reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam:-)
noc minela nam spokojnie, tylko dwa razy wstawalam na siusiu..a i mialam sen erotyczny z moim M:-Dto chyba dlatego ze juz dawno nic nie bylo...:-(ale jak sie juz dzidzia urodzi a ja sie wylecze to nadrobimy stracony czas heheheheh

ja wlasnie po sniadanku(platki kukurydziane z mlekiem)i jakies mnie mdlosci dopadly:szok:. dzis mam w planach wyjscie do lumpka popatzrec moze cos fajnego bedzie dla corci. a wczoraj wygralam aukcje na kombinezon z misia z cheerokee za 9,9;-)ciesze sie bardzo tym bardziej ze za oknem coraz zimniej i mala pewnie by zmarzla. na obiadek zrobie kopytka z sosikiem a na 19sta mam wizyte u lekarza. ciekawa jestem co powie. ostatnio byly 2 cm rozwarcia..M mi dzis mowi ze mam brac skierowanie i isc do szpitala moze szybciej urodze..zobaczymy

a KASIS sie cos odzywala? nie widzialam jej ostatnio na bb

reklama
:) co do lekarzy i terminow porodu... to mi powiedzieli ze nie mam szans do 9 miesiaca donosic... bo mialam chore nerki i cos tam z macica... a malutka jeszcze siedzi i gra im wszystkim na nosie ;P

No to masz tak jak ja bylam sobie u tej poloznej dokladnie 5 we wtorek powiedziala ze maximum 2 tyg i porod a tu co dzis jest 12 wiec kto wie.
Ja tez mam tylko jedna nerke bo mialam wodonercze i mi jedna usuneli operwcyjnie.ta druga jest dwa razy wieksza i przejela funkcje tej ktorej nie ma.Kregoslup mam tak krzywy jak banan totalna masakra.Przytylam 15 kilo i wygladam jak pilka do pilki noznej.
Termin mam na 2 listopada a gdzie tam jeszcze 21 dni.
Dzis w nocy przez 2 godziny mialam regularne skurcze co 20 min a pozniej ucichly do rana. moja corcia jaja sobie ze mnie robi ahhaah
Jutro urodzinki mojej siostry wiec moze jutro sie wykluje hahaha

witam:-)
noc minela nam spokojnie, tylko dwa razy wstawalam na siusiu..a i mialam sen erotyczny z moim M:-Dto chyba dlatego ze juz dawno nic nie bylo...:-(ale jak sie juz dzidzia urodzi a ja sie wylecze to nadrobimy stracony czas heheheheh

ja wlasnie po sniadanku(platki kukurydziane z mlekiem)i jakies mnie mdlosci dopadly:szok:. dzis mam w planach wyjscie do lumpka popatzrec moze cos fajnego bedzie dla corci. a wczoraj wygralam aukcje na kombinezon z misia z cheerokee za 9,9;-)ciesze sie bardzo tym bardziej ze za oknem coraz zimniej i mala pewnie by zmarzla. na obiadek zrobie kopytka z sosikiem a na 19sta mam wizyte u lekarza. ciekawa jestem co powie. ostatnio byly 2 cm rozwarcia..M mi dzis mowi ze mam brac skierowanie i isc do szpitala moze szybciej urodze..zobaczymy

a KASIS sie cos odzywala? nie widzialam jej ostatnio na bb

No tu sie schowalas hahah
ty na dniach lub godzinach juz widze
imie wybrane????

Witam i ja z ranca:-)
a tak wracajac do tego nieszczesnego golenia:no:
niecierpie i nic nie widze bladze w ciemnosci:rofl2: i tylko modle sie zeby sie za bardzo nie pozacinac
mysllicie ze mozna sie np woskiem wydepilowac badz wyrywaczem zawsze to "dluzej trzyma" tylko ten bol i podobno moze wywolac skurcze co Wy na to ???

e-lona-dorisday-powodzenia!

Ja znowu mam nieladne ktg (arytmia u malutkiej) i beda mi znowu robic test oksytocynowy. Psychicznie zaczynam niewyrabiac:((
najbardziej bym chciala, zeby sie jakas akcja po tym tescie rozchulala.

a jak u mnie bedzie siusiak zamiast Maurusi, to przez pierwsze miesiace skazany jest na roz. Geja wychowam jak nic;))

moriam - miejmy nadzieję, że tym razem już cos z tego wyjdzie i zdecydują zakończyć wszystko porodem.
sugar - uważaj na siebie podczas golenia :D ja ostatnio tak się pocharatałam, że szok. No ale nie dziwota jak ledwo widziałam co i gdzie robię;)

A ja już cała ogolona :-D :-D Kurcze tylko znowu jedna strona mi spuchła, tzn swędziała i podrażniłam i teraz jestem taka niesymetryczna. Ciekawe czy lekarz coś powie na ten temat. A może sama powinnam go o to spytać? W sumie dopóki tak dokładniej się nie zaczęłam golić to nie miałam problemów. Jak traktowałam włoski trymerem tak na 2-3 cm to było ok.
W ogóle jak ja dzisiaj wyglądam. Obsypało mnie na twarzy strasznie. Grrr.

Ooo Monimoni urodziła :D

reklama
Do góry