reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris trzymam kciukasy :) i wiesz ,ze nie mam nic przeciewko .
E-lona gratulacje :)
Dziulka córcia jest piękniutka:)
Ladygab współczuje materaca ,ale może sporbuj go wyprać i może nie trzeba bedzie nowego kupowac?
Malutka ja nie raz małżowi coś zafarbowałam i potem komentarze trwały wieki i uważam jakie kolory wrzucam.
Sparr jak miło ,że już z nami .
Onesmile ,ale masz sny obozy pięknie zresztą nie tylko Wy. Ja ogolnie od kilku dni budze sie co 2 godziny na siku ,wiec nawet jesli mi sie cos sni to nie pamietam :(.
Witam nowa Mamusie.
To chyba tyle i narazie koncze jutro termin ,ale nic a nic sie nie dzieje :( wrrrrrrrrrrr

reklama
Efa niesamowity jest ten Twój Oluś!
Mój Eryk prześpi maksymalnie 2,5 godziny, a najczęściej budzi się po 1,5 h. Właśnie zaczyna wychodzić ze mnie niewyspanie :-p

ja wlasnie czekam na pielegniarke do wazenia dziecka. od rana mloda dala mi popalic jak cholera, umyslila se ze nie bedzie spac od 9h do prawxie 13h. zdychalam z glodu juz a mala nie chciala za chiny zostac w spanku... bylam z nia na spacerku w nosidelku na brzuchu , w sklepie-to spala a ledwo wrocilysmy to jazda z koksem... serio poryczalam sie ze nie moge kanapki nawet zjesc dzisiaj i w koncu nerwa mi puscila i zanioslam ja do spania i powiedzialam: uspokoj sie! dosc donosnym glosem (nie darlam sie) i potem sie poryczalam ze ona jest tak mala i bezbronna i mam wyrzuty sumienia... kocham tego lobuza do granic mozliwosci ale zmeczenie swoje robi... co do mieszkania dzisiaj nakladlam babie z administracji tak ze masakra, wyarlam sie zeby se sami wnosili meble na 7 pietro albo znosili i wnosili wozek po spacerze z niemowlakiem na rekach i w ogole.... jak skonczylam sie pienic to uslyszalam ze postaraja nam sie najszybciej jak to sie da znalezc lokum wieksze i lepiej usytuowane. wrrrrrrrrr ze zlosci jak przestalam juz gadac to sie pobeczalam.

trzymam kciuki bardzo mocno za rozpakowane i rozpakowujace sie:))) do boju dziewczyny!!!!!!!

DZIULKA, oby szybko znaleźli to mieszkanie :*

Wiecie dziewczyny, mój słodki syneczek jest naprawdę niesamowity. Grzeczny, radosny, szaleje w dzień, w nocy śpi. No anioł! Teraz zaczynamy 5 karmienie, więc w dzień nadrobimy tę 5-godzinną przerwę na spanie :-)

alez sie tu dzieje. juz niedlugo garsteczka nierozpakowanych zostanie!!!!

onesmile - kiedy cc, bo przegapilam chyba...

Dziewczyny, nie meczcie sie z zyletami i nie golcie, tylko kupcie sobie krem do depilacji. Po pierwsze nie powoduje podraznien, po drugie nie trzeba tego robic codziennie, a po trzecie mozna taki zabieg wykonac samemu i bez akrobacji,wystarczy lusterko.

co do kremu do depilacji w miejscu intymnym to ja radze test zrobic przed aplikacja.niby nie jestem alergiczka i nigdy z kosmetykami nie mialam problemu, ale raz uzylam jeszcze przed ciaza, specjalny do "miejsc intymnych" i tak mnie podraznilo, ze przez dwa tygodnie wylam w toalecie, ze o seksie nie wspomne :zawstydzona/y:, wiec przed porodem radze nie eksperymentowac na slepo. nie twierdze, ze kazdemu tak sie moze zdazyc, ale ostroznosc w tym przypadku nie zaszkodzi!!!!

a jesli chodzi o dziwne sny to mi sie snilo, ze urodzilam (w koncu) ale dalej bylam w ciazy. koszmar po prostu!

No tu sie schowalas hahah
ty na dniach lub godzinach juz widze
imie wybrane????

witaj:)))))) ja juz od poczatku ciazy na pazdziernikowkach siedze:)
a dzis mam wizyte ulekarza i ciekawa jestem co powie bo ostatnio 2 tyg temu mowil ze lada dzien sie urodzi jak mam juz rozwarcie a tu ciszaaaaaaa...wszystko robie w domu i nic mnie nie chce wziac heeheheh.a imie to na poczatku byla Lenka a teraz podoba nam sie Wiktoria:))zobaczymy jak sie urodzi

Dziewczyny ja dzisiaj odkryłam błąd w książeczce zdrowia mojej starszej córci i samą siebie wyprowadziłam z błędu otóż byłam pewna że urodziłam ją w 40tyg. ciąży i tak mam wpisane w książeczke ,a tymczasem był to 38tydzień 1dzień B-/ szook

reklama
Do góry