reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
DZIULKA witaj:)))))))))))))))))))))))))ale ci zazdroszcze ze masz juz córcie ze soba i juz masz ten szpital za soba....mnie to jeszcze czeka...zycze duzo zdrowka dla malej krolewny i duzo sil dla ciebie i meza bo wiem co to znaczy noworodek:) trzymam za was kciuki.no i koniecznie wrzuc fotki malutkiej bo my tu wszystkie czekamy

27092010114 (Medium).jpg27092010122 (Medium).jpg27092010118 (Medium).jpg27092010117 (Medium).jpg27092010132 (Medium).jpg

pozniej albo jutro zarzuce wiecej fotek i zrobie z tym prozadek, te zdjecia pochodza z 27.09 - 3h po porodzie:))) oczywiscie moja corcia pokazala swoje ja na drugiej fotce:)

hej dziewczyny
chciala tylko zameldowac, ze za chwile koncze moj ostatni dzien pracy,a w domu nie mam netu. co prawda provider obiecal, ze bedzie jeszcze dzis, ale ja mu nie wierze, wiec jakby co to znikam na czas nieokreslony. trzymam kciuki za was wszystkie. powodzonka!!!!!!!!!!

dziulka - witaj z powrotem

Hej laski!!
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom!! Chwalę się jednocześnie, że 27.09.2010 o godz 16.20 przyszła na świat przez cc nasza córeczka Helenka 2600 gr; 51 cm dł. Jednak główka była u góry i trzabyło ciąć, mało tego w pon miałam zglosić się do szpitala na badania i już zostać a we wtorek rano cesarka. Więc jak poszłam w pon od razu badanko gina i 3 cm rozwarcia i od razu cięcie. Od wczoraj jesteśmy w domku.

Ostatnia edycja:
Ewelw gratuluję córci.
Kahaaa gratuluję urlopu :D
Dziulka córcia śliczna.
A mi tam nic nie odchodzi :) Tylko coś mnie plecy zaczęły boleć ale to może od prasowania.
Na obiadek zrobiłam dzisiaj zupkę marchewkową. Teraz czekam aż małż umyje okienka i powiesi firanki i pójdzie do sklepu po orzeszki solone bo mnie naszła ochota straszna :D
Wczoraj małemu na dzień chłopaka kupiliśmy książeczkę, wiersze Juliana Tuwima. W SR poradzili żeby wybrać sobie jakieś 2-3 krótkie wierszyki i czytać dziecku w brzuchu kilka razy dziennie to po porodzie może się przy tych samych wierszykach uspokajać :D

A tak w ogóle to się popłakałam jak przeczytałam relację Frogg z porodówki. Bosze pewnie będę ryczała jak bóbr jak mi Bartusia na piersi położą.

Ostatnia edycja:
Dziulka witajcie w domu! Córcia podobna do Ciebie i charakterek(wynikający z forki nr 2- fuck:nerd:) też ma po mamusi:-D:happy2:
ewelw gratuluję:cool2:

kahaaa super,że już masz wolne!!!!!!!!! Mam nadzieję,że szybko ci zainstalują neta w domu i będziesz "on line":tak:.

Dzisiaj na obiadokolację jemy fasolkę szparagową z masełkiem i bułką tartą:-).

reklama
Witam po dluzszej nieobenosci :)

Tydzien nie zagladalam w ogole a tu juz tyle rozpakowanych - Gratuluje wam dziewczyny!!! Oczywiscie przeczytalam wszystkie opowiesci z porodowek i tez rycze jak bobr. Fajnie ze macie juz to za sobá :) Maluszki sa urocze, Dziulka twoja corcia jest bardzo podobna do ciebie, przesliczne cudenko :)
Malutka u mnie tez zupelnie nic sie nie dzieje a niecale 2 tyg do terminu. Wczoraj na szkole rodzenia dowiedzialam sie ze porod u mnie w szpitalu wywoluja 10 dni po terminie tak wiec 22 bedzie juz napewno po wszystkim :)

Do góry