reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej Dziewczyny :-)
U mnie ciężka noc. To docieranie się z dzieckiem to zdecydowanie trudniejsza sprawa niż poród. W dzień dziecko anioł, nocą oczy jak 5 zł i o spaniu nie ma mowy.
Dziś złamałam swoją żelazną zasadę i wziełam go do nas do łóżka. Myślałam, że przy mnie zaśnie. Taaa... i zasnął... o 5 :wściekła/y:
Nad ranem usiadłam na łóżku i zaczełąm ryczeć ze zmęczenia i bezradności. Teraz znowuż mam wyrzuty sumienia, że się tak na niego zdenerwowałam bo ma przecież dopiero tydzień :zawstydzona/y: Ech, zmęczona jestem.
Teraz mąż odsypia, później zmiana i ja złapię jakąś drzemkę.

Na pocieszenie mam tylko to, że jestem lżejsza o 8 kg i wlazłam w dżinsy sprzed ciąży. Normalnie się poczułam jak jakaś seks bomba :cool2:

reklama
i po wizycie, od dzisiaj zaczynam stosować zasade SNS, o której pisałam w innym wątku. Tylko kurcze to sprzątanie. Pełen podziw dla Loliszy, ja nie mam tyle energii, w sumie to poruszanie sprawia mi ból no i ten nadgarstek. To prawa ręka! Ale jakoś się przymusze może mi si uda urodzić tego 10.10.10:) Milusio by było:D

Rzutka no i właśnie tego też bardzo się boje, tego docierania, że sobie nie poradze. Życzę Ci aby kolejne noce były coraz lepsze:) i sobie przy okazji też;P

Musze coś zjeść bo zgłodniałam u tego lekarza

Monimoni czy Efa się coś odezwała, czy odpoczywa?

Dagisu - pisałam Jej, że ma uściski od Nas wszystkich, nie odpisywała na razie. Pewnie zajmuje się Olusiem :) Nie chcę jej teraz męczyć smsami. Ostatnio pisała, że Oluś śpi i, że wszystko okej więc czekam aż sama będzie miała chwilę wolnego.

Strip u ciebie rozumiem :) ale dagisu pcha się do kolejki a fe
a tak poważnie, to życzę wam dziewczynki, żeby to było TO
Wszak już październik mamy :D

reklama
hej Kochane, my juz w domku, melduje sie poslusznie:))bede pisac duzo nawet bardzo duzo jak znajde chwile bo puki co na tylku jeszcze nie siadlam:) rozpakowywanie toreb, porzadek, telefony, formalnosci... bla bla... jak znajde chwiel wieczorem wrzuce kilka fotek mojej corci, od wczoraj tak z cyca pedaluje ze wszystkie odciagarki wysiadaja!!! dzisiaj maz sie smial ze mnie pozre:pppp

Do góry