reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Super, dzięki za informacje ☺️ W którym dc miałaś podaną bemfole? Planuje iść na moni w tym cyklu w najbliższy piątek, to będzie 8dc. Rano zrobię badanie hormonów i sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało - ostatnio owulacje mam ok. 11dc.

Gratuluję połowy ciąży ❤️

Ok znalazłam. Przy endometrium 6 mm i pęcherzyku 17 mm dostalam bemfole 75j. (Dwa zastrzyki). Czyli zastrzyki przypadły na 12 i 13 dc.
W 14 dc pojechalam na kontrolę i ednometrium 8 mm i pęcherzyk 22 mm i tego samego dnia zastrzyk na pękniecie. Wtedy ten estradiol mial właśnie jakos kolo 250. W 17 dc bylo ciałko żółte na usg.

dzien dobry :)

Martaxx kreseczka wyglada obiecująco :D

A u mnie wczoraj zero sexowny..mąż mi się rozchorował..i ja dziś tez czuje, ze mnie coś bierze..gardło mnie boli, ogólnie osłabiona jestem i mięśnie mnie zaczynaja bolec.. yhh, coś mi się wydaje, ze testować na koniec października nie muszę ...
Trzymam kciuki za powrót do zdrowia, żeby udało się poseksować jednak🤞

reklama
Ok znalazłam. Przy endometrium 6 mm i pęcherzyku 17 mm dostalam bemfole 75j. (Dwa zastrzyki). Czyli zastrzyki przypadły na 12 i 13 dc.
W 14 dc pojechalam na kontrolę i ednometrium 8 mm i pęcherzyk 22 mm i tego samego dnia zastrzyk na pękniecie. Wtedy ten estradiol mial właśnie jakos kolo 250. W 17 dc bylo ciałko żółte na usg.
Dziękuje ☺️ Zobaczymy jak to będzie wyglądało u mnie teraz i zakładam, ze kluczowym będą poziomy hormonów w korelacji z obrazem z usg. Ostatnio zaczęłam monitoring w 10dc i wówczas miałam endometrium 10mm i dwa pecherzyki 18 i 20mm - następnego dnia lekarz chciał podać ovi (bez badania hormonów), ale wystąpiła samoistna owulacja.

Do góry