sugar_and_spice
matka Króla
Witam i ja :-)
I tyle, bo nic ciekawego do napisania nie mam
I tyle, bo nic ciekawego do napisania nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przytyłam niecałe 8 kilo, teraz (po tygodniu!) mam już 10 kg mniej niż przed samym porodem, czyli dwa kilo mniej niż przed ciążą. Boję się, że mi zęby i włosy Mała wyssie.... Bo ciągnie jak smok! Tydzień przed porodem miała 2600-2800g, przy porodzie prawie 3 kg. Potem waga spadła, ale teraz chyba już waga rośnie (nie mam tak czułej wagi żeby to zbadać). Jest zdrowa, a to najważniejsze :-) Twoje maleństwo ma już taką masę, że spokojnie może przychodzić na świat i cieszyć swoją mamusię :-)moja niestety malenka po mamusi bedzie tydzien temu wazyla 2,5 kilo wogole jakos nie przytylam w tej ciazy... tylko 9 kilo mi przybylo niecale ;(
Ja przytyłam niecałe 8 kilo, teraz (po tygodniu!) mam już 10 kg mniej niż przed samym porodem, czyli dwa kilo mniej niż przed ciążą.