reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hehehe doris i mona są przede mną :)
Mój syn też chciał żebym dzisiaj w nocy zaczęła rodzić :) upiekłaby się mu dzisiejsza klasówka w szkole :D

reklama
Witam dziewczynki po nie przespanej nocy. Tak mnie podbrzusze bolało, jakby ktoś mi tam mieszał normalnie we wnętrznościach. Jeszcze nerwa miałam, bo się wczoraj nie ogoliłam. A jak udało się zasnąć to jakieś brudne kible mi się śniły ble.
A tak wogóle to trzymama kciukasy za mamusie, które się dzisiaj planują rozpakować :)
Dziulka prześliczna Twoja księżniczka i ma piękne imię.
Ja spodziewam się synka i będzie miał na imię Pawełek.
A muszę Wam napisać, że jak byłam w ciąży z córką to do samego końca ciąży gin mówił, że będzie chłopiec a tu proszę niespodzianka :)

Witam ;)
ja dzisiaj wyjątkowo się wyspałam i wstałam przed 7. Jestem takim śpiochem, że to się na prawdę rzadko zdarza :p
Też planuję dzisiaj dokończyć porządki i pewnie jakiś spacerek. Może nawet zatoczę się do szkoły rodzenia bo dzisiaj zajęcia a w tamtym tygodniu nie chciało mi się iść.

Też trzymam kciuki za rozpakowywujące się dzisiaj :)
U mnie niestety bez zmian, nic a nic się nie zbiera...

Ostatnia edycja:
Moja Natalka tez miala być Erykiem,Oskarem lub Alanem w 9miechu niespodzianka :) i cała szafa "męskich " koszul :D:D ale dało rade,teraz się nie nastawiałam ale dziopa jak tralala i nawet pipke ma pulchniutka po mamie :D

No nie mówcie nawet. Wszystko mam dla chłopaka przygotowane, gdyby się nagle przy porodzie okazało, że dziewczynka to byłyby jaja dopiero... :D

Noo jakby się okazało że dziewczynka to "jaj" by raczej nie było ;D ale połozna mi ostatnio opowiadała jak dziewczyna urodziła chłopca a miala mieć dziewczynke i zupelnie nie chciała wziąść tego dziecka ,zadzwoniła do swojej matki a ta zamiast jej wytłumaczyć to jeszcze ja utwierdziła że to jakies nieporozumienie <crazy>

A ja żadnego siusiaka w sumie nie widziałam na USG, więc pewności nie mam:D Lekarz mówił, że na pewno widział, pokazywał też W. a jak ja chciała zobaczyć to już się przekręcił i nie dało się uchwycić...
W sumie na początku tak bardzo chciałam mieć Kalinkę, więc gdyby faktycznie była to też bym się nie obraziła ;)

reklama
E-lona- kciuki zacisniete

Doris- to czekam na wiesci

Onesmile- mala sie mniej ruszala, nie masz sie czego bac, spokojnie

Wiecie co u Moni??? Loliszy???

Mam paskudny poranek, mozna powiedziec ze zasrany i nie bedzie tu przenosni zadnej. Musze kupic dziecku materac a nie mam za co...zreszta kto to widzial robic kupe o 7 rano!!!!!!

Id1e myslec co z robic z tym materacem co mam, moze sie co uda wykombinowac

Do góry