reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry w dwupaku ;(
co się stało, że tu taka cisza ?

testuję, bo coś nie widzę nowych postów :( BB siadło czy co ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :)

Ciekawe czy moj post pojdzie

U nas od rana leje, jak wczoraj zaczelo tak przestac nie chce.

W lidlu nie bylam osobiscie, ale mam komplecik z welurku i kupilam tez pare rzeczy starszej corci

Ciekawe czy Dziulka juz po wszytskim

Dzisiaj zaliczyłam już Lidl(zakupy udane):tak: oraz swoją pracę. Pobrałam druki do wypłaty świadczenia ubezpieczeniowego z tyt.urodzenia dziecka oraz wniosek o dodatkowy macierzyński. A w Lidlu kupiłam kombinezon,rajstopki,biustonosz do karmienia ,piżamę dla siebie i ...margarynę Rama 10szt.,bo jest w fajnej cenie;-).

Do lumpa też zamierzam się udać...;-)
Dostałam sms,że moja forumowa koleżanka z Gorzowa-Beata10 urodziła syna-szczegóły na gorącej linii!:happy2:

Ostatnia edycja:
witam z rana:)ojjj widze ze tu cisza.chyba jednak na calego zaczelo sie to rozpakowywanie;)ja dzis umieram glowa mi peka zreszta moglam sie tego spodziewac pogoda pod psem a ja jak zwykle reaguje bolem glowy;(wczoraj nic sie nie odzywalam bo moj A wrocil i musialam sie nacieszyc nim;)z tego co widze to dziulka dzis sie rozpakuje jak juz nie ma swojej kruszynki przy sobie;)ojjj jak ja juz bym chciala tulic moj skarb;)Mala_mi nie przejmuj sie tesciowa bo szkoda nerwow na nia a zreszta jej chyba o to chodzi aby cie denerwowac a ty jej pokaz ze masz ja w d.. najwazniejsze aby z mezem ci sie ukladalo a reszta nie wazna.trzymam kciuki za ciebie i nie daj sie!!!dziewczyny ja zmykam znowu do lozeczka bo glowa juz odpada;((milego dnia i udanych rozpakowan:)

reklama
Do góry