reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja znowu mam nieladne ktg (arytmia u malutkiej) i beda mi znowu robic test oksytocynowy. Psychicznie zaczynam niewyrabiac:((
najbardziej bym chciala, zeby sie jakas akcja po tym tescie rozchulala.

a jak u mnie bedzie siusiak zamiast Maurusi, to przez pierwsze miesiace skazany jest na roz. Geja wychowam jak nic;))

a jak ta arytmia sie objawia u Twojego maleństwa?? u mnie z kolei jak lezałam w szpitalu na ktg serducho mojej małej waliło strasznie 180-160 tez mi się wydawalo że dużo,ale nikt nic nie powiedział na usg sprawdzali akcje serca i że ok.
Moriam Trzymaj się będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
Oj mnie też czeka dzisiaj golenie na ślepo. Nienawidzę... no ale skoro termin się zbliża to trzeba być gotowym codziennie. Wolę sama się pozacinać niż żeby zrobiła to pielęgniarka w szpitalu :p

o paple wróciły:) aż miło jak się kilkanaście godzin tu nie zagląda, a tu tyle do nadrabiania. Ostatnio to już się tu cicho robiło.

Gratuluję nowym mamusiom:) zaaaaaaaazdroszczę jak nie wiem

Dzisiaj w nocy nie spałam, brzuch bolała jak cholera. Sny też mam dziwaczne, coś nawet z dzisiejszej nocy mi się kojarzy, ale nie pamiętam, ale może to i dobrze!!
powiem Wam że jak nie urodze w tym tygodniu to zwariuje a razem ze mną małż.
Co do golenia to ja ni chu...a nie mogę dokładnie tego zrobić i na pewno nie jednorazówka bo mam takie uczulenia że lepiej nawet nie myśleć. Na samą myśl mam ciarki. Ponoć nie jest to obowiązkowe. A ja wole już tylko cierpieć z powodu nacięcia a nie pieczenia po goleniu. pewnie by mnie to bardzie wkur...ło jak ta rana!

Mała mi pisz jak tam teściowa? jak po weselu swojej ukochanej córeczki no i jak Was traktuje? jakoś mnie to tak dziwnie interesuje:p
A byłego bym olała. On chyba po godzić się nie może, że Ty sobie życie ułożyłaś. Jest zazdrosny bo to on chciałby być na miejscu Twojego męża:) i kij mu w oko niech mu żal dupsko ściska:)

Jeśli chodzi o nk to wywal go ze znajomych i zablokuj galerię - problemos z głowy:)

Ale mam suwaczek 8-/

Ostatnia edycja:
Witam z rana,

alez sie te baby rozpakowuja, no. Az milo pocztac od rana takie wiesci.

Dziewczyny, nie meczcie sie z zyletami i nie golcie, tylko kupcie sobie krem do depilacji. Po pierwsze nie powoduje podraznien, po drugie nie trzeba tego robic codziennie, a po trzecie mozna taki zabieg wykonac samemu i bez akrobacji,wystarczy lusterko.

Co do snow, to ja dzis bylam w obozie koncentracyjnym, same kobiety w ciazy...Obudzilam sie na siusiu dzieki bogu i potem snily mi sie juz inne bzdury. Generalnie spie zle, budzenie co 2-3 godziny. A dzis to w ogole spalam tylko 6 godzin i nie wiem jakim cudem,ale sie wyspalam.

Nie ma to jak sny ciężarówek "na wykończeniu" ;)
ONESMILE - może rzeczywiście lepiej zdać się na krem. W sumie jeszcze nigdy nie próbowałam takiej formy depilacji ale zawsze musi być ten pierwszy raz jak by nie było :happy2:

agalotta ja fenoterol od 23tc brałam odkąd wylądowałam na patologii zagrożeniem przedwczesnego porodu. O powikłaniach nie słyszalam i wolę nie słyszeć żeby nie psuć sobie resztki nerwów:/

reklama
Nie ma to jak sny ciężarówek "na wykończeniu" ;)
ONESMILE - może rzeczywiście lepiej zdać się na krem. W sumie jeszcze nigdy nie próbowałam takiej formy depilacji ale zawsze musi być ten pierwszy raz jak by nie było :happy2:

Polecam krem Joanna (niedrogi i skuteczny), albo jakis dobry krem z aloesem. Aczkolwiek Joanna wydaje mi sie najdelikatniejsza, choc trzeba trzymac na skorze do 10 minut,zeby dobrze 'odwlosilo'.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry