SPARROW oszalalas???

)))))) komorki nie dostane wczesniej niz jak bede na sali pooperacyjnej

))) o ile w ogole bede w stanie pisac juz wtedy. ciekawe o ktorej godzinie to bedzie bo mowili ze rano.... Choinka, teraz juz mowie do brzucha ze ma siedziec na d... bez ekscesow, do poniedzialku ma nie zmieniac pozycji bo juz dosc mam tych usg i latania szapital-dom jak wariat. niech se siedzi na swojej upartej d...

))) ale jak ja juz poznalam to zrobi numer stulecia w ostatniej chwili....
DAGISU - jak bylam na obracaniu malej wtedy t o maz tylko czytal mi sms od dziewczyn po polsku i co 7 slowo rozumialam bo wymowa francuska polskich slow to komedia

)))) swoja droga bedzie teraz sie uczyc polskiego bo bede gadac do malej po polskiemu

pp miedzy innymi po to zeby jego zmotywowac, bo puki co to klnie jak rasowy polak, ale zeby zdaniami gadac to nieeeeeee..... duzo rozumi jak gadam z mama albo jak ona do niego po polsku cos powie ale poza odpowiedziami:tak, nie, nie wiem na pytania to raczej cienko z nim

Moja chrzesna jak podala obiad to moj zamiast "dziekuje" to powiedzial "dzien dobry", wszyscy w smiech i on sam tez, bo to glupio -stwierdzil-zeby to i to zaczynalo sie na "dzien"

))