reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hej dziewczynki

widze ze wszystkie poddenerwowane jak nie na facetow to na tesciowa:)

u mnie tez taki stan wystapil i zastanawiam sie wrecz czy nie urodzic sama bo mam mojego meza juz dosyc!!!lepiej zeby go tam nie bylo bo jeszcze krzywda mu sie stanie;)

ciekawe jak tam dziulka...

Ostatnia edycja:
reklama
A co tu taka cisza? Ja od 6 spać nie mogę. Wieczorem problem ze znalezieniem wygodnej pozycji :D Mały się wierci.
Czy ktoś się rozpakował tej nocy?
Trzymam kciuki za Dziulkę. Rozumiem że mała na dupce siedzi? Czyli co? Cesarka o 8:30?
Miłego dnia wszystkim mamusiom życzę, chociaż pogoda nie nastraja optymistycznie.

lolisza naprawde swietnie z watkiem rozpakowanych, urzelky mnie te zdjatka zamieszczone i znowu lezki w oczkach i znowu zazdroszcze ci tego lumpka, ze ja mam tak daleko fajne i ani kszty sil co by tam pojechac
za rozpakowywane dzis kciuki mocno zacisniete, powodzenia!
mala mi dziewczyny napisaly chyba wszytko co trzeba, podziwiam cie, za dzielnosc, naprwade olej babe i jesli da rade to probujcie cos wynajac i sie poporstu od niej wyniesc, bo na dluzsza mete to ja tego nie widze, po co sie stresowac
efa no to klops, mam nadzieje, ze z tych afer wyjdzie dla was na dobre, w koncu z tego co pisalas to z takiej pracy lepiej tam gdzie pieprz rosnie uciekac

no jade na wizyte do lekarza i trzymajce kciuki bym uslyszala, w ciagu najblizszych paru dni rodzimy! bo od soboty to sie czuje jak wielki spaslak co ledwo moze nogami powluczyc, sil zero, humoru tez i tylko to czekanie

Witam poniedziałkowo

Wiadomość od Dziulki oczywiście na gorącej.
Ja się strasznie źle czuje. Bardzo boli mnie brzuch. Czekam na kolesia który ma przyjechać po projekty łazienki i pojade do LIDLA zobaczyć te kombinezony.

Także z góy za opóźnienia nadawanych przez Dziulkę informacji przepraszam, ale może już na razie nic nie napisze, bo pewnie ją zabrali. Także Wasze i moje kciuki zaciśnięte:)

Miłego dnia

witam się z rana u uciekam na ostatnie badania laboratoryjne i ktg... skurcze mam coraz silniejsze ale nieregularne mam nadzieje że trochę mnie położna uspokoi bo już się nastawiłam na tą środę więc mała mogłaby poczekać te dwa dni.. ogólnie to jakoś inaczej sobie wyobrażałam końcówkę ciąży - czas przepełniony miłością i oczekiwaniem, a niedogodności zaczynają sie z chwilą rozpoczynającego się porodu..oj spadłam z tej fantazji tyłkiem na beton. Nie sądziłam że kobieta w ciąży może tak źle sie czuć na długo przed rozwiązaniem (przecież mi nota bene pozostały do oficjalnego terminu dwa tyg!) tu kłuje, tam boli..kolana, kręgosłup, biodra ledwo mi wytrzymują...normalnie cudny stan błogosławiony. No ale przynajmniej nagroda będzie wspaniała - dzidzia. Ale zanim się ją otrzyma trzeba odcierpieć swoje..ehh..dobra uciekam męża budzić żeby mnie zawiózł bo ja już się trochę boje jeździć..

miłego dnia Kochane! mam nadzieję że nocki minęły w miare spokojnie i bez rewelacji :)

Witam poniedziałkowo

Pogoda paskudna, ale przynajmniej już d wczoraj moje nogi wyglądaja na bardziej normalne:) i widać mi kostki:D
Wiadomość od Dziulki na gorącej. Czekam teraz na kolesia, któy ma przyjechać p projekty łazienki, apotem chce pojechać do LIDLA obadać te kombinezony. Powiem szczerze, że nie najlepiej się czuje. Jakąś strasznie niespokojną noc miałam i teraz brzuchol cały czas mnie boli. Może będę miała jakieś zniżki w lidlu jakby się tam coś rozkręciło;P (odpukać)

Miłego dnia

reklama
Do góry