reklama
ja tez sie melduje jeszcze w dwupaku!
Im dluzej tu jestem(juz prawie2 tyg!!), tym bardziej chce, zeby mala juz wyszla. Od wczoraj urzadzam sobie spacery po szpitalu i przebiezki po schodach, plus przysiady)) Mam nadzieje, ze to cos przyspieszy, bo termin mam na 22.10, a ja tu juz ku..cy dostaje!
Im dluzej tu jestem(juz prawie2 tyg!!), tym bardziej chce, zeby mala juz wyszla. Od wczoraj urzadzam sobie spacery po szpitalu i przebiezki po schodach, plus przysiady)) Mam nadzieje, ze to cos przyspieszy, bo termin mam na 22.10, a ja tu juz ku..cy dostaje!
Hej dziewczynki. My z małżem byliśmy dzisiaj na długim spacerku. Pogoda piękna. Tylko trochę udo mnie boli i promieniuje na pośladek. Pewnie mały jakiś nerw naciska. Po powrocie zrobiłam na obiadek pizze Troszkę brzuszek pobolał jak na okres ale przeszedł. Mały ciągle nóżki prostuje To tyle.
A to moje dzisiejsze dzieło
Wkurzyłam się dzisiaj bo okazało się że w nocy nam wyrwali z przodu samochodu znaczek VW grrr. Tydzień temu kołpak nam jeden zginął a teraz to. Ręce przy samej d... bym poucinała... Mendy jedne.
A to moje dzisiejsze dzieło
Wkurzyłam się dzisiaj bo okazało się że w nocy nam wyrwali z przodu samochodu znaczek VW grrr. Tydzień temu kołpak nam jeden zginął a teraz to. Ręce przy samej d... bym poucinała... Mendy jedne.
Ostatnia edycja:
makuc
Fanka BB :)
rudaaa - termin niezły a o seksie w ciąży możesz sobie w odpowiednim wątku poczytać. Trochę tam tego jest, więc jakieś rozeznanie będziesz miała.
moriam- nie dziwię się... ileż można w szpitalu siedzieć Mi ostatnio koleżanka też przysiady podpowiedziała tylko, że ja siły na ruch nie mam. Jak jakiś leniwiec nic tylko leżę i leżę.
malutka - ale pychota. Podeślij trochę co do samochodu to brrr współczuję. Komuś się widocznie spodobał i teraz powoli go "ogołaca". Kurcze może go w innym miejscu parkujcie albo coś, żeby nie było tak (odpukać oczywiście), że pewnego razu bez kół zostanie (swoją drogą to moi rodzice kiedyś tak mieli: najpierw im znaczek ukradli, potem antenę a po tygodniu samochód na cegłach stał :/ jak oni to zrobili [samochód miał autoalarm]? Do tej pory nie wiadomo...)
moriam- nie dziwię się... ileż można w szpitalu siedzieć Mi ostatnio koleżanka też przysiady podpowiedziała tylko, że ja siły na ruch nie mam. Jak jakiś leniwiec nic tylko leżę i leżę.
malutka - ale pychota. Podeślij trochę co do samochodu to brrr współczuję. Komuś się widocznie spodobał i teraz powoli go "ogołaca". Kurcze może go w innym miejscu parkujcie albo coś, żeby nie było tak (odpukać oczywiście), że pewnego razu bez kół zostanie (swoją drogą to moi rodzice kiedyś tak mieli: najpierw im znaczek ukradli, potem antenę a po tygodniu samochód na cegłach stał :/ jak oni to zrobili [samochód miał autoalarm]? Do tej pory nie wiadomo...)
Efa
Fanka BB :)
karmię co 3 godzinki, chyba że Oluś ma życzenie szybciej niż po 3-ch. Te trzy godziny liczę od początku każdego karmienia, więc od końca to wychodzi tak co 2 godziny. W nocy od 3 dób Oluś dużo śpi, budzę go na te karmienia co 3 godzinki, a potem jest grzeczny nawet, jak nie spi. Płacze i stresy były tylko przez pierwszych kilka nocy, no ale nie dziwię się - dzidziusia wszystko swędziało od oliwki J&J, a ja go tym na noc po kąpieli smarowałam zupełnie nieświadoma problemu. Myślałam, że on taki czerwony od płaczu jest, dopiero położna się zorientowała, że to alergia, jak go zobaczyła.co ile się karmicie? my tak mniej więcej co 3h. Wybudzacie się czy czekasz aż sam sie upomni o papu? a w nocy ile przesypia Twój Oluś?
rudaaa - termin niezły a o seksie w ciąży możesz sobie w odpowiednim wątku poczytać. Trochę tam tego jest, więc jakieś rozeznanie będziesz miała.
O kurcze to faktycznie z tym samochodem niezbyt fajnie. No mam nadzieję że u nas tak źle nie będzie. Głupi znaczek ale człowiek się wkurza bo już tak fajnie autko nie wygląda.
A pizza nie chwaląc się wyszła pyszna
reklama
hej, co do spacerkow to moja juz byla na 6 dzien po urodzeniu ponad 2h, wystarczy dobrze ubrac dzidzie i powietrze nie zaszkodzi. co do seksiku to czekam zeby przestalo sie lac ze mnie i dokonam gwaltu na moim)))))))))))))))))))
moja sie uregulowala tak co 3.5h wcina ale liczac od poczatku karmienia i nieraz mam tak: karmie, potem kupa, potem zas karmie bo mala sie oproznila, i po spacerze zawsze glodna)) wlasnie ja trzymam na kolanach po jedzeniu bo jakos nie chce jej sie spac)
moja sie uregulowala tak co 3.5h wcina ale liczac od poczatku karmienia i nieraz mam tak: karmie, potem kupa, potem zas karmie bo mala sie oproznila, i po spacerze zawsze glodna)) wlasnie ja trzymam na kolanach po jedzeniu bo jakos nie chce jej sie spac)
Ostatnia edycja: