reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

A jest taki? Ja kocham swój mop.parowy z viledy nawet ten trójkątny zmieniłam na ten xxl ale kabel mnie wkurza strasznie
Też mam vilede 🥰 mąż mi kupił jak jeszcze w okresie początków związków malowaliśmy wynajmowane mieszkanie i stwierdziłam, że eeee po co folia, ja te podłogi umyję 🤦 zobaczył jak szoruje na kolanach szczoteczka i dzielnie zagryzam zęby 😂 i pojechał po mopa parowego 😁

reklama
hej, chciałabym zapytać, może ktoś się spotkał z czyms takim. Owulacja prawdopodobnie była wtorek/środa w poprzednim tygodniu (wtedy miałam wizytę i był pęcherzyk 22mm, endometrium 11, lekarz mówił ze we wtorek powinien pęknąć). testy owu oczywiście dopiero we wtorek były pozytywne. tak wiec w tym tygodniu, we wtorek zrobiłam badanie progesteronu i wyniósł 12ng/ml, a dziś już tylko 4,9ng/ml. te same laboratorium, ta sama godzina. czy taki szybki spadek to normalne? wiem ze wydziela się skokowo ale żeby aż tak?

3 koty temu byłam normalna 😁
A jak z charakterami kotów? Są podobne czy zupełnie inne?
Moja Devi nie lubi głaskania i nas raczej unika. Zwykle gryzie jak się ją za długo głaszcze. Jest bardzo lękliwa, ale to kot ze schroniska. Poza tym jest bardzo grzeczna i nigdy nic nam nie kradnie, chyba że jemy chipsy, to się skrada i wyciąga po jednym. Wczoraj tak znowu zrobiła. Collie jest jeszcze mały, ma 5 miesięcy, nie da się z nim spać w jednym pokoju, bo podgryza nam stopy dosłownie całą noc. Jest przyjazny, lubi się tulić i lubi siedzieć nam na głowie (zwłaszcza podczas korzystania z toalety😂)

Anyżowe_love, Kicia kocia-mieszkam od 20lat w Holandii 😌

Też lubię koty i córka mi truje już jakiś czas, że chce kotka (przychodził kiedyś do nas kot sąsiadów cudowny ale rozjechało go auto) i tak się zastanawiam nad snowshoe 😃 ale no nie jest łatwo go kupić. Muszę też dużo poczytać, nabrać wiedzy zanim się zdecyduję.

Bleucoco mam nadzieję, że ten niepokalanek nie będzie Ci w przyszłym cyklu potrzebny 😁

Co do odkurzaczów to jestem posiadaczką dysona i dla mnie same plusy. Odkurzam średnio 3x dziennie 😂 więc mam zawsze pod ręką i nie muszę się irytować kablami. Po prostu biorę do ręki i jadę 😁

Ja jestem 1dpo i już mam wrażliwe piersi szok normalnie, bo tyle lat ich nie czułam...

Anyżowe_love tak będę testować 21 października 😌

reklama
A u mnie w rodzinie się mówi, żeby nie kupować noży na prezent, bo później "idzie się z tym kimś na noże" 🤣
Rozwiedli się już, więc może coś w tym jest ;)
Ja kupiłam jakieś pół roku temu odkurzacz pionowy i powiem szczerze, że to była jedna z najlepszych decyzji w życiu :D Polecam!
Ja również! Zamiast wyciągać ciężki tradycyjny, obsrywać się z kablem itd, to w 3 sekundy mam pionowy, przelecę, gdzie mi pasuje i myk z powrotem na bazę. No może nie tak myk, bo żeby dobrze ciągnął mój trzeba często opróżniać, ale zadziwiające jest, że i tak po odkurzeniu całego mieszkania mam już pełny pojemnik (przy jednym kocie).

Do góry