reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie dziś przyrost Bety z 36,4 do 102 😀 mam nadzieję że już teraz wszystko pojdzie dobrze. Dziękuję Wam za możliwość uczestniczenia w kreskach od początku tego roku, to byl bardzo milo spedzony czas, życzę Wam powodzenia i jak najszybszego ujrzenia 2 kresek 😀
Rosnijcie zdrowo! ❤ gratulacje 😊

Dzień dobry dziewczyny mam nadzieję, że choć u Was lepsza pogoda, bo u mnie ciepłe dni skończyły się wczoraj i mogę już tylko czekać do wiosny🤪

Bleucoco ja też w tym cyklu chora lekko i też pierwszy cykl z niepokalankiem i owu miałam 2dni szybciej 😂 Jestem w szoku gdyż ja owu przez wiele lat miałam 18-20dc. Po porodach 16-18dc ale żeby w 14dc to to jakiś ewenement 😂 także testuję 2dni wcześniej 😁

W tym cyklu były tylko 2sexy, mogące zakończyć się powodzeniem także zobaczymy 😂

Co do urodzin to ja mieszkając za granicą - niemal nie imprezuję 😂 U mnie mało kto odprawia urodziny, więc tylko życzenia i kartkę wysyłam a prezenty to tylko dzieciom wysyłam.

Mi z ostatniego cyklu zostało 8testow więc starczy 😂 ale jakby się udało, to masę będę musiała dokupić 😁
Gdzie mieszkasz?

Ja na 30 dostałam od męża wymarzony zestaw kosmetyków z kolekcji z Harrego Pottera 🥰🥰 A kilka dni temu kupił mi robota planetarnego i stwierdził, że to dodatek do urodzin (miałam je prawie miesiąc temu) 🫣🫣
Mi mąż na 30 nie dał prezentu bo mówił że nie miał czasu kupic ale ze sie zrehabilituje. Czekałam, czekałam i nic. Więc zamowilam sobie odkurzacz dyson i podalam jego numer karty 😜

Oj rozmażyłam się ogladając go, a czemu nie z firmy vorwerk ? Cenowo podobnie...

Ja załuję, że nie posłuchałam koleżanki i nie kupiłam sobie mopa parowego Karcher bezprzewodowego a wybrałam przewodowy.
A jest taki? Ja kocham swój mop.parowy z viledy nawet ten trójkątny zmieniłam na ten xxl ale kabel mnie wkurza strasznie

reklama
Do góry