reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam:-)
noc minela nam spokojnie, tylko dwa razy wstawalam na siusiu..a i mialam sen erotyczny z moim M:-Dto chyba dlatego ze juz dawno nic nie bylo...:-(ale jak sie juz dzidzia urodzi a ja sie wylecze to nadrobimy stracony czas heheheheh

ja wlasnie po sniadanku(platki kukurydziane z mlekiem)i jakies mnie mdlosci dopadly:szok:. dzis mam w planach wyjscie do lumpka popatzrec moze cos fajnego bedzie dla corci. a wczoraj wygralam aukcje na kombinezon z misia z cheerokee za 9,9;-)ciesze sie bardzo tym bardziej ze za oknem coraz zimniej i mala pewnie by zmarzla. na obiadek zrobie kopytka z sosikiem a na 19sta mam wizyte u lekarza. ciekawa jestem co powie. ostatnio byly 2 cm rozwarcia..M mi dzis mowi ze mam brac skierowanie i isc do szpitala moze szybciej urodze..zobaczymy

a KASIS sie cos odzywala? nie widzialam jej ostatnio na bb

reklama
:) co do lekarzy i terminow porodu... to mi powiedzieli ze nie mam szans do 9 miesiaca donosic... bo mialam chore nerki i cos tam z macica... a malutka jeszcze siedzi i gra im wszystkim na nosie ;P

No to masz tak jak ja bylam sobie u tej poloznej dokladnie 5 we wtorek powiedziala ze maximum 2 tyg i porod a tu co dzis jest 12 wiec kto wie.
Ja tez mam tylko jedna nerke bo mialam wodonercze i mi jedna usuneli operwcyjnie.ta druga jest dwa razy wieksza i przejela funkcje tej ktorej nie ma.Kregoslup mam tak krzywy jak banan totalna masakra.Przytylam 15 kilo i wygladam jak pilka do pilki noznej.
Termin mam na 2 listopada a gdzie tam jeszcze 21 dni.
Dzis w nocy przez 2 godziny mialam regularne skurcze co 20 min a pozniej ucichly do rana. moja corcia jaja sobie ze mnie robi ahhaah
Jutro urodzinki mojej siostry wiec moze jutro sie wykluje hahaha

witam:-)
noc minela nam spokojnie, tylko dwa razy wstawalam na siusiu..a i mialam sen erotyczny z moim M:-Dto chyba dlatego ze juz dawno nic nie bylo...:-(ale jak sie juz dzidzia urodzi a ja sie wylecze to nadrobimy stracony czas heheheheh

ja wlasnie po sniadanku(platki kukurydziane z mlekiem)i jakies mnie mdlosci dopadly:szok:. dzis mam w planach wyjscie do lumpka popatzrec moze cos fajnego bedzie dla corci. a wczoraj wygralam aukcje na kombinezon z misia z cheerokee za 9,9;-)ciesze sie bardzo tym bardziej ze za oknem coraz zimniej i mala pewnie by zmarzla. na obiadek zrobie kopytka z sosikiem a na 19sta mam wizyte u lekarza. ciekawa jestem co powie. ostatnio byly 2 cm rozwarcia..M mi dzis mowi ze mam brac skierowanie i isc do szpitala moze szybciej urodze..zobaczymy

a KASIS sie cos odzywala? nie widzialam jej ostatnio na bb

No tu sie schowalas hahah
ty na dniach lub godzinach juz widze
imie wybrane????

Witam i ja z ranca:-)
a tak wracajac do tego nieszczesnego golenia:no:
niecierpie i nic nie widze bladze w ciemnosci:rofl2: i tylko modle sie zeby sie za bardzo nie pozacinac
mysllicie ze mozna sie np woskiem wydepilowac badz wyrywaczem zawsze to "dluzej trzyma" tylko ten bol i podobno moze wywolac skurcze co Wy na to ???

e-lona-dorisday-powodzenia!

Ja znowu mam nieladne ktg (arytmia u malutkiej) i beda mi znowu robic test oksytocynowy. Psychicznie zaczynam niewyrabiac:((
najbardziej bym chciala, zeby sie jakas akcja po tym tescie rozchulala.

a jak u mnie bedzie siusiak zamiast Maurusi, to przez pierwsze miesiace skazany jest na roz. Geja wychowam jak nic;))

moriam - miejmy nadzieję, że tym razem już cos z tego wyjdzie i zdecydują zakończyć wszystko porodem.
sugar - uważaj na siebie podczas golenia :D ja ostatnio tak się pocharatałam, że szok. No ale nie dziwota jak ledwo widziałam co i gdzie robię;)

A ja już cała ogolona :-D :-D Kurcze tylko znowu jedna strona mi spuchła, tzn swędziała i podrażniłam i teraz jestem taka niesymetryczna. Ciekawe czy lekarz coś powie na ten temat. A może sama powinnam go o to spytać? W sumie dopóki tak dokładniej się nie zaczęłam golić to nie miałam problemów. Jak traktowałam włoski trymerem tak na 2-3 cm to było ok.
W ogóle jak ja dzisiaj wyglądam. Obsypało mnie na twarzy strasznie. Grrr.

Ooo Monimoni urodziła :D

reklama
Do góry