ania98765
Fanka BB :)
Witam kobietki...
Super!!!
Niech maluszek wraca do zdrowia:-)
A Zuzia dostała jakiegoś wstrętnego uczulenia na kurce i troszke na pupie kurde nie wiedziałam co to, więc poszłam z nią do lekarza. Pani doktor powiedziała, że to od pieluch... nie wiem w ogóle z jakiej racji, tym bardziej, ze ostatnio w ogóle w pieluszce nie chodzi bo na nocnik ją sadzam... no ale zapisała jej jakąś maść i smarujemy od wczoraj. Dziś już jest dużo lepiej, mam nadzieję ze szybko jej przejdzie.
Anabuba Odp: Pazdziernikowe dzieciaczki 2007
u nas maly sykces
jakies 3 dni temu Weronika przyszla z podworka do domu i krzyczy mama i lapie sie za pieluche,wiec ja ja na nocnik a tak kupa.
kolejnego dnia to samo
a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem
Super!!!
efika Odp: Pazdziernikowe dzieciaczki 2007
Czesc dziewczyny. U nas niezbyt ciekawie. Mlody ma okropnie zawalone gardlo i ucho, dzis nasilil mu sie kaszel ale to moze po antybiotyku i leku wykrztusnym. Meczy sie biedula a przy okazji i mnie bo chodzi bez przerwy za mna i wola "mama apa". No i wez takiego nie ponos? Pol obiadu, maly spacer po domu, konczenie obiadu, znowu spacer, pralka i tak caly czas. Teraz polozylam go do lozeczka ale cos marudzi. Moglby zasnac bo to dobrze robi na chorobe. Zycze wszystkim duuuzo zdrowka i udanych spacerkow!
Niech maluszek wraca do zdrowia:-)
A Zuzia dostała jakiegoś wstrętnego uczulenia na kurce i troszke na pupie kurde nie wiedziałam co to, więc poszłam z nią do lekarza. Pani doktor powiedziała, że to od pieluch... nie wiem w ogóle z jakiej racji, tym bardziej, ze ostatnio w ogóle w pieluszce nie chodzi bo na nocnik ją sadzam... no ale zapisała jej jakąś maść i smarujemy od wczoraj. Dziś już jest dużo lepiej, mam nadzieję ze szybko jej przejdzie.