reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

oj humorki zabijaja... zwlaszcza taki placz bez powodu.... a najgorsze jest kiedy wszyscy w kolo pytaja czemu placzesz... ja wtedy zaczynam beczec jeszcze bardziej bo nie umiem odpowiedziec na pytanie....

Ja mialam ryczacy piatek, ale niby znalazlam powod. Natomiast jak sie wyzalilam mezowi,to przeszlo. Generalnie doly mnie nie dopadaja, ale boje sie juz baby bluesa.

reklama
Kasia33 ja też Cię witam w naszym gronie :-) Im nas więcej tym weselej!

Mała Mi, również mam jutro wizytę srodowiskowej, a w chałupie bałagan jak nigdy! Ciekawe czy zdążę sprzatnać do 11:00...

Jutro Ulisia wychodzi ze szpitala! Po takim porodzie trzeba jej zgotować cieplutkie przywitanie!
Malutka, nie smuć się kochana, możesz napisać nam tu wszystko co Cię dręczy, a my tu już coś poradzimy ;-) Uszy do góry!

ja to w sumie raz mam dola a chwile potem atak agresjii... najchetniej to bym kogos zabila... ale tak wyrafinowanie jak w pile... wogole mam ostatnio tak dziwne mysli ze az sama sie ich boje

kromaa, malutka przeszło mi jak ręką odjął... Jutro mam wizytę o 11.30, zobaczymy czy cokolwiek się ruszyło, czy znowu dowiem się, że "nic się nie zapowiada"... Jak mi tak powie, to nie zapłacę i już, a o! Chodzę prywatnie, to mam prawo stawiać żądania ;-) ;-) ;-)

Mnie się nic nie śni, ja się za często budzę, nawet nie docieram do fazy marzeń sennych... ;-(

Właśnie mi się ciśnienie podniosło, mój mąż tak rządził gotówką, że na koncie wieje wiatr, hula- powiedziałabym. A ja durna, nieświadoma wczoraj mu perfumy paco rabanne kupiłam... on chciał 30 ml, a ja z gestem setkę mu kupiłam :-D Się okazało, że opony zmieniliśmy na nowe, itd. Super... teraz udaję, że mam focha, a on myśli gdzie jest 500 zł, które w piątek wypłacił z bankomatu...

sugar z tym "nic się nie zapowiada" to nigdy nic nie wiadomo. Moja koleżanka rano była na wizycie u Gina i nic się nie zapowiadało a wieczorem syna urodziła. Najgorsze jest to oczekiwanie.

A mnie się dobrze czeka, ja mam termin na 15-tego, tydzień przed, tydzień po OK, byleby wszystko dobrze było.
Tylko te codzienne golenie mnie wk..wia, nic nie widzę, nic nie czuję (odrętwiałe dłonie) i jadę na czuja :-D

ladygab - a jak to sie stalo, ze wod zostala garstka? Odeszly wczesniej i nie czulas? I czy wczesniej nie bylo zadnych niepokajacych sygnalow?

wlasnie nie wiem, bo wyciec nie wyciekly, bo bym zauwazyla, spuchnac tez nie spuchlam, z wodami to dla mnie zagdka wielka, a wczesniej nic sie nie dzialo, na poprzedniej wizycie wszytsko okej. Nawet chodzilam co 2 tygodnie do 2 roznych lekarzy i to sie podzialo, jakos w przeciagu 2 tygodni chyba

Kasia33 ja też Cię witam w naszym gronie :-) Im nas więcej tym weselej!

Mała Mi, również mam jutro wizytę srodowiskowej, a w chałupie bałagan jak nigdy! Ciekawe czy zdążę sprzatnać do 11:00...

Jutro Ulisia wychodzi ze szpitala! Po takim porodzie trzeba jej zgotować cieplutkie przywitanie!
Malutka, nie smuć się kochana, możesz napisać nam tu wszystko co Cię dręczy, a my tu już coś poradzimy ;-) Uszy do góry!

to moze kwiaty do domku;-)

hello z wieczorka.
Dzis mi dziecie dało popalic bo mało w ciagu dnia spała Godzinka snu potem przytualnie godzinke i godzinke guganie w łózeczku ale najlepiej wczesnie zawołac mamusie aby przez ta godiznke postała i posłuchała jak córka guga. zrobiłam dzis test i trzymajac mała sie rozpłakalam ale ona zrobiła mine i jak tu nie ryknie. Przestała automatycznie jak przestałam ja.

Witam nowa mamusie

A co do snó to jakies dwa dni temu sniło mi sie ze któas z nas zostawiła swoja córke na mojej klatc schodowej i ja przygarnełam. hehe chyba powinnam miec blizniaki bo jedno mi za mało ;-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Wpadłam tylko na chwilę dać znać, że jutro rano jadę do szpitala. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło i szybko wróciłyśmy do domu.
Odezwę się do którejś z Was.
Pozdrawiam

Do góry