reklama
dagisu
Fanka BB :)
Może wszystkie się na poniedziałek skrzykniemy
?
Żarcik ofc
JA dopiero w środe odbieram wyniki z wymazu, no ale w czwartek odstawiam fenoterol
w piatek mam wizytę. lekarz powiedział jakbyśmy się nie zdążyli zobaczyć to się w szpitalu spotkamy więc wszystko zdarzyć się może
A przecież mam zaplanowane bieganie po schodach 10.10.10
pasowałoby mi bo to niedziela więc mężuś będzie w domu i nie będę musiała martwić sie że jestem sama.
Dziulka a Twój mężuś oczywiście niech uczy się naszego pieknego języka ja jestem zaa. I nie zaniedbaj żeby mała też po polsku mówiła. Znajomi właśnie z okolic Lionu, mojego taty koleżanka z liceum wyszła za mąż za francuza i ani on, ani ich 28letni syn ni w ząb po polsku. Dziwne to dla mnie, no i ona całe życie jako tłumacz. Także nie daj się i ucz jedno i drugie
Żarcik ofc
A przecież mam zaplanowane bieganie po schodach 10.10.10
Dziulka a Twój mężuś oczywiście niech uczy się naszego pieknego języka ja jestem zaa. I nie zaniedbaj żeby mała też po polsku mówiła. Znajomi właśnie z okolic Lionu, mojego taty koleżanka z liceum wyszła za mąż za francuza i ani on, ani ich 28letni syn ni w ząb po polsku. Dziwne to dla mnie, no i ona całe życie jako tłumacz. Także nie daj się i ucz jedno i drugie
L
ladna.ex.panna
Gość
hej laski
mamy juz jakas pazdziernikówke rozpakowana?
ja bede chyba wrzesniówką, bo na 30 gin zaprasza mnie do szpitala
o ile mały sam wczesniej nie wyjdzie
)
mamy juz jakas pazdziernikówke rozpakowana?
ja bede chyba wrzesniówką, bo na 30 gin zaprasza mnie do szpitala
o ile mały sam wczesniej nie wyjdzie
A przecież mam zaplanowane bieganie po schodach 10.10.10pasowałoby mi bo to niedziela więc mężuś będzie w domu i nie będę musiała martwić sie że jestem sama.
QUOTE]
Dagisu ja właśnie mam termin na 10.10 ale z tego wszystkiego wychodzi że będzie wcześniej
dobranocka
podwójna październikówka!
Mała Mi, to świetny pomysł zeby wyjechać z tego burdelu jak się goście zjadą. Ja też mam plany wyeksmitować mój Męski Harem (mam nadzieję ze sami się domyślą i zostanie tylko mąż...) zeby mieć trochę intymnosci w tych dniach.Mała_mi, a właśnie że jedź! Cały dom stanie na głowie, a Ty w połogu, obolała, samotna z dzidziusiem masz to wszystko znosić? Mąż niech przyjedzie do Ciebie na weekend. A tak w ogóle to mógłby z Tobą od razu pojechać, przecież jest okolicznościowy, tacierzyński, są L4...
A co do poniedziałkowego porodu, to z tego co pamiętam "umawiałyśmy" się kiedy, że rodzimy w niedzielę? ;-)
Widzę że jednak poniedziałek króluje - tak sobie myślę, że to super mieć świadomość, że ktoś jeszcze przeżywa dokładnie to samo co ja, i to w tym czasie, więc jak zacznę rodzić to na pewno zapytam, czy któraś z Was nie rozpakowuje się równolegle.
Sparr, kochanie, uśmiechnij się do nas Słoneczko :-)
ewelina09065
czas oczekiwania...
ale sie ciesze ze mamy kolejnego szkrabka
) ciekawe kto nastepny hehehhe
ale sie ciesze ze mamy kolejnego szkrabka) ciekawe kto nastepny hehehhe
chetnych nie brakuje...
ewelina09065
czas oczekiwania...
chetnych nie brakuje...
heheheh ja w sumie tez chetna ale jak tylko mnie brzuch zaczyna pobolewac to zaraz strach w oczach..bo juz wiem co to porod hheeh ale bedzie dobrze. musi byc!!!!!a ty znasz płec?jak dasz na imie?
reklama
czesc dziewczyny!ojjj dawno mnie nie bylo i tyle stron do czytania
ostatnio zaczelam od nadrabiania i juz nie dalam rady napisac tyle naprodukowane
ojjj jak ja juz bym chciala tez napisac ze juz nie dlugo ale cos czuje ze moj syneczek nie ma zamiaru wymeldowac sie z swojego first class hotelu
a tak wogole to chyba splata nam figla i siadl na 4 literach bo kilka dni temu poczulam jak zmienia swoje polorzenie
widocznie ma wszystko w d...
w srode mamy wizyte u polorznej wiec zobaczymy
dziewczyny mam pytanko troszke sie martwie bo jakos nie widze aby "mleczarnia"cos produkowala
a chyba juz czas aby cos sie pojawilo hmm....a jak u was?