reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Dziewczyny, u mnie nic już nie będzie w tym miesiącu - test dalej biały, a dzisiaj już 13dpo. Przy szyjce mam już nawet brązowy śluz.

Strasznie mnie dołują te nieudane starania :( to 4 cykl starań po poronieniu (i 3 stymulowany), ale już czuję się tak bardzo zmęczona tym. Łącznie już prawie 3 lata starań :(
Rozumiem, że to może dołować. Brak dwóch kresek może być naprawdę przytłaczający.
To nie są łatwe rzeczy, szczególnie dla kobiety.
Ale nie poddawaj się, w końcu będzie dobrze. Przytulam ❤️

To muszą być Sfiknsy 😂 Zazdroszczę 🙂 u mnie w domu są duże różnice temperatur teraz między nocą i dniem...to organizm głupieje 🙂
Dachowce😁Raz tylko miałam sytuację, że nasza kotka zgubiła sierść, a ma 3 lata. W domu nie ma żadnego śladu po kotach i mnie to zawsze zaskakuje, jak idę do kogoś i tam pełno kociej sierści. Ja całe życie miałam koty i naprawdę nigdy nie wylatywała im sierść. Za to jak miałam psa chow-chow to tragedia była z sierścią, ale to był pies, który zachowywał się jak kot 😂 Niestety mój były pod moją nieobecność w domu go komuś bez mojej wiedzy i zgody ukradł i komuś oddał... ale on mi w sumie wszystko ukradł – policja zgłoszenia nie przyjęła, twierdząc, że to nie jest przestępstwo, więc nie odzyskałam ani mebli, ani psa, ani zabawek dziecka.

Oj rozmażyłam się ogladając go, a czemu nie z firmy vorwerk ? Cenowo podobnie...

Ja załuję, że nie posłuchałam koleżanki i nie kupiłam sobie mopa parowego Karcher bezprzewodowego a wybrałam przewodowy.
Podobnie cenowo? Jak mi ostatnio szefowa mówiła to chcieli za niego spore pieniądze ponad 5 tys 🙈 a za Hizero dała 3 tys, ale możliwe, że dostała jakiś większy rabat 😄

Dachowce😁Raz tylko miałam sytuację, że nasza kotka zgubiła sierść, a ma 3 lata. W domu nie ma żadnego śladu po kotach i mnie to zawsze zaskakuje, jak idę do kogoś i tam pełno kociej sierści. Ja całe życie miałam koty i naprawdę nigdy nie wylatywała im sierść. Za to jak miałam psa chow-chow to tragedia była z sierścią, ale to był pies, który zachowywał się jak kot 😂 Niestety mój były pod moją nieobecność w domu go komuś bez mojej wiedzy i zgody ukradł i komuś oddał... ale on mi w sumie wszystko ukradł – policja zgłoszenia nie przyjęła, twierdząc, że to nie jest przestępstwo, więc nie odzyskałam ani mebli, ani psa, ani zabawek dziecka.
Jeszcze nie widziałam nie liniejących zwykłych kotów :o a dodam, że moja ciocia ma schronisko dla kotów i jeszcze taki się nie trafił 😄 No tylko pozazdrościć ;)

Oj rozmażyłam się ogladając go, a czemu nie z firmy vorwerk ? Cenowo podobnie...

Ja załuję, że nie posłuchałam koleżanki i nie kupiłam sobie mopa parowego Karcher bezprzewodowego a wybrałam przewodowy.
Hizero to po prostu pierwszy lepszy jaki przyszedł mi do głowy, nie robiłam nigdy rozeznania jaki jest najlepszy, bo póki co nie planuje kupować. Tylko sobie marzę 😂

reklama
Do góry