reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

ANABUBA mój synek to w sumie na odwrót lubi dzieci i sie chętnie nimi bawi no i nie boi sie obcego miejsca no ale wiem w sumie ze tak jest poprostu moze jak piszesz nie ma tak kontaktu z miejszymi dziećmi no a z tymi miejscami moze właśnie tak reaguje boi sie i nie widze w tym nic niepokojacego;-)

reklama
dzieki dziewczyny.straam sie myslec pozytywnie.ciagam ja w rozne miejscz roznymi ludzmi.niedlugo przez plot sprowadzi sie szwagier i ma syna w weiku Weroniki wiec juz bedzie miala wiekszy kontakt z maluchami

Witam mamusie!!! Jak tam Wasze maluszki? :-D My dziś z Zuzią pospałyśmy do 10-tej!!! Ja troche się źle czułąm jak wstałąm od razu, ale mi troche przeszło. Zuzia od rana mi się mądrzy;-) muszę wymyślić jej jakieś zajęcie bo muszę sie pouczyć, a jej na pewno zaraz zacznie się nudzić...

Witam mamcie. U nas pogoda wstretna! Wczoraj bylo ponad 20 stopni a teraz tylko 13!! Do tego Kuba obudzil sie z katarem, goraczka i kaszlem:wściekła/y::wściekła/y:Biedulka meczy sie strasznie:-(Wieczorem jade z nim do lekarza i mam nadzieje ze to tylko przeziebienie! Zycze zdrowka i lepszej niz u nas pogody. Ale wakacje maja dzieciaczki:baffled:

Witam wszystkie mamy. Szczegolnie nowe. Milo poznac was i wasze pociechy :-)

ANABUBA nie martw sie. Male dzieci czasem lapia sie maminej spodnicy, ale wyrastaja z tego. Kaja wlasnie przechodzi ten okres. Ostatnio slysze tylko mama mama i mama. Boi sie doroslych (chyba kojarzy ich z lekarzem) :confused: Nie chce tez z nikim zostac, nawet z rodziny. Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie. Dzieci uwielbia, a jeszcze bardziej ich zabawki :-D Przedwczoraj w kosciele pozyczyla sobie samochod od jakiegos chlopca. Jak wyslalam ja zeby oddala to przyniosla dwa nowe....:sorry2:

ANIA na siusianie do nocnika wcale nie jest za pozno, a dla niektorych maluszkow nawet za wczesnie. Jak dziecko wychwyci moment siusiania i zakomunikuje nam o tym mozna myslec juz o nocniczku. Kajcia wie juz kiedy robi siusiu czy kupe, ale z nocnika nie korzysta jeszcze tak jak powinna. Probujemy dalej, ale bez przymusu, raczej w formie zabawy....:cool2:

EFIKA moja corcia od dawna spi na niskiej, podwojnej kanapce z Ikei. Ma duzo miejsca na nocne migracje i nawet jak spadnie czesciowo nozkami na dywan nic sie jej nie stanie. Polecam takie materacowe lozko :tak:
............Zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla Kubusia :happy2:

MOKU przetwory mleczne w zupelnosci wystarcza. Na rynku jest ich mnostwo wiec na pewno znajdziesz takie ktore zasmakuja twojemu synkowi:tak:

MAMO EMILA nasze pociechy urodzily sie tego samego dnia :-):-):-):-)

MYSZUNIA gratuluje raz jeszcze :-):-):-)
A jak ucho:confused:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. U nas niezbyt ciekawie. Mlody ma okropnie zawalone gardlo i ucho, dzis nasilil mu sie kaszel ale to moze po antybiotyku i leku wykrztusnym:-(. Meczy sie biedula a przy okazji i mnie bo chodzi bez przerwy za mna i wola "mama apa". No i wez takiego nie ponos? Pol obiadu, maly spacer po domu, konczenie obiadu, znowu spacer, pralka i tak caly czas. Teraz polozylam go do lozeczka ale cos marudzi. Moglby zasnac bo to dobrze robi na chorobe. Zycze wszystkim duuuzo zdrowka i udanych spacerkow!

u nas maly sykces
jakies 3 dni temu Weronika przyszla z podworka do domu i krzyczy mama i lapie sie za pieluche,wiec ja ja na nocnik a tak kupa.:baffled:
kolejnego dnia to samo
a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam,ja tez jestem nowa nasze córeczki są w podobnym wieku moja jest z 30 paździenika 2007 ma na imię Alicja,jest moim oczkiem w głowie ponieważ długo na nią czekałam :)) serdecznie pozdrawiam elcia :))

reklama
Czesc dziewczyny. U nas niezbyt ciekawie. Mlody ma okropnie zawalone gardlo i ucho, dzis nasilil mu sie kaszel ale to moze po antybiotyku i leku wykrztusnym:-(. Meczy sie biedula a przy okazji i mnie bo chodzi bez przerwy za mna i wola "mama apa". No i wez takiego nie ponos? Pol obiadu, maly spacer po domu, konczenie obiadu, znowu spacer, pralka i tak caly czas. Teraz polozylam go do lozeczka ale cos marudzi. Moglby zasnac bo to dobrze robi na chorobe. Zycze wszystkim duuuzo zdrowka i udanych spacerkow!

ajenka:-(życze zdrówka no i fakt dobrze by było gdyby duzo sobie pospał:tak:

Witam,ja tez jestem nowa nasze córeczki są w podobnym wieku moja jest z 30 paździenika 2007 ma na imię Alicja,jest moim oczkiem w głowie ponieważ długo na nią czekałam :)) serdecznie pozdrawiam elcia :))

witaj:-)

Do góry