reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

No to nam się szykuje gorący poniedziałek. A jeszcze weekend przed nami i wszystko się może zdarzyć.
Ladna.ex.panna już kilka październikówek się rozpakowało.
Guzik82 witaj i tutaj.
Miniu77 u mnie też produkcja nie ruszyła. W sumie to chciałabym, żeby przed porodem się coś chociaż troszeczkę ruszyło. W pierwszej ciąży też nic wcześniej się nie pojawiło tylko po porodzie.

reklama
czesc dziewczyny!ojjj dawno mnie nie bylo i tyle stron do czytania:)ostatnio zaczelam od nadrabiania i juz nie dalam rady napisac tyle naprodukowane:)ojjj jak ja juz bym chciala tez napisac ze juz nie dlugo ale cos czuje ze moj syneczek nie ma zamiaru wymeldowac sie z swojego first class hotelu:)a tak wogole to chyba splata nam figla i siadl na 4 literach bo kilka dni temu poczulam jak zmienia swoje polorzenie:(widocznie ma wszystko w d...;)w srode mamy wizyte u polorznej wiec zobaczymy:)dziewczyny mam pytanko troszke sie martwie bo jakos nie widze aby "mleczarnia"cos produkowala:(a chyba juz czas aby cos sie pojawilo hmm....a jak u was?

ja wczoraj w nocy obudzilam sie z mokra koszulka..cala lewa strone mialam mokra wiec u mnie juz chyba produkcja rusza;))

heheheh ja w sumie tez chetna ale jak tylko mnie brzuch zaczyna pobolewac to zaraz strach w oczach..bo juz wiem co to porod hheeh ale bedzie dobrze. musi byc!!!!!a ty znasz płec?jak dasz na imie?

ja tez wiem co to porod, ale twarda jestem i chce doczekac do terminu cc....a to tak dluuuuuuuuuuuugo jeszcze. Bede miala 2 coreczke, Magde

ja mam troszke obawy bo w pierwszej ciazy to produkcja ruszyla dosc szybko i tak jak szybko ruszyla tak szybko sie skonczyla:(i jeszcze madra polorzna do mnie ze z duzych cycow nie ma nic:(a ja raczej naleze do tych duzych wiec troszke sie boje ze bedzie powtorka z rozrywki:(

hej wszystkim, jejku ja podobnie jak miniu 77 dawno tu sie nie udzielałam :( mam termin na 4 października, genralnie u nas będzie synek - wczoraj miałam usg i jest malutki wazy 2700 - co prawda ma jeszcze tydzien ale mysle ze duzy nie urośnie, a jak tam u Was z wagą maluchów ?? ja przytylam przez cala ciążę 12 kg wiec tak calkiem w normie jak na moją wagę, ale synuś mikrusek :( co do mleczarni to nie mam doświadczeń bo to nasz pierwszy bobas, ale coś tam leci jak sobie ścisnę biust - podejrzewam że to siara ...

pozdrawiam wszystkie październikówki :)

ja tez wiem co to porod, ale twarda jestem i chce doczekac do terminu cc....a to tak dluuuuuuuuuuuugo jeszcze. Bede miala 2 coreczke, Magde

hahaha zastanow sie dobrze nad imieniem..... Magdy sa cholernie dopalone jako dzieci, bojowe i do bolu rozgadane i szczere... uwazaj z kim tanczysz hihih:)))))) pozdrawiam:D Magda:D

MINIU- u mnie jakas kropelka samotnie kiedys sie gdzies pojawila i zeschla sie na sutku i tyle produkcji:)

a czem masz miec cesarke? ja myslalam ze tez beda chcieli mi zrobic zze wzgledu na moje zylaki....sa bardzo duze i jest ich duzo ale lekarz mowil ze damy rade sn

reklama
Dziulka- wlasnie patrzac na ciebie, czasami sie powaznie zastanawiam nad tym imieniem, ale z drugiej strony mam do wyboru Asie, a te z kolei maja wlasne zdanie i chadzaja wlasnymi drogami...nie ma nic gorszego niz dziecko majace za duzo wlasnego zdania hihi

Do góry