Kosinka94
Moderator
Wow, ale Ci się skrócił cyklDobrze wczoraj przeczuwałam, jest @. Mega dziwne bo cykl 22 dni, kiedy to jeszcze niedawno miałam cykle 30-32
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, ale Ci się skrócił cyklDobrze wczoraj przeczuwałam, jest @. Mega dziwne bo cykl 22 dni, kiedy to jeszcze niedawno miałam cykle 30-32
Dziwny cykl, nie czuję wgl by się mogło udać. Dodatkowo jelitówka która wleciała w 18dc odebrała możliwości współżycia na 6 dni.Podziwiam
No wlaśnie, od 3 cykli mam 22,24,22. A zawsze miałam dość długie. Musze zmienić gin i poszukać kogoś nowego, bo coś czuje ze moja obecna zapyta czy miałam stresy i stwierdzi że to od tegoWow, ale Ci się skrócił cykl
SuperU mnie coś się różowi
U mnie o około 2 dni- z tym, że początkowo bez clo nie miałam wcale owu, więc to przyspieszenie odnoszę do „książkowego” 14 dcDziewczyny a czy Clo przyspieszało Wam owulacje? Jeśli tak, to o ile dni mniej wiecej.
Pięknie , niech to trwa, niech to trwa!!!U mnie coś się różowi
Super, dzięki za informacje W którym dc miałaś podaną bemfole? Planuje iść na moni w tym cyklu w najbliższy piątek, to będzie 8dc. Rano zrobię badanie hormonów i sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało - ostatnio owulacje mam ok. 11dc.
Gratuluję połowy ciąży
Pamiętaj, że My tu czekamy na wynikTak, właśnie wyszłam
Trzymam kciuki za powrót do zdrowia, żeby udało się poseksować jednakdzien dobry
Martaxx kreseczka wyglada obiecująco
A u mnie wczoraj zero sexowny..mąż mi się rozchorował..i ja dziś tez czuje, ze mnie coś bierze..gardło mnie boli, ogólnie osłabiona jestem i mięśnie mnie zaczynaja bolec.. yhh, coś mi się wydaje, ze testować na koniec października nie muszę ...
Dziękuje Zobaczymy jak to będzie wyglądało u mnie teraz i zakładam, ze kluczowym będą poziomy hormonów w korelacji z obrazem z usg. Ostatnio zaczęłam monitoring w 10dc i wówczas miałam endometrium 10mm i dwa pecherzyki 18 i 20mm - następnego dnia lekarz chciał podać ovi (bez badania hormonów), ale wystąpiła samoistna owulacja.Ok znalazłam. Przy endometrium 6 mm i pęcherzyku 17 mm dostalam bemfole 75j. (Dwa zastrzyki). Czyli zastrzyki przypadły na 12 i 13 dc.
W 14 dc pojechalam na kontrolę i ednometrium 8 mm i pęcherzyk 22 mm i tego samego dnia zastrzyk na pękniecie. Wtedy ten estradiol mial właśnie jakos kolo 250. W 17 dc bylo ciałko żółte na usg.