reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie dziś przyrost Bety z 36,4 do 102 😀 mam nadzieję że już teraz wszystko pojdzie dobrze. Dziękuję Wam za możliwość uczestniczenia w kreskach od początku tego roku, to byl bardzo milo spedzony czas, życzę Wam powodzenia i jak najszybszego ujrzenia 2 kresek 😀
Rosnijcie zdrowo! ❤ gratulacje 😊

Dzień dobry dziewczyny mam nadzieję, że choć u Was lepsza pogoda, bo u mnie ciepłe dni skończyły się wczoraj i mogę już tylko czekać do wiosny🤪

Bleucoco ja też w tym cyklu chora lekko i też pierwszy cykl z niepokalankiem i owu miałam 2dni szybciej 😂 Jestem w szoku gdyż ja owu przez wiele lat miałam 18-20dc. Po porodach 16-18dc ale żeby w 14dc to to jakiś ewenement 😂 także testuję 2dni wcześniej 😁

W tym cyklu były tylko 2sexy, mogące zakończyć się powodzeniem także zobaczymy 😂

Co do urodzin to ja mieszkając za granicą - niemal nie imprezuję 😂 U mnie mało kto odprawia urodziny, więc tylko życzenia i kartkę wysyłam a prezenty to tylko dzieciom wysyłam.

Mi z ostatniego cyklu zostało 8testow więc starczy 😂 ale jakby się udało, to masę będę musiała dokupić 😁
Gdzie mieszkasz?

Ja na 30 dostałam od męża wymarzony zestaw kosmetyków z kolekcji z Harrego Pottera 🥰🥰 A kilka dni temu kupił mi robota planetarnego i stwierdził, że to dodatek do urodzin (miałam je prawie miesiąc temu) 🫣🫣
Mi mąż na 30 nie dał prezentu bo mówił że nie miał czasu kupic ale ze sie zrehabilituje. Czekałam, czekałam i nic. Więc zamowilam sobie odkurzacz dyson i podalam jego numer karty 😜

Oj rozmażyłam się ogladając go, a czemu nie z firmy vorwerk ? Cenowo podobnie...

Ja załuję, że nie posłuchałam koleżanki i nie kupiłam sobie mopa parowego Karcher bezprzewodowego a wybrałam przewodowy.
A jest taki? Ja kocham swój mop.parowy z viledy nawet ten trójkątny zmieniłam na ten xxl ale kabel mnie wkurza strasznie

reklama
Do góry