reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
My po wizycie. Zlecił nam multum badań i nawet mnie dziś na fotel nie posadził, nie wspominając o USG, więc mam mieszane uczucia na razie. Celowo wcześniej nie sprawdzałam o nim opinii w sieci, żeby się nie nastawiać, ale teraz jak czytam to ma raczej gorsze niż lepsze... Zobaczymy, jak to będzie wyglądało, jak wrócimy z kompletem badań. Dodam, że moje badania uznał za nieważne i wszystko zlecił i tak od nowa, bo to jakiś program, więc podobno muszą odhaczyć wszystko u siebie.
W ogóle w tym miesiącu mam lekkie zniechęcenie, więc niby robię te owulaki, ale seks to ta z przyjemności, a nie pod kalendarz, więc raczej się nie nastawiam na jakiś sukces. Ja nie wiem jak niektóre z Was walczą latami, jak ja po roku jestem zirytowana już ;)
kurcze, jakoś tak dziwnie... Co za badania Wam zlecił?

Czuję wewnętrznie, że za wcześnie na testowanie i panicznie boję się rozczarowania… Nadal wydaje mi się, że owu miałam później, bo ból owu typowy dla mnie miałam 11.10. Zawsze @ mam 13-14 dni po tym bólu, więc zakładam, że to ból w trakcie owu. Dziś byłabym więc dopiero 6 dpo 🤷🏼‍♀️ Kłóci mi się to natomiast z tym, że różowe plamienia miałam wczoraj i w niedzielę, czyli 4-5 dpo, trochę szybko 😂 Dziś na razie czysto. Nie wiem już sama… Tak czy siak jeśli to plamienie to implantacja, to dopiero dziś jest 2 dzień po, to z sikańca marne szanse żeby coś wyszło 🤷🏼‍♀️ Boże jak ten ostatni tydzień do @ zawsze się dłuży 😂
Wiem, rozumiem! To co jeszcze 1-2 dni? No kurna trzymam kciuki :D

Wiem, rozumiem! To co jeszcze 1-2 dni? No kurna trzymam kciuki :D
Jutro lub pojutrze, czekają 2 testy 😈 Plamienie zaczęło się w niedzielę, skończyło wczoraj, to chyba mogę liczyć, że jakby co, to od niedzieli beta podwaja się co 2 dni. Jak ja bym chciała żeby to była prawda 😂 A pewnie okaże się, że to jakiś hormonalny żart 😂

reklama
Do góry