ostatnia edycja:
reklama
ja to malej ostatnio reczniczki do kapieli zafarbowalam... bo mi sie jej niebieska bluza jakos w nie zaplatala... ale przynajmniej tak artystycznie wygladaja ;)

Do góry