Aksamitka28
Fanka BB :)
To muszą być Sfiknsy Zazdroszczę u mnie w domu są duże różnice temperatur teraz między nocą i dniem...to organizm głupiejeMam dwa koty i im nie wypada wcale sierść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszą być Sfiknsy Zazdroszczę u mnie w domu są duże różnice temperatur teraz między nocą i dniem...to organizm głupiejeMam dwa koty i im nie wypada wcale sierść
Jeszcze jestem przed owu będę obserwowaćZauważyłaś jakąś zmianę w śluzie albo owu?
Rozumiem, że to może dołować. Brak dwóch kresek może być naprawdę przytłaczający.Dziewczyny, u mnie nic już nie będzie w tym miesiącu - test dalej biały, a dzisiaj już 13dpo. Przy szyjce mam już nawet brązowy śluz.
Strasznie mnie dołują te nieudane starania to 4 cykl starań po poronieniu (i 3 stymulowany), ale już czuję się tak bardzo zmęczona tym. Łącznie już prawie 3 lata starań
DachowceRaz tylko miałam sytuację, że nasza kotka zgubiła sierść, a ma 3 lata. W domu nie ma żadnego śladu po kotach i mnie to zawsze zaskakuje, jak idę do kogoś i tam pełno kociej sierści. Ja całe życie miałam koty i naprawdę nigdy nie wylatywała im sierść. Za to jak miałam psa chow-chow to tragedia była z sierścią, ale to był pies, który zachowywał się jak kot Niestety mój były pod moją nieobecność w domu go komuś bez mojej wiedzy i zgody ukradł i komuś oddał... ale on mi w sumie wszystko ukradł – policja zgłoszenia nie przyjęła, twierdząc, że to nie jest przestępstwo, więc nie odzyskałam ani mebli, ani psa, ani zabawek dziecka.To muszą być Sfiknsy Zazdroszczę u mnie w domu są duże różnice temperatur teraz między nocą i dniem...to organizm głupieje
Podobnie cenowo? Jak mi ostatnio szefowa mówiła to chcieli za niego spore pieniądze ponad 5 tys a za Hizero dała 3 tys, ale możliwe, że dostała jakiś większy rabatOj rozmażyłam się ogladając go, a czemu nie z firmy vorwerk ? Cenowo podobnie...
Ja załuję, że nie posłuchałam koleżanki i nie kupiłam sobie mopa parowego Karcher bezprzewodowego a wybrałam przewodowy.
Jeszcze nie widziałam nie liniejących zwykłych kotów a dodam, że moja ciocia ma schronisko dla kotów i jeszcze taki się nie trafił No tylko pozazdrościćDachowceRaz tylko miałam sytuację, że nasza kotka zgubiła sierść, a ma 3 lata. W domu nie ma żadnego śladu po kotach i mnie to zawsze zaskakuje, jak idę do kogoś i tam pełno kociej sierści. Ja całe życie miałam koty i naprawdę nigdy nie wylatywała im sierść. Za to jak miałam psa chow-chow to tragedia była z sierścią, ale to był pies, który zachowywał się jak kot Niestety mój były pod moją nieobecność w domu go komuś bez mojej wiedzy i zgody ukradł i komuś oddał... ale on mi w sumie wszystko ukradł – policja zgłoszenia nie przyjęła, twierdząc, że to nie jest przestępstwo, więc nie odzyskałam ani mebli, ani psa, ani zabawek dziecka.
Nie mam pojęcia dlaczego one nie linieją i szczerze mnie też to bardzo dziwiJeszcze nie widziałam nie liniejących zwykłych kotów a dodam, że moja ciocia ma schronisko dla kotów i jeszcze taki się nie trafił No tylko pozazdrościć
Może gubi na spacerach i tak się tego nie da odczuć cholera wieNie mam pojęcia dlaczego one nie linieją i szczerze mnie też to bardzo dziwi
Hizero to po prostu pierwszy lepszy jaki przyszedł mi do głowy, nie robiłam nigdy rozeznania jaki jest najlepszy, bo póki co nie planuje kupować. Tylko sobie marzęOj rozmażyłam się ogladając go, a czemu nie z firmy vorwerk ? Cenowo podobnie...
Ja załuję, że nie posłuchałam koleżanki i nie kupiłam sobie mopa parowego Karcher bezprzewodowego a wybrałam przewodowy.